Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/12)

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Επιστροφή στις νίκες με στόχο τους βαθμούς και την ηρεμία θέλει ο Παναθηναϊκός.

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει χαρακτήρα νικητή! Οι «πράσινοι», την Τρίτη (19:00), αντιμετωπίζουν τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στην τελευταία στροφή του 2023.

Η αναμέτρησης κρύβει αρκετούς κινδύνους και με δεδομένο τον συνωστισμό που επικρατεί στην κορυφή της βαθμολογίας (ΠΑΟΚ 32, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός από 31) το ζητούμενο για το «τριφύλλι» είναι η επιστροφή στις νίκες. 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα σοκ στο Περιστέρι (3-2) με τον Ατρόμητο, αποτέλεσμα που τον «γκρέμισε» από την κορυφή της βαθμολογίας και έφερε προβληματισμό στο Κορωπί.

Σταθερά με προβλήματα

Οι «πράσινοι», με δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος, θέλουν να βάλουν τέλος στην αγωνιστική κρίση. «Αγκάθι» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί η κατάσταση του Μπρινιόλι, ο οποίος είναι ντεφορμέ. Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα κάτσει στον πάγκο και βασικός θα παίξει ο Λοντίγκιν.  Στο απουσιολόγιο υπάρχουν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ, Τζούρισιτς και προστέθηκαν οι Αϊτόρ, Τσέριν, Χουάνκαρ. Θετικό το γεγονός ότι επιστρέφουν οι Μλαντένοβιτς, Βέρμπιτς.

Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Σένκεφελντ, Αράο και στα άκρα οι Κώτσιρας, Μλαντενόβιτς. Ο Αράο θα μεταφερθεί σε θέση στόπερ, αφού ο Γεντβάι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ. Η επιθετική τριάδα θα απαρτίζεται από τους Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη.

Ο Βόλος υπό τις οδηγίες Άνχελ Λόπεθ βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Την Κυριακή επικράτησε (2-1) μέσα στη Λαμία και παράλληλα συμπλήρωσε 4 παιχνίδια αήττητος όλα υπό τις οδηγίες του Ισπανού Coach. Έτσι, οι Βολιώτες «σκαρφάλωσαν» στη 10η θέση της βαθμολογίας και το ζητούμενο είναι να διευρύνουν το θετικό σερί για να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Να υπενθυμίσουμε ότι φέτος ο Βόλος απέναντι στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος έχει μόλις μια ισοπαλία, αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό (2-2) αρχές Δεκεμβρίου.

H προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Σε συνολικά 16 ματς το «τριφύλλι» μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ στον Βόλο ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει 4 φορές κι έχει σκοντάψει τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα).

Στο παιχνίδια του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Βόλου στη Λεωφόρο με σκόρερ τους Τσέριν, Ιωαννίδη και Βέρμπιτς.

Βόλος: «Απορία για το αν τα 20 άτομα στο Πανθεσσαλικό συνιστούν απειλή»

Απορεί ο Βόλος για τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει του κεκλεισμένων αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Αύριο στις 19:00 θα διεξαχθεί το Βόλος-Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό, κεκλεισμένων των θυρών, με την αστυνομία να αποφασίζει να εφαρμόσει τις αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Με δεδομένο ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται 20 άτομα, η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την ταλαιπωρία που θα υποστούν οι πολίτες χωρίς λόγο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εμπεδώνεται αναμφίβολα το αίσθημα ασφάλειας στην τοπική κοινωνία από την εφαρμογή αυστηρών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αποφάσισε και ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνσης Μαγνησίας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του Βόλου με αυτή του Παναθηναϊκού, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Βέβαια η παρουσία είκοσι, συνολικά, ατόμων (!!!) στις κερκίδες του Σταδίου, με βάση τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για διενέργεια αγώνων, μέχρι τον Φεβρουάριο, κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, δημιουργεί μια απορία για το αν αυτή συνιστά απειλή που επιβάλλει τη λήψη έκτακτων μέτρων, που θα επιφέρουν αναστάτωση και θα ταλαιπωρήσουν τους πολίτες, αλλά…

Τουλάχιστον έτσι κατανοούμε το πως και το γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στην πολύπαθη πατρίδα μας.

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Επαναφέρουν Αντούνα για Παναθηναϊκό στο Μεξικό

Την περίπτωση του διεθνούς εξτρέμ της Κρουζ Αζούλ, Ουριέλ Αντούνα επαναφέρουν στο Μεξικό για τον Παναθηναϊκό.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και μία περίπτωση που βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας για το Τριφύλλι είναι του Ουριέλ Αντούνα.

Το όνομά του είχε “παίξει” πολύ δυνατά για τον Παναθηναϊκό και πριν από έναν χρόνο, πάλι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, μάλιστα τότε φερόταν να είχαν γίνει προχωρημένες επαφές, αλλά η υπόθεσή του δεν προχώρησε, αφού και η ομάδα του, η Κρουζ Αζούλ είχε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις.

Τώρα όμως ο 26χρονος δεξιός εξτρέμ (μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο), διεθνής με το Μεξικό, μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, μιας και μένει ελεύθερος τον Ιούνιο του 2024. Αυτό σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει όπου θέλει και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «okfichajes» του Μεξικού, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται ξανά για τον άσο της Κρουζ Αζούλ.

Τη φετινή σεζόν ο Αντούνα μετράει 5 γκολ και 4 ασίστ σε 14 συμμετοχές στην μεξικανική Απερτούρα. Το 2017 τον είχε αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι χωρίς να γίνει γνωστό το ποσό που δαπάνησε. Ωστόσο τον είχε πουλήσει σχεδόν 10 εκατ. ευρώ πριν από μία τριετία στην Τσίβας κι από εκεί μετακόμισε στην Κρουζ Αζούλ τον Γενάρη του 2022.

Ο Αντούνα αποτελεί ενεργό μέλος της εθνικής Μεξικού (αγωνίστηκε και σε όλες τις μικρές εθνικές), μετρώντας 57 συμμετοχές και 13 γκολ.

Ιωαννίδης: «Έχουμε αρκετά καμπανάκια, εμείς πρέπει να βρούμε την λύση»

Ο Φώτης Ιωαννίδης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ατρόμητο. Τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να βρουν τις λύσεις στα προβλήματα που εμφανίζονται στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Προφανώς είναι απογοητευτικό το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου, μας ενοχλεί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Είτε στις νίκες, είτε στις ήττες πρέπει να αναλύουμε τα λάθη μας και να κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Έχουμε αρκετά καμπανάκια, δεν είναι το πρώτο ούτε είναι το μόνο που μας απασχολεί. Βρίσκουμε διάφορα πράγματα που έχουμε προβλήματα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε πώς θα διαχειριστούμε την στιγμή και είναι κάτι που θα το δείξουμε την Τετάρτη.

Η ψυχολογία δεν παίζει ρόλο, είμαστε επαγγελματίες, Έχουμε το μυαλό μας 1000% στο παιχνίδι, ξέρουμε πώς θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Προφανώς θα χάσουμε ευκαιρίες, προφανώς θα δεχθούμε γκολ σε νεκρά σημεία. Αλλά έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Δεν είμαι άνθρωπος που υπόσχεται γενικά, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το θέμα είναι να βρούμε εμείς τις λύσεις σε κάποια προβλήματα που εντοπίζονται μέσα στο γήπεδο. Eίναι ευθύνη δική μας να το λύσουμε αυτό και θα το δείτε την Τετάρτη».Παθηναικος Live Streaming

Βολος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News