ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (23/4)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκος Live Streaming

Ντέρμπι στην Τούμπα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ντέρμπι στην Τούμπα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League.

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το βράδυ (20:00) σ’ ένα παιχνίδι κομβικό για τη «μάχη» του τίτλου, αφού λίγο αργότερα παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο Φάληρο. Η κατάσταση στη βαθμολογία (Παναθηναϊκός 69 β., ΑΕΚ 69 β., Ολυμπιακός 63 β., ΠΑΟΚ 60 β.) μας προϊδεάζει για ένα ακόμη συγκλονιστικό ματς στη Θεσσαλονίκη.

Να συνεχίσει την παράδοση ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει τη 2η σερί νίκη στα playoffs προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, θέλει να κάνει ένα δώρο στους φιλάθλους με αφορμή τα 97α γενέθλια.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου στα τέσσερα φετινά ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν θετικό πρόσημο. Συγκεκριμένα μετρούν δύο εντυπωσιακές νίκες με μηδέν παθητικό (2-0 στο Κύπελλο και 3-0 στη Super League). Μια ισοπαλία (1-1 στο Κύπελλο) και μια ήττα στην Τούμπα (1-2) στο ματς του πρώτου γύρου.

Ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά δεν υπολογίζει τον Νάρεϊ και το κενό του θα καλύψει ο Τάισον. O Βραζιλιανος εξτρέμ έχει 15 συμμετοχές, 3 ασίστ, ενώ το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ματς Κυπέλλου.

Επίσης, στη γραμμή κρούσης οι Θεσσαλονικείς θα στηριχθούν στους Νέλσον Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια. Στη μεσαία γραμμή οι θέσεις είναι κλειδωμένες από τους Ντάγκλας Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς. Μια θέση διεκδικούν οι Σβάμπ, Ντάντας. Στην άμυνα μπροστά από τον Κοτάρσκι οι Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες είναι σίγουροι. Στη δεξιά πλευρά ενδέχεται να γίνει η έκπληξη και να παίξει βασικός ο Λύρατζης. Ο 23χρονος μπακ έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Βόλο (4-2) αγωνίστηκε 15 λεπτά και στο ματς Κυπελλου με τη Λαμία (1-1) έβγαλε 90λεπτο.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Για το νέο βήμα τίτλου οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έδειξε χαρακτήρα! Μετά την γκέλα κόντρα στον Βόλο απάντησε με δύο νίκες απέναντι σε ‘Αρη (1-0) και Ολυμπιακό (2-0). Πλέον, «σκέφτεται» τη νίκη στην Τούμπα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσαν 10 ματς αήττητοι και σε 8 σερί παιχνίδια έχουν κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Η ψυχολογία όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι στα ύψη.

Γενικά το πλάνο του Γιοβάνοβιτς θα στηριχθεί στο ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Το γεγονός ότι ο Σπόραρ σκόραρε στα δύο τελευταία ματς σημαίνει ότι ο Σλοβένος φορ θα παίξει βασικός στην Τούμπα.  Οι Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ θα πλαισιώσουν την άμυνα. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν Κουρμπέλης, Πέρεθ και πίσω από τον Σπόραρ οι Παλάσιος, Μπερνάρ, Τσέριν.Παθηναικος Live Streaming

Τσέριν: «Μεγάλη ώθηση η νίκη επί του Ολυμπιακού…»

Με δηλώσεις του ο Άνταμ Τσέριν στάθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού αλλά και στο τι πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» στη συνέχεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα οφέλη της νίκης επί του Ολυμπιακού στο πρόσφατο ντέρμπι των «αιωνίων» αναφέρθηκε ο Άνταμ Τσέριν.

Με δηλώσεις του στην «Sportday» ο Σλοβένος μέσος τόνισε χαρακτηριστικά. «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού. Εκτός από το γόητρο και τη σημασία των βαθμών, σου προσφέρει μεγάλη ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Ήδη όμως το μυαλό μας είναι στη συνέχεια. Αν είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας και με το κεφάλι μας στο μυαλό μας, όπως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα».

Όσο στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια για να κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα… «Είμαστε τρομερά συμπαγείς μέσα στο γήπεδο, δεν δεχόμαστε πολλά γκολ ή φάσεις και αυτό είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία στο παιχνίδι μας. Δείχνουμε διαρκώς την ποιότητά μας και το αποδείξαμε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αν παίζουμε έτσι, με αυτή την ένταση κι αυτό το πάθος ως το τέλος, θα φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο, το πρωτάθλημα».

Αφιέρωμα της «AS» στον Παναθηναϊκό: «Οι Ισπανοί τον οδηγούν προς τον τίτλο»

Η ισπανική «AS» αποθέωσε τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Πέρεθ – Χουάνκαρ- Αϊτόρ, τονίζοντας ότι έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε να βρίσκεται το τριφύλλι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ βρίσκεται στην κορυφή της Super League ισόβαθμος με την ΑΕΚ, με το πρωτάθλημα πλέον να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του.

Η ισπανική «AS» έκανε ειδική αναφορά στην πορεία του Παναθηναϊκού ενώ αποθέωσε και τους τρεις Ισπανούς που φορούν τη φανέλα του τριφυλλιού και έχουν πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο λόγος φυσικά για τους Πέρεθ, Χουάνκαρ, αλλά και για τον μεγάλο άτυχο της φετινής σεζόν τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming: Πήρε θέση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα μεταγραφικά

Τα μεταγραφικά σενάρια ειδικά από Πολωνία για τον Μλαντένοβιτς, έφεραν την αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Τις τελευταίες μέρες τα μεταγραφικά σενάρια ξαφνικά εντάθηκαν για τον Παναθηναϊκό. Την ώρα που οι Πράσινοι είναι εν μέσω μεγάλης «μάχης» για τον τίτλο, κυρίως απ’ το εξωτερικό άρχισαν οι αναφορές για παίκτες των οποίων οι υποθέσεις είναι όχι απλά σκέψη, αλλά προχωρημένες περιπτώσεις.

Αποκορύφωμα τα σενάρια στην Πολωνία για συμφωνία με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς που τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να βάλει… φρένο σε όλα αυτά, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση στα θέματα των μεταγραφικών σεναρίων.

Όπως τονίζουν απ’ το Τριφύλλι:

«Με αφορμή τον Μλαντένοβιτς αλλά και διάφορα άλλα που έχουν γραφτεί τις προηγούμενες μέρες σας ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έχει προχωρήσει τίποτα απολύτως στο κομμάτι των μεταγραφών επομένως δεν χρειάζεται και η αναπαραγωγή τέτοιων σεναρίων».

Elite Γερμανός στην Τούμπα, Elite Ιταλός στο Καραϊσκάκη!

Από το πάνω ράφι οι διαιτητές που επέλεξε η ΚΕΔ για τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Ντάνιελ Ζίμπερτ να σφυρίζει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και τον Νταβίντε Μάσα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Σπουδαίες σφυρίχτρες στα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής στα πλέι οφ της Superleague. Η ΚΕΔ φέρνει Elite διαιτητές από τα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε Τούμπα και Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ορίστηκε ο 38χρονος Γερμανός Ντάνιελ Ζίμπερτ. Με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν. Ως 4ος ο Σιδηρόπουλος και στο VAR ο Σάσα Στέγκενα με τον Θ.Μωυσιάδη.

Το Ολυμπιακός-ΑΕΚ θα διευθύνει ο 41χρονος Ιταλός Νταβίντε Μάσα. Με βοηθούς τους Αλέσιο Μπέρτι, Φίλιπο Μπερτσίλι. Ως 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μάρκο Πιτσίνι με τον Κωσταρά.

Ζίμπερτ και Μάσα μάλιστα συνδέονται με έναν “κοινό” ορισμό. Ο πρώτος σφύριξε τον προημιτελικό του Conference Άντερλεχτ-Άλκμααρ (2-0) την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο Ιταλός ορίστηκε στη ρεβάνς!

Από εκεί και πέρα διεθνείς ορίστηκαν σε δύο άλλα πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το Βόλος-Άρης θα διευθύνει ο Ευαγγέλου (VAR Ζμπάλας) και το Λεβαδειακός-Ιωνικός ο Μανούχος (VAR ο Παπαπέτρου). Επιπλέον στο ΟΦΗ-Αστέρας ορίστηκε ο Πολυχρόνης (VAR ο Γκάμαρης). Στο ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός ο Κατοίκος (VAR ο Διαμαντόπουλος). Και στο Λαμία-Ατρόμητος ο (διεθνής) Παπαδόπουλος (VAR ο Τσακαλίδης).

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News