Βιλερμπαν - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/3)

Παναθηναϊκός: «Ξαφνιάστηκαν» οι παίκτες με Σερέλη στα τάιμ άουτ!

Στόχος η δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία.

Βιλερμπαν – Παναθηναϊκος Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:  Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο «Astroballe». Φιλοξενείται από την Βιλερμπάν (22:00), για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Αναζητά νίκη γοήτρου για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να… φτιάξει την ψυχολογία του για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Εκτός έδρας αποστολή για τον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζει στη Γαλλία την Βιλερμπάν. Στόχος η δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή νίκη του.

Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική οι «πράσινοι» σταμάτησαν την κακοδαιμονία τους. Υπέταξαν τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (75-66) για να πανηγυρίσουν νίκη έπειτα από 6 συνεχόμενες ήττες.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη και η πρώτη νίκη καριέρας του Έλληνα τεχνικού στη διοργάνωση.

Έτσι το «τριφύλλι» ανέβηκε στο 9-19 παίρνοντας ανάσα και διατηρώντας απόσταση από την τελευταία θέση. Φυσικά, θέλει κι άλλες νίκες για λόγους γοήτρου, ώστε να κλείσει με ένα όσο το δυνατόν θετικό πρόσημο την ευρωπαϊκή του σεζόν.Panathinaikos Live Streaming

Πισωγύρισμα με ΠΑΟΚ

Ωστόσο, την επιστροφή στις νίκες στη Euroleague ακολούθησε πισωγύρισμα εντός των τειχών με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (81-73). Η ομάδα του Σερέλη ήταν κατώτερη των περιστάσεων και με διαφορετική σύνθεση σε σχέση με την Ευρώπη.

Ο Μπέικον που έμεινε εκτός 12άδας με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς ο «πράσινος» τεχνικός του χτύπησε… καμπανάκι, επέστρεψε στον αγώνα με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αντίθετα, εκτός από αυτή την αναμέτρηση έμειναν Γκριγκόνις και Τόμας. Αμφότεροι, δεν χωρούν στην εξάδα των ξένων που αγωνίζονται στην Basket League. Εκτός εξακολουθεί να είναι ο τραυματίας Αγραβάνης. Όσον αφορά τον Ουίλιαμς, αναμένεται να επανεμφανιστεί στη Γαλλία.

Τα διαφορετικά ρόστερ και οι τραυματισμοί είναι ένα επιπλέον εμπόδιο για τον Παναθηναϊκό ώστε να έχει κάποια χημεία, την οποία επιχειρεί να αποκτήσει μέσω των αγώνων.

Βιλερμπαν – Παναθηναϊκος Live Streaming: Χωρίς δικαιολογίες για Σερέλη

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού με τις… διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ωστόσο, τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

Αρχικά είπε για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Ξέραμε ότι θα είναι κλειστό παιχνίδι και με τον νέο του προπονητή ήθελε να κερδίσει στην έδρα του μετά την ήττα στον Προμηθέα. Δε ακολουθήσαμε κάποια πράγματα στην άμυνά μας. Έπρεπε να δεχθούμε λιγότερους πόντους. Είχαμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στο τέλος. Βάλαμε μόνο 12 πόντους στην τελευταία περίοδο.

Δε διαβάσαμε τις προσαρμογές του ΠΑΟΚ. Ήμασταν βιαστικοί στο να εκτελέσουμε. Έβαλαν μεγάλα προσωπικά σουτ οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Εκεί χάσαμε το μυαλό μας. Οι 12 πόντοι τα λένε όλα.

Για το βασικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού: «Ένα από τα βασικά προβλήματα είναι οι δύο ομάδες. Μία στην Ελλάδα, μία στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η ομάδα δεν έχει κάνει προπόνηση μαζί, υπάρχουν τραυματισμοί. Δεν μπορούμε να βρούμε ομοιογένεια, όμως πρέπει να βρούμε τον τρόπο να προχωρήσουμε».Παθηναικος Live Streaming

Μόνο ήττες στη Θεσσαλονίκη έπειτα από 24 χρόνια

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στο «PAOK Sports Arnea», μετρώντας μόνο ήττες στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε να συμβεί 24 ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε στην τρίτη ήττα του στο φετινό Πρωτάθλημα. Έφυγε για δεύτερη φορά ηττημένος από τη Θεσσαλονίκη κάτι που είχε να συμβεί 24 χρόνια. Πέραν της χθεσινής ήττα του στο PAOK Sports Arena, έχασε και στην πρεμιέρα από τον Άρη (69-65).

Η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» ηττήθηκαν τόσο από τον ΠΑΟΚ mateco, όσο και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη ήταν για την περίοδο 1998-99. Τότε οι δυο τους είχαν ακόμη κοινή έδρα, το Αλεξάνδρειο. Τότε, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 73-54 (Μπέρι 17, Κινγκ 15 – Μποντιρόγκα 17, Ράτζα 11) και ο Άρης με 68-61 (Λιαδέλης 22, Σιούτης 17 – Μποντιρόγκα 21, Ράτζα 20). Σε εκείνη τη σεζόν πάντως ο Παναθηναϊκός έφυγε μία φορά με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη. Είχε επικρατήσει του Ηρακλή στο Ιβανώφειο με 78-76 στην παράταση.

Η φετινή είναι μόλις η τέταρτη σεζόν στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) στην οποία ο Παναθηναϊκός έκανε 0/2 στις έδρες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Πριν τη σεζόν 1998-99, το ίδιο έγινε στη σεζόν 1992-93 (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 79-74, Άρης-Παναθηναϊκός 63-56) και στη σεζόν 1997-98 (ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 76-65, Άρης-Παναθηναϊκός 69-64).

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ mateco, πέραν του ότι σταμάτησε το σερί των εννιά νικών του στην Basket League είχε μία ακόμη προέκταση για τον Παναθηναϊκό. Ήταν η 100ή του σε 783 αγώνες κανονικής περιόδου στο πλαίσιο του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει Αυγενάκη, κόμματα και θα σας στείλει… Δ’ Εθνική»!

Με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για παρεμβάσεις και κατέληξε για την ομάδα της επόμενης σεζόν που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός…

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στο μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.  «Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, νέα παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας και αυτού του τύπου που έχουν βάλει εκεί και τον λένε υφυπουργό Αθλητισμού. Έχει αρχίσει και παίρνει μία μία τις ομάδες τηλέφωνο για να ψηφίσουν Γαλατσόπουλο στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, παρέα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει κι εσάς. Θα κερδίζει και το κόμμα σας. Θα κερδίζει τα πάντα. Όχι στη Β’, στη Δ’ θα πάτε την επόμενη φορά. Αυτό δεν έχετε καταλάβει».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο Γιαννακόπουλος έγραψε στο Instagram. «Αν αυτός ο Ολυμπιακός and friends φοβούνται τόσο πολύ τον φετινό Παναθηναϊκό και επιστρατεύουν τα πλέον σκληροπυρηνικά όπλα που διαθέτουν για να μην κάτσει η στραβή, αδυνατώ να σκεφτώ πώς θα αντιμετωπίσουν τα χρόνια που έρχονται…».

Βιλερμπαν – Παναθηναϊκος Live Streaming: Ζητούμενο η βελτίωση και η σταθερότητα

Ζητούμενο ενόψει της δοκιμασίας με την ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ είναι η βελτίωση, η σταθερότητα, η δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην Euroleague και τρίτη συνολικά εκτός ΟΑΚΑ.

Η Βιλερμπάν εξάλλου είναι επίσης χαμηλά. Ακολουθεί μία νίκη πίσω (8-20), ψάχνοντας νίκες για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Το «τριφύλλι» έχει επιπλέον κίνητρο να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (18/3) στο ΟΑΚΑ για την Basket League. Έχει στόχο να σταματήσει το σερί 11 ηττών από τους Πειραιώτες.

Όσον αφορά την παράδοση των αναμετρήσεων με τη Βιλερμπάν στην Euroleague, στις 7 αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες την τελευταία τετραετία, ο Παναθηναϊκός έχει βραχεία κεφαλή (4-3). Μάλιστα, νίκησε στον πρώτο γύρο (77-58), όπως και στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι (63-76).

Βιλερμπαν – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News