Παναθηναϊκος - Ερυθρος Αστερας Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/12)

Παναθηναϊκος - Ερυθρος Αστερας Live streaming

Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για νέα μεγάλη νίκη κόντρα στους Σέρβους.

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ματσάρα μας υπόσχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (21:15) στην 17η στροφή της Euroleague. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με στόχο να συνεχίσουν το θετικό τους σερί.

Το «τριφύλλι» έχει βάλει το πόδι στο γκάζι και μετά τις τρεις σερί εκτός έδρα νίκες με Βιλερμπάν, Μονακό και Μιλάνο φιλοδοξεί να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι παίχτες του Εργκίν Αταμάν με ρεκόρ 9-7 βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, όμως το ζητούμενο είναι το ροζ φύλλο αγώνα διότι ισοβαθμούν στην βαθμολογία με ακόμα έξι ομάδες.

«Αγκάθι» αποτελεί η αγωνιστική κατάσταση του Λεσόρτ, ο οποίος στο Μιλάνο τραυματίστηκε, αλλά οι εξετάσεις του ήταν καθαρές. Ωστόσο, ο Γάλλος σέντερ είναι θηρίο κι όλα δείχνουν ότι θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά. Σε αντίθετη περίπτωση ενδέχεται να δούμε σχήμα με τον Μήτογλου στο 5 και τον Χουάντσο στο 4, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη θέση σέντερ.    Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς βλέπει τον Κέντρικ Ναν να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις. Ο Αμερικάνος γκαρντ που ήρθε φέτος από τον μαγικό κόσμο του NBA έχει παρασύρει τους συμπαίκτες του σε μεγάλα παιχνίδια και παράλληλα έχει εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στα ύψη. Ο Ναν στο Μίλανο πέτυχε 17 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ στην επική νίκη επί της Μονακό σταμάτησε στους 14 πόντους.

Πιο επικίνδυνος με Σφαιρόπουλο

Ο Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 6-10 βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και μέσα στο ΟΑΚΑ θα παίξει έναν ακόμη «τελικό» με προορισμό να πλησιάσει την 10αδα της βαθμολογίας. Οι Σέρβοι, μετά την έλευση του Έλληνα Coach, Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και η νίκη (92-98) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο Αταμάν έχει σχεδιάσει πλάνο για να περιορίσει τον Τεόντοσιτς και θα ρίξει πάνω του τον Γκραντ. Ο 36χρονος Σέρβος γκαρντ με τη Μακάμπι θυμήθηκε τα νιάτα του και με 27 πόντους και 14 ασίστ έσπασε τα κοντέρ. Με ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή του Νεμανια Νέντοβιτς στο ΟΑΚΑ, ο οποίος το διάστημα 2020-22 ήταν ο ηγέτης του Παναθηναϊκό πριν μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις – ανεξαρτήτως εδρας κόντρα στους Σέρβους μετράει ισάριθμες νίκες, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας έχει να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Μάρτιο του 2021 (82-86).

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live streaming: «Με τέτοιο πρόεδρο ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague»

Αφιερωμένη στη ζωή του Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν η σημερινή εκπομπή «Super Katerina», με το «παρών» να δίνει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor στη διάρκεια του βίντεο ανέφερε: «Με μεγάλη χαρά θα μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ένας πολυταλαντούχος και πολυπράγμων άνθρωπος για τον οποίο η ιστορία μιλάει από μόνη της. Ότι και να πούμε εμείς, νομίζω είναι λίγο».

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει: «Δημήτρη μου γλυκέ, χάρηκα ιδιαίτερα που κερδίσαμε με buzzer beater και πάει καλά η ομάδα και θα ανέβει. Και βέβαια με τέτοιο πρόεδρο και τέτοιο στήριγμα, η ομάδα θα πάρει και το επόμενο ευρωπαϊκό. Θέλω να πω που με συγκίνησε… Εγώ γνώριζα πολύ καλά τον πατέρα του. Με είχε καλέσει και είχα πάει σπίτι τους και ήταν μικρός τότε ο Δημήτρης. Ανάλαβε ο Δημήτρης, παρακολούθησα την πορεία του και είδα το τσαγανό του, τον τσαμπουκά του. Τσακώθηκε με κακούς φίλαθλους της ομάδας, αποχώρησε και ξαναμπήκε. Όταν έγινε το περιστατικό με τον Light ήταν από τους πρώτους που με υπερασπίστηκε».

Λεσόρ: «Πρέπει να προκριθούμε στα playoffs και μετά θα δούμε για το Final-4»

Ο Ματίας Λεσόρ σε συνέντευξη του σε γαλλικό μέσο μίλησε για τους τρεις πιο υποτιμημένους παίκτες της φετινής περιόδου στην Ευρωλίγκα, ενώ ξεχώρισε και τους 5 κορυφαίους.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού μίλησε στην γαλλική ιστοσελίδα “BounceWear” κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο Μόντε Κάρλο για την αναμέτρηση του τριφυλλιού με την Μονακό.

 

Ο Λεσόρ ξεχώρισε τους τρεις υποτιμημένους παίκτες της φετινής περιόδου στην Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα ξεχώρισε και τους πέντε κορυφαίους. Όσον αφορά την πρώτη κατηγορία στην πρώτη θέση έβαλε τον συμπαίκτη του Τζέριαν Γκραντ. Αν και ερχόμενος από το Eurocup, πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με την φανέλα των πρασίνων. Eπίσης, στην δεύτερη λίστα με τους 5 καλύτερους παίκτες τοποθέτησε τον Ντίνο Μήτογλου.

Επιπλέον σε ερώτηση για το ποιες έδρες θεωρεί πιο… εχθρικές στη δεύτερη θέση έβαλε το ΣΕΦ. Τέλος μίλησε και τις βλέψεις του Παναθηναϊκού την φετινή σεζόν. Tονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει πρώτα να προκριθεί στα play-off της Eυρωλίγκα και μετά να κοιτάξουν για Final-4.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κοιτάζω το κάθε ματς ξεχωριστά. Πρώτα από όλα πρέπει να προκριθούμε στα playoffs και μετά θα δούμε για το Final Four και τον τίτλο. Στα χαρτιά είμαστε ένα πολύ καλό σύνολο, όμως πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα».

«Οι τρεις πιο υποτιμημένοι παίκτες είναι ο Γκραντ (Παναθηναϊκός), Καμπόκλο (Παρτιζάν) και Ίνγκλις (Βαλένθια)».

«Kαλύτεροι παίκτες είναι ο Καμπάτσο (Ρεάλ Μαδρίτης), ο Πάντερ (Παρτιζάν), ο Χεζόνια (Ρεάλ), ο Μήτογλου (Παναθηναϊκό) και ο Ταβάρες (Ρεάλ)».

«Οι τρεις πιο «εχθρικές» αντίπαλες έδρες είναι το Βελιγραδίου, του Ολυμπιακού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live streaming: «Στην καλύτερη φόρμα της σεζόν ο Παναθηναϊκός, αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας θα μας τιμωρήσει»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό Aktor για την 17η αγωνιστική της Euroleague (28/12, 21:15) στάθηκε στις δυσκολίες του ματς κόντρα στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το επόμενο παιχνίδι είναι απέναντι σε μια ομάδα στην καλύτερη φόρμα της από την αρχή της σεζόν. Παίζουν εξαιρετικά αγωνιστικά και ψυχικά και εμείς παίζουμε εκεί μετά από τρεις εκτός έδρας νίκες του Παναθηναϊκού. Ξέρουμε από πού προέρχεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι.

Αν χάσουμε τη συγκέντρωση θα μας τιμωρήσουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά για έναν δύσκολο αγώνα».Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News