Εφες - Παναθηναϊκος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/12)

Ολυμπιακος - Εφες Live Streaming

Για νέα μεγάλη εμφάνιση και νίκη ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός στην έδρα της Εφές.

Εφες – Παναθηναϊκος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές (19:30) για την 12η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει ως φιλοξενούμενος στο μπασκετικό του «σπίτι». Για να αντιμετωπίσει την Εφές σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες και έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Ο Τούρκος τεχνικός είναι δίχως αμφιβολία το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο Sinan Erdem. Καθώς, ως προπονητής του Παναθηναϊκού πλέον τίθεται αντιμέτωπος της ομάδας με την οποία πανηγύρισε πολλές επιτυχίες και τίτλους, μεταξύ αυτών το back to back στην Euroleague.

Το γήπεδο θα είναι γεμάτο για να αποθεώσει τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την ομάδα και την οδήγησε σε πρωτοφανείς επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για να παρακολουθήσει μια σημαντική αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της διαβολοβδομάδας.

. Panathinaikos Live Streaming.

Πληγώνει την παλιά του αγάπη ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός μετά την δραματική ήττα από την Παρτιζάν στην παράταση, σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη… γλίστρησε στις λεπτομέρειες και παρά το +10 στο 36’, θέλει άμεση επιστροφή στις επιτυχίες και δεύτερο «διπλό» εκτός ΟΑΚΑ για να ανέβει από το 6-5, διατηρώντας θετικό ρεκόρ.

Αντίστοιχα η τουρκική ομάδα του Ερντέμ Τσαν πλέον, στην μετά Αταμάν εποχή έχει ρεκόρ 5-6 και 4/5 στην έδρα της, όπου έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Σε 30 αναμετρήσεις στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης η Εφές έχει το πάνω χέρι με 17-13 νίκες. Οι τρεις εκ των οποίων είναι συνεχόμενες ανεξαρτήτως έδρας.

Όσον αφορά τους αγώνες στην έδρα της Εφές οι «πράσινοι» μετρούν τέσσερις σερί ήττεςμ όσο στον πάγκο των Τούρκων καθόταν ο Αταμάν, ενώ το τελευταίο «διπλό» ήταν το 2017 (81-82).

Εφες – Παναθηναϊκος Live streaming: «Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι προφανής»

Ο τεχνικός της Εφές, Ερντέμ Τσαν, μίλησε για τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός AKTOR και Εφές κοντράρονται αύριο στην Τουρκία με τις δύο ομάδες να επιθυμούν διακαώς την νίκη. Η Εφές έχει τη δύναμη της έδρας, έχει όμως και να αντιμετωπίσει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ερντέμ Τσαν.

«Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι προφανής. Μας περιμένει μια δύσκολη διπλή αγωνιστική. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπομπουά και ο Ζίζιτς είναι νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες, ο Κλάιμπερν για έξι, ο Γουίλις για επτά, ενώ ο Πλάις και ο Μπράιαντ δεν θα είναι μαζί μας για τουλάχιστον άλλες δέκα μέρες. Παρ’ όλα αυτά, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ανέφερε ο Τούρκος προπονητής, με τον… νέο της παρέας, Μάικ Ντάουμ να προσθέτει:  «Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχει γίνει ήδη sold out και είναι ένα ματς που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους για πρώτη φορά. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε όλο το ματς και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Αταμάν: «Έχω όμορφες αναμνήσεις από την Εφές, αλλά πάω με τον Παναθηναϊκό για να κερδίσω»

Με την Εφές κέρδισε τα πάντα. Έκανε τα πάντα και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο Εργκίν Αταμάν επιστρέφει στο μέχρι πρότινος … σπίτι του ως αντίπαλος με την είσοδο του στο γήπεδο να αναμένεται εντυπωσιακή. Μέσα σε όλα όμως έχει και να παίχνίδι να… κερδίσει, κάτι που είπε και ο ίδιος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Τουρκία.

«Έχω ωραίες αναμνήσεις με την Εφές. Με όλο το σταφ, τους παίκτες, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους. Όμως τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει ο επαγγελματισμός στη ζωή. Και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό» είπε και πρόσθεσε ο Τούρκος τεχνικός «Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ εκεί ύστερα από την τόσο πετυχημένη περίοδο της καριέρας μου, όπως επίσης και για την ιστορία της Αναντολού Εφές. Θα είναι ωραία».

Για το νέο look της Εφές συγκριτικά με την περίοδο που ήταν εκείνος προπονητής: «Μπορεί να έχουν αλλάξει το σύστημα και τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες-κλειδιά είναι οι ίδιοι. Όπως ο Λάρκιν. Επίσης έφεραν τον Τόμπσον στη θέση του Μίτσιτς. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις απουσίες και τους τραυματισμούς που θα έχουν σε αυτό το ματς. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα μας απουσιάζουν εδώ και έναν μήνα οι Ερναγκόμεθ και Παπαπέτρου αλλά προσπαθούμε να καλύψουμε αυτές τις θέσεις. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε στο Βελιγράδι και ήταν λυπηρό το πώς χάσαμε το ματς. Ένα παιχνίδι το οποίο αξίζαμε κερδίσουμε, παίξαμε τέλεια για 38 λεπτά αλλά κάναμε γελοία λάθη στα τελευταία δύο λεπτά. Η Εφές είχε την μεγαλύτερη ήττα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε διαβοβδομαδα με δύο δύσκολα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Γκριγκόνις: «Πάμε στην Τουρκία για να κερδίσουμε»

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για Τουρκία και ο Μάριους Γκριγκόνις ξεκαθαρίζει πως για τους «πράσινους» υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αναχωρεί για το ματς με την Εφές, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έχει ως μεγάλο στόχο την νίκη που θα τη διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Κάτι το οποίο τόνισε και ο Μάριους Γκιργκόνις, ο οποίος δε στάθηκε ιδιαίτερα στα αγωνιστικά προβλήματα των Τούρκων.

Ο Λιθουανός δήλωσε αναλυτικά:

«Κάθε εκτός έδρας ματς είναι δύσκολο στην Ευρωλίκγα. Όλες οι ομάδες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και είναι και επικίνδυνες. Σίγουρα η Εφές έχει προβλήματα άλλα όλοι έχουμε προβλήματα. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμάς ότι παίζουμε με την Εφές. Θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς πάμε στην Τουρκία για να κερδίσουμε.

Είναι ξεκάθαρο πως ο αντίπαλος μας έχει θέματα στα ριμπάουντ και στην άμυνα. Έχουν τραυματίες αλλά έχουν τον τρόπο να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ έχουν και νέους παίκτες στην ομάδα. Εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους… πληγώσουμε».Παθηναικος Live Streaming

Εφες – Παναθηναϊκος Live streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News