Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/5)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο τίτλος κρίνεται στο Φάληρο για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει ξανά τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming:

Τελικός της χρονιάς στο «Καραϊσκάκη» για το «τριφύλλι» στην προτελευταία αγωνιστική των playoffs. Το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό την Δευτέρα (21:00) στο Φάληρο είναι ένας πραγματικός τελικός για τους «πράσινους».

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς», μετά το 1-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ (0-0) με τους «ερυθρόλευκου», έχασαν τεράστια ευκαιρία για να «αγκαλιάσουν» την κούπα.

Ωστόσο, παρότι ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας στους 77 βαθμούς με την «Ένωση», κρατούν την τύχη στα χέρια τους. Πλέον η νίκη μέσα στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

.Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming

Δίνει ανάσα ο Κουρμπέλης

Το κίνητρο είναι τεράστιο για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον αδιάφορο Άρη στο Λεωφόρο.

Ο Γιοβάνοβιτς καλείται μέσα στον Πειραιά να λύσει ένα και μοναδικό θέμα. Αυτό αφορά στην έλλειψη ενέργειας που παρουσιάζουν οι παίκτες του. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς κι αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όταν οι «πράσινοι» μετά το γρήγορο γκολ του Μαντσίνι άφησαν την μπάλα στα πόδια του αντιπάλου και το πλήρωσαν.

Η επιστροφή του Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Αφού ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μαζί με τον Πέρεθ θα κληθούν να τροφοδοτήσουν με ενέργεια τη μεσαία γραμμή. Στην άμυνα την απουσία του τιμωρημένου Σένκεφελντ θα καλύψει ο Σάρλια. Οι υπόλοιποι δύο, Χουάνκαρ, Μάγκνουσον είναι σίγουροι, ενώ μια θέση στο δεξί άκρο της άμυνας διεκδικούν οι Κώτσιρας, Σάντσες. Ο τελευταίος ήταν εκ των κορυφαίων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν περνάει απαρατήρητο.

Μεσοεπιθετικά οι Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Τσέριν διεκδικούν τρεις θέσεις. Φαβορί για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Σπόραρ. Ο Σλοβένος φορ στα δύο από τρία φετινά ματς με Ολυμπιακό έχει σκοράρει δύο γκολ.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δεν χαλαρώνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος κι αυτό το απέδειξε περίτρανα και με την ισοπαλία (0-0) στην Αγιά Σοφιά κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Ζοσέ Ανιγκό θα παίξουν για το γόητρό τους, ενώ με νίκη θα «αγκαλιάσουν» την 3η θέση της βαθμολογίας που σαφώς θα τους κάνει πιο εύκολη τη ζωή στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να στηριχθεί στο πλάνο που οδήγησε στην ισοπαλία τους Πειραιώτες κόντρα στην ΑΕΚ. Τραυματίας είναι ο Πασχαλάκης και θα ξεκινήσει εκ νέου ο Τζολάκης. Η 4αδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι και Ρέμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Εμβιλά, Χουάνγκ. Επιθετικά αναμένεται να προτιμηθεί ο Μασούρας αντί του Μπιελ. Βασικός θα παίξει ο Φορτούνης και στην κορυφή φαβορί είναι ο Μπακαμπού έναντι του Ελ Αραμπί.

Ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τον Ολυμπιακό. Από πέρυσι οι «πράσινοι» μετρούν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, ενώ στην περυσινή διαδικασία των playoffs το «τριφύλλι» πανηγύρισε δύο νίκες και πέρασε με νίκη 2-1 μέσα από το Καραϊσκάκη.

.Παθηναικος Live Streaming

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Δύο βήματα ακόμη»!

Η ανάρτηση των Πράσινων για την… πείνα που έχουν για τον τίτλο, δύο μέρες πριν τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μια μεγάλη σεζόν φτάνει στο τέλος της. Τόσο σε διάρκεια, όσο και σε απαιτήσεις για τον Παναθηναϊκό. Τις οποίες δημιούργησε ο ίδιος, ειδικά με την εκπληκτική του πορεία στο πρώτο μισό της περιόδου. Πλέον οι Πράσινοι γνωρίζουν πως με δύο νίκες στα τελευταία δύο ματς, θα είναι πρωταθλητές μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το έργο τους καθόλου εύκολο, ειδικά απ’ τη στιγμή που έχουν σε δύο μέρες το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Φιλοξενούνται απ’ τον Ολυμπιακό, στο σπουδαιότερο ματς αιωνίων εδώ και πολλά χρόνια. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς αναζητούν μόνο νίκη για να έχουν τον τίτλο στα χέρια τους.

Όλοι στο Τριφύλλι είναι προσηλωμένοι στο στόχο. Κάτι που φανερώνεται απ’ την ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media. Οι Πράσινοι φιλοξενούν μια φωτογραφία με παθιασμένους ποδοσφαιριστές και το ξεκάθαρο: «2 to go»!

Μπριχ: Ο κορυφαίος ρέφερι της δεκαετίας στην τελευταία μεγάλη παράσταση της καριέρας του!

Για τον Φέλιξ Μπριξ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Αναδείχθηκε δύο φορές ως ο κορυφαίος ρέφερι του κόσμου (2017, 2021), αλλά και νικητής του βραβείου της Διεθνούς Oμοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) για την προηγούμενη δεκαετία (2011-2020).

Ο Γερμανός διαιτητής στα 47 του βρίσκεται στη δύση της καριέρας του. Έχοντας συμπληρώσει 19 συναπτά έτη στο κορυφαίο επίπεδο και αφού αποσύρθηκε το 2021 από τις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA και της FIFA, συνεχίζει την καριέρα του, εντός Γερμανίας λίγο πριν την… συνταξιοδότηση του.

Ο Μπριχ έχει «σφυρίξει» σε 16 φετινά ματς της Bundesliga, 4 στη κατηγορία της Γερμανίας (2. Bundesliga) και 3 για το Κύπελλο Γερμανίας.

Όταν του έγινε η πρόταση από τον Στίβεν Μπένετ προκειμένου να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι των «δύο αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε καταφατικά δίχως χρονοτριβή.

Ο πολύπειρος ρέφερι λίγο πριν την ολοκλήρωση της καριέρας του, αντιμετωπίζει ως ιδιαίτερη πρόκληση το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από το οποίο δεν αποκλείεται να προκύψει ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας.

Ο Μπριχ, ο οποίος έχει «σφυρίξει» τον τελικό του Europa League το 2014, αλλά και του Champions League τρία χρόνια αργότερα, βρέθηκε το 2018 στο «στόχαστρο» των Σέρβων για τις αποφάσεις του στην αναμέτρηση με την Ελβετία στο Μουντιάλ της Ρωσίας (2018).

«Εάν μπορούσα να κάνω κάτι, θα τον έστελνα στη Χάγη για να τον δικάσουν, όπως δίκασε και εμάς», είχε δηλώσει εμφανώς χολωμένος ο τότε τεχνικός της Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς.

Ο Μπριχ για τρίτη διαδοχική χρονιά θα διευθύνει ματς της Super League, καθώς είχαν προηγηθεί τα ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (3-0, 27/1/21), Άρης – ΠΑΟΚ (0-0, 20/2/2022) και  ΠΑΟΚ – Άρης  (0-1, 11/5/2022).

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News