Παναθηναϊκος - ΟΦΗ Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/12)

Παναθηναϊκος - ΟΦΗ Live streaming

Άμεση επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΟΦΗ στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Έτοιμος να… φορτσάρει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο! Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον ΟΦΗ την Κυριακή (19:30) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League με στόχο να αποφύγουν τις παγίδες των Κρητικών και να επιστρέψουν στις νίκες.

Το «τριφύλλι» μετά τις δύο σερί ήττες κόντρα σε Άρη (2-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία δεν θέλει να τριτώσει το κακό. Στόχος των ποδοσφαιριστών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και με νίκη να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφού οι ανταγωνιστές Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ακολουθούν κατά πόδας.

. Panathinaikos Live Streaming.

Με φουλ συγκέντρωση για τη νίκη

Από την ήττα στην έδρα της Βιγιαρεάλ ο Γιοβάνοβιτς έβγαλε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία και θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Για ακόμη μια φορά ο Ιωαννίδης επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται και αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας φορ κόντρα στον ΟΦΗ θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα και θα αφήσει τον Σπόραρ στον πάγκο.

Ο Αϊτόρ στην Ισπανία απέδειξε ότι αργά, αλλά σταθερά βρίσκει τον καλό του εαυτό και πλέον είναι υποψήφιος να παίξει βασικός.

Ο Βιλένα που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ έδειξε με την ασίστ που πέρασε ότι είναι ικανός να προσφέρει ποιότητα και δυναμισμό στη μεσαία γραμμή. Ο Ολλανδός μέσος θα παίξει βασικός για να πάρει ανάσες και ο Τσεριν που παίζει «non stop» τον τελευταίο μήνα.

Θέση στο αρχικό σχήμα μετά από 43 μέρες διεκδικεί και ο Χουάκαρ, ο οποίος την Πέμπτη αντικατέστησε στο φινάλε τον Μλαντένοβιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Γεντβάι που με τη Βιγιαρέλ ξεκουράστηκε.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και έχει μεγάλο κίνητρο για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Οι Κρητικοί συμπλήρωσαν 5 διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη και οι δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες με σκορ (1-1) απέναντι σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα έφεραν αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας. Μάλιστα, εμφανίστηκαν και τα πρώτα σημάδια αμφισβήτησης προς τον προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός Coach έχει οδηγό τις τελευταίες επισκέψεις της ομάδα του στη Λεωφόρο. Οι Κρητικοί τα τελευταία δυο χρόνια έχουν πάρει ισάριθμες ισοπαλίες (1-1, 0-0) στην Αθήνα.

Συνολικά σε 27 ματς στην έδρα του «τριφυλλιού» ο Παναθηναϊκός μετράει 20 νίκες, ο ΟΦΗ 3 και 4 ματς σταμάτησαν στο «Χ».

Αϊτόρ: «Παλέψαμε σαν ομάδα, τα δώσαμε όλα»

Στην προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στο “Θεράμικα”, παλεύοντας ως το τέλος για την ανατροπή, στάθηκε ο Αϊτόρ, μετά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ.  Αποστολή στην Ισπανία: Κώστας Μανωλιουδάκης.

Τα θετικά από την προσπάθεια του Τριφυλλιού στην Ισπανία κρατάει ο Ισπανός εξτρέμ, τονίζοντας πως οι Πράσινοι έπαιξαν με μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει στο φινάλε σε 3-3.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αϊτόρ:

Για την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα:

«Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση».

Για το τι κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό:

«Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος την περίοδο αυτή της επιστροφής του:

«Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live streaming: Ο Ιωαννίδης ισοφάρισε… θρύλους του Παναθηναϊκού!

Ο 23χρονος άσος έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα από τα πέντε ματς του ομίλου για τον Παναθηναϊκό. Μέσα/έξω με Βιγιαρεάλ και Ρεν, μένοντας άσφαιρος στο μοναδικό παιχνίδι που το Τριφύλλι δεν σκόραρε, στο 0-0 της Χάιφα.

Αισίως ο Ιωαννίδης έφτασε τα έξι γκολ φέτος στην Ευρώπη. Είχε ανοίξει λογαριασμό με το καλημέρα, στο διπλό επί της Ντνίπρο (1-3) με ένα πέναλτι στο φινάλε, ενώ ακόμη ένα δικό του εύστοχο χτύπημα στην εκπνοή, έστειλε το Μαρσέιγ-Παναθηναϊκός στην παράταση κι από εκεί στα… ουράνια, χαρίζοντας μία επική πρόκριση στους Πράσινους.

Με έξι γκολ μέσα στην ίδια αγωνιστική σεζόν, ο νεαρός επιθετικός μπήκε σε μία πολύ μικρή λίστα. Με λίγους, εκλεκτούς και… θρύλους για τον Παναθηναϊκό! Ανάλογο επίτευγμα έχουν πετύχει μόνο ο ανυπέρβλητος Δημήτρης Σαραβάκος. Τη σεζόν 1987-88, με έξι γκολ στο Κύπελλο UEFA, όπου ο Παναθηναϊκός έφτασε ως τα προημιτελικά. Ακολούθως ο τεράστιος Κριστόφ Βαζεχά το 1995-96. Με έξι γκολ στο Champions League και το Τριφύλλλι να αποκλείεται στα ημιτελικά από τον Άγιαξ. Το 2001-02 ο Μιχάλης Κωνσταντίνου επίσης με έξι γκολ στο Champions League. Όταν οι Πράσινοι έφτασαν μέχρι τους “8” της διοργάνωσης πριν αποκλειστούν από την Μπαρτσελόνα. Το 2009-10 ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 3 γκολ στο Champions League (προκριματικά) και άλλα 3 στο Europa League. Όταν ο Παναθηναϊκός έφτασε μέχρι τους “16” (Europa League), αποκλείοντας νωρίτερα τη Ρόμα.

Επόμενος στόχος για τον Ιωαννίδη; Να φτάσει τα 10 ευρωπαϊκά γκολ που είχε πετύχει ο θρυλικός Αντώνης Αντωνιάδης την ιστορική σεζόν 1970-71. Τότε, ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει το… καθήκον του κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, έχει εξασφαλισμένες τρεις ακόμα συμμετοχές στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία.

Αποθέωση Μπρινιόλι από τους οπαδούς

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι γνώρισε στο τέλος του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ την αποθέωση από τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στις εξέδρες. Φώναζαν ρυθμικά το όνομα του για την εντυπωσιακή εμφάνιση στα τελευταία λεπτά και τους την ανταπέδωσε με χειροκρότημα.

Στις δηλώσεις του ο Ιταλός τερματοφύλακας στάθηκε στη συμπαράσταση που είχε από τους συμπαίκτες του μετά το λάθος που έκανε στον αγώνα με τον Άρη.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου. Σε αυτή τη δυσκολία με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου. Να ξέρουν ότι κι εγώ σε μία αντίστοιχη στιγμή θα κάνω το ίδιο για εκείνους. Ο τερματοφύλακας που θα κάνει λάθος θα δεχθεί γκολ. Έχουμε δει μεγάλους τερματοφύλακες και στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ να κάνουν λάθη. Στο ποδόσφαιρο ακόμη και οι καλύτεροι τερματοφύλακες κάνουν λάθη. Όμως, πρέπει να το μάθεις και αυτό αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Πρέπει να το συνηθίσεις και πρέπει να συνεχίσεις τη σκληρή και καλή δουλειά όπως πάντα. Είναι κρίμα για μένα που αυτά τα λάθη είχαν σαν αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα μου. Από εκεί και πέρα αυτός είναι  ο ρόλος του τερματοφύλακα και είναι κάτι που πρέπει να το αποδεχθούμε».

Για τον αγώνα ο Ιταλός τερματοφύλακας είπε. «Είμαστε σε μία ιδιαίτερη στιγμή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Για τον θεατή ήταν ένα ωραίο θέαμα όμως για εμάς έπρεπε να κάνουμε το παν για να αντιδράσουμε. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήμασταν και πιο συμπαγείς.Παθηναικος Live Streaming

Παναθηναϊκος – ΟΦΗ Live streaming | Links: 

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News