Παναθηναϊκος - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/10)

Παναθηναϊκος - Ολυμπιακος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/10)

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live streaming: Με στόχο τη νίκη ξεκινάει τη Euroleague ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στο τεράστιο ντέρμπι της Euroleague στην πρεμιέρα (21:15)!

Καλύτερος τρόπος από πρεμιέρα με τη μάχη των «αιωνίων» δε θα μπορούσε να υπάρξει. Ο «μαραθώνιος» της Euroleague να αρχίζει με το ελληνικό clasico!

Ο εδραιωμένος στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης την τελευταία διετία Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον πλήρως ανανεωμένο Παναθηναϊκό. Αυτή είναι ήδη η δεύτερη σύγκρουση των δύο ομάδων στην εκκίνηση της σεζόν.

Μιλάει το «καυτό» ΟΑΚΑ

Το περασμένο Σάββατο (30/9) οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη Ρόδο για το Super Cup, όπου η σαφώς πιο έτοιμη σε όλα τα επίπεδα ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κυριάρχησε (75-51) για να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο.

Τώρα είναι η σειρά της ευρωπαϊκής μάχης στο ΟΑΚΑ. Επίσης, στο τέλος Οκτωβρίου ακολουθεί νέα μάχη στο ΣΕΦ για την Basket League.

Όσον αφορά την αναμέτρηση της πρεμιέρας της κανονικής περιόδου, στόχος αμφοτέρων είναι να… ξεχάσουν ό,τι έγινε στη Ρόδο.

Οι Πειραιώτες είναι συγκεντρωμένοι γνωρίζοντας πως δεν θα αντιμετωπίσουν εκ νέου έναν τόσο κακό Παναθηναϊκό. Σαφώς λοιπόν και θέλουν να είναι έτοιμοι για μάχη υψηλού επιπέδου. Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» ενώπιον του κοινού τους που θα γεμίσει το ΟΑΚΑ αναζητούν εμφάνιση και νίκη-απάντηση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προχώρησε σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών το καλοκαίρι για να αλλάξει εξ ολοκλήρου έπειτα από μια κακή τριετία, στοχεύοντας να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο.

Κεντρικό πρόσωπο του ντέρμπι η πλέον ηχηρή «πράσινη» μεταγραφή, ο Κώστας Σλούκας. Θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην Euroleague την πρώην ομάδα του, με την οποία πανηγύρισε μεταξύ άλλων δις τον ευρωπαϊκό τίτλο και την προηγούμενη διετία έφτασε στο Final Four.

Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να επιβεβαιώσει στο ΟΑΚΑ πως θα είναι και φέτος επιπέδου Final Four, έστω κι αν εκτός του Σλούκα έχασε και τον MVP της περσινής Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ, ντύνοντας εκ νέου στα «ερυθρόλευκα» τους Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι όσον αφορά τα ευρωπαϊκά ντέρμπι, τόσο ιστορικά (16-7), όσο και πρόσφατα. Έχουν σερί τεσσάρων νικών εντός κι εκτός έδρας και τριών «διπλών» στο ΟΑΚΑ. Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού ήταν το 2021 στο ΣΕΦ (77-88).

Τη μεγάλη μάχη στο ΟΑΚΑ ορίστηκαν να διευθύνουν οι Λοτερμόζερ, Πέρεθ και Νέντοβιτς.

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live streaming: «Έκανε πολύ δυνατές μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και στάθηκε στις τρομερές κινήσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σε podcast:

«Η Παρτιζάν θα είναι πιο αδύναμη φέτος. Έχασαν έναν αναντικατάστατο παίκτη, όπως ο Λεσόρ. Ίσως ακόμη και τον Έξουμ, αν και ο Ντοζίερ είναι όλο και καλύτερος. Πήραν τον Καμίνσκι για ψηλό, αλλά τους λείπει ένας αθλητικός παίκτης όπως ο Λεσόρ. Ο Καμίνσκι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στην Ευρωλίγκα. Είναι ψηλός, καταλαβαίνει το παιχνίδι και ανοίγει καλά το γήπεδο. Είναι έτοιμος να παίξει αμέσως».

Για την απώλεια του Σίκμα: «Για μένα, η Βιλερμπάν θα είναι καλύτερη από την Άλμπα. Η αποχώρηση του Σίκμα είναι μεγάλο πλήγμα για τη λειτουργία του συστήματός τους. Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη που σου δίνει 8-9 πόντους και 7-8 ασίστ σε κάθε αγώνα», είπε.

Για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού: «Έκαναν πολύ δυνατές μεταγραφές, αλλά θα πρέπει να παίξεις κιόλας. Πιστεύω πως είναι στο όριο για να μπουν στα playoffs. Θα μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτούς το Νοέμβριο».Παθηναικος Live Streaming

Μεταγραφή Σλούκα: Ο Βιλντόζα σοκαρίστηκε, ο Παπανικολάου στεναχωρήθηκε, ο Αταμάν εξηγεί πως πείστηκε!

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις πρώην συμπαικτών, νυν συμπαικτών και του προπονητή του Κώστα Σλούκα. Μιλούν για το πως υποδέχθηκαν τη μεταγραφή οι Γουόκαπ, Παπανικολάου, Βιλντόζα, Παπαπέτρου και ο Αταμάν για την περιβόητη συνάντηση στο αεροπλάνο.

Αναλυτικά όσα είπαν στην κάμερα της Nova:

Εργκίν Αταμάν: «Βρεθήκαμε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Κώστα καθώς γύριζε από τις διακοπές του στη Σαρδηνία. Μιλήσαμε για 4-5 λεπτά. Όλοι οι φίλοι μου οι οποίοι δουλεύουν στην Τουρκία, όλοι μου έλεγαν ότι είναι αδύνατον. Σίγουρα δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό.

Όμως ιδιαίτερα ο πρόεδρος Γιαννακόπουλος το πίστευε. Και εγώ το πίστευα. Είπα λοιπόν στον Κώστα: «Γιατί όχι; Μεγάλο σεβασμό αν μείνεις στον Ολυμπιακό αλλά αν υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να φύγεις από τον Ολυμπιακό, γιατί να πας σε άλλο κλαμπ στην Τουρκία, στην Ισπανία. Έλα στον Παναθηναϊκό με μένα…».

Κώστας Παπανικολάου: «Μπορεί μέσα μου όταν το πρωτοέμαθα να πικράθηκα, όταν είδα την φωτογραφία του σίγουρα, γιατί με τον Κώστα έχουμε περάσει τόσα μαζί, έχουμε μεγαλώσει μαζί και είχαμε την ευτυχία να είμαστε στην ίδια ομάδα. Να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα μαζί, να περάσουμε τα τελευταία χρόνια τα πολύ επιτυχημένα μαζί. Σίγουρα μέσα μου μπορεί να πικράθηκα, αλλά από εκεί και πέρα μιλάμε για επαγγελματίες αθλητές και σέβομαι και δέχομαι του καθενός την άποψη, να πει ότι θέλει κλπ, απλά δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να δεχθώ τις ακρότητες».

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live streaming: «Ομάδα και κόσμος τον αγκάλιασαν τον Σλούκα»

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Είναι μια απόφαση που πάρθηκε, αυτό ανήκει στο παρελθόν, εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και ο ίδιος είναι χαρούμενος που είναι εδώ. Νομίζω ότι ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει αγαπήσει ήδη. Η ομάδα τον έχει αγκαλιάσει και τον έχει αγαπήσει ήδη. Η απόφαση ανήκει στο παρελθόν, το πιο σημαντικό είναι το παρών αυτή τη στιγμή, να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Δεν συζητάμε τόσο πολύ για αυτό, είναι δικό του θέμα, προφανώς πήρε την απόφασή του όπως κάνουμε όλοι μας και θα πρέπει να είναι σεβαστό από τον καθένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ, είναι πολύ σημαντικός για εμάς και θα μας βοηθήσει πραγματικά να ανέβουμε επίπεδο».

Τόμας Γουόκαπ: «Νιώθαμε σαν… αδέλφια, ξέρεις. Μαχόμασταν μαζί, ήμασταν μαζί στα καλά και στα άσχημα και τώρα θα τον δω με διαφορετική φανέλα. Θα είναι διαφορετική προσμονή, σίγουρα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Οι συνθήκες αλλάζουν, οι άνθρωποι το ίδιο, τα κλαμπ. Είμαι χαρούμενος για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του».

Λούκα Βιλντόζα: «Διάβαζα τα σχόλια και είπα: «Τι;» με απορία και συνέχισα να διαβάζω ότι θα γινόταν συμπαίκτης μου. Θα παίζαμε μαζί, μετά ρώτησαν τον εκπρόσωπό μου. Ήταν ένα σοκ… χαράς! Γιατί είναι πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα, σε όποια ομάδα έχει παίξει, την έχει ανεβάσει στην κορυφή».

Παναθηναϊκος – Ολυμπιακος Live streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News