Παναθηναϊκος - Μπαγερν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/3)

Παναθηναικος - Μπαγερν Live Streaming

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν αρχίζει για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκος – Μπαγερν Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:  Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν αρχίζει για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους Βαυαρούς. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες, στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ευρωπαϊκής σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός (10-20) μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και κυρίως μετά την ήττα-πισωγύρισμα στην Basket League από την ΑΕΚ θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις.

Απέναντί του η Μπάγερν του Αντρέα Τρινκέρι (11-19) που έχει αντίστοιχο στόχο, θέλοντας να σταματήσει δύο αρνητικά σερί. Αυτό των τριών ηττών στα τελευταία παιχνίδια και των πέντε αντίστοιχα στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις της μακριά από το Μόναχο. Μαζί με τον Παναθηναϊκό έχουν τη χειρότερη εκτός έδρας επίδοση, με 3 νίκες σε 15 αγώνες

Όσον αφορά την παράδοση των αναμετρήσεών τους, είναι μοιρασμένη σχεδόν στα ίσια, με βραχεία κεφαλή του Παναθηναϊκού (6-5), με τους «πράσινους» να είναι αήττητοι (5-0) όταν υποδέχονται τους Βαυαρούς.Panathinaikos Live Streaming

Σταθερά με προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Με την ΑΕΚ δεν αγωνίστηκαν Πονίτκα, Αγραβάνης, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Μπέικον. Ωστόσο, κόντρα στους Βαυαρούς θα ενισχυθεί από τον Τόμας που έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Euroleague.

Ο Σερέλης υπογράμμισε την ανάγκη σταθερότητας και κινήτρου. «Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι καθώς κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Κάθε φορά πρέπει να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις δυσκολίες μας γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Θέλουμε να έχουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπάγερν.

Προφανώς κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η ψυχολογία όταν ήρθα και εγώ ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι αυτό που λέω συνέχεια. Ακόμη κι αν κάνουμε μία-δυο νίκες δεν έχουμε καταφέρει τίποτα απολύτως. Παραμένει να είναι μια κακή χρονιά για την ομάδα ό,τι κι αν κάνουμε. Υπάρχει ενδεχομένως μια χαλάρωση αδικαιολόγητη μετά από καλές εμφανίσεις. Επίσης, ακόμη κι όταν υπάρχουν καλές εμφανίσεις, από τη στιγμή που δεν έρχεται η νίκη δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει, η χρονιά τελειώνει τέλος Μάϊου. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει πολύ στην ομάδα. Θέλουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια γιατί είμαστε Παναθηναϊκός. Αλλά συγχρόνως να φτιάξουμε και μια ομάδα που θα τελειώσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει και είναι ο μοναδικός στόχος που ακόμη παίζεται. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση κάποιος από εμάς στο σταφ ή οι παίκτες να πιστέψουμε πως έχει τελειώσει η χρονιά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε μπροστά μας. Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού, είναι ξεκάθαρα θέμα κινήτρου και να αντιληφθούμε πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει».

Παναθηναϊκος – Μπαγερν Live Streaming: Ο πρώτος μήνας του Σερέλη έκλεισε με 3 νίκες σε 10 αγώνες

Έκλεισε ένας μήνας με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο του ο Παναθηναϊκός. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του, τα αποτελέσματα παραμένουν ίδια: Τρεις νίκες σε 10 αγώνες ο Παναθηναϊκός, ενώ εντός των τειχών νίκησε μόνο την Καρδίτσα!

Η αποστολή του ήταν, εκ προοιμίου, κάτι παραπάνω από δύσκολη. Έπρεπε να συμμαζέψει το απόλυτο μπασκετικό χάος που άφησε πίσω του ο coach Ράντονιτς, ο οποίος στην σύντομη, εν τέλει, παρουσία του στον Παναθηναϊκό «κατάφερε» να δημιουργήσει ένα σύνολο που έπαιζε το απόλυτο… τίποτα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Ο Χρήστος Σερέλης- περί ου ο λόγος- είναι δεδομένο πως έχει προσπαθήσει να φέρει το Τριφύλλι στον ίσιο δρόμο. Έχει βάλει κάποιες σταθερές στο παιχνίδι του και δεδομένα καταβάλλει φιλότιμη προσπάθεια, όμως τ’ αποτελέσματα παραμένουν κάκιστα για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης

Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο μήνα (23/2 το παρθενικό του ματς στον πράσινο πάγκο) του Σερέλη ως head coach, ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 10 παιχνίδια σε Basket League και Euroleague και το κοντέρ έχει γράψει 1-3 νίκες/ήττες εντός των τειχών και 2-4 εκτός αυτών.

Μάλιστα, ιδίως στην Ελλάδα και παρά την σαφή βελτίωση σε τομείς του παιχνιδιού της ομάδας, το Τριφύλλι έχει γνωρίσει «απροσδόκητες» ήττες (με βάση το μπάτζετ μα και την προϊστορία που είναι συντριπτικά υπέρ του) από τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αμφότεροι οι Δικέφαλοι παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και έφτασαν δικαιότατα στο ροζ φύλλο. Κάτι που δύσκολα μπορεί να πει κανείς, ωστόσο, για την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ...Παθηναικος Live Streaming

Έσπασε όλα τα αρνητικά ρεκόρ με 3 ήττες σε 12 μέρες στην Α1!

Η κατηφόρα του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν σταμάτησε μετά την αλλαγή προπονητή. Μέσα σε 12 μέρες έχασε από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δείχνοντας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Αποτελέσματα από δεκαετίες πέτρινων χρόνων ζει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός που πλέον θυμίζει περιοδεύοντα θίασο.

Κι αν τα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα ήταν πάνω κάτω τα… αναμενόμενα μετά τη λαίλαπα των πρώτων μηνών της σεζόν, αυτό που συμβαίνει στη Basket League είναι άνευ προηγουμένου. Με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Παλατάκι από τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό και στα Λιόσια από την ΑΕΚ. Όλα αυτά μέσα σε 12 μέρες, συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 25 Μαρτίου.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο πρωτοφανές αρνητικό ρεκόρ των 5 ηττών στην Α1 στην κανονική περίοδο που ακόμα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί. Με βάση μάλιστα τα στατιστικά στοιχεία, η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε 3 σερί ήττες σε 3 αγωνιστικές, ήταν το 1990-91 όταν έπαιζε στον «Τάφο του Ινδού»…

Λι: «Δεν είναι… ok όταν χάνεις, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»!

Ο Πάρις Λι τόνισε πως κανείς στον Παναθηναϊκό δεν θέλει να χάνει και έστειλε μήνυμα ανασύνταξης, επισημαίνοντας πως άπαντες πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε: «Φυσικά, δεν θέλουμε να χάνουμε αγώνες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Σαφώς, δεν έπρεπε να χάσουμε από την ΑΕΚ, δεν έπρεπε να χάσουμε και σε άλλα παιχνίδια, αλλά συνέβη. Δεν λέω ότι είναι «οκ», δεν είναι «οκ», αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει μόνο να κοιτάμε μπροστά».

Όσο για το αν αισθάνεται κουρασμένος δεδομένου πως αγωνίζεται αρκετά σε συνεχόμενα παιχνίδια: «Όχι! Θέλω να παίζω. Λατρεύω να αγωνίζομαι, δεν είμαι κουρασμένος. Όταν αγωνίζομαι «χάνομαι» μέσα στο παιχνίδι μου. Λατρεύω να αγωνίζομαι, δεν είμαι κουρασμένος!»

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Έχουν καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Σαν κι εμάς δεν κάνουν καλή χρονιά, αλλά είναι καλή ομάδα και πρέπει να τους σεβόμαστε. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε αύριο οπωσδήποτε».

Παναθηναϊκος – Μπαγερν Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News