Παναθηναϊκος - Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/3)

Παναθηναϊκος - Ερυθρος Αστερας Live streaming

Επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα θέλει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Panathinaikos Live Streaming:  Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιστροφή στις νίκες και υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:00) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η αυλαία της «διαβολοβδομάδας» πέφτει για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με την αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Η ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό (84-70) ήταν άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα των ηττών για το «Τριφύλλι». Πλέον έχει 6 συνεχόμενες, έχοντας υποχωρήσει στο 8-19.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στην Euroleague ήταν το 89-65 επί της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ πριν από 43 ημέρες (26/1). Καλείται να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί, πανηγυρίζοντας την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Ο Έλληνας τεχνικός παρά τις ελλείψεις (Ουόλτερς, Γκουντάιτις, Αγραβάνης) είδε την ομάδα του να κοντράρει τη Μονακό για τρία δεκάλεπτα, αλλά να… παραδίνεται στην τελευταία περίοδο εξαιτίας των λαθών (18) και των χαμένων αμυντικών ριμπάουντ (14).

Τώρα περιμένει καλύτερη εικόνα απέναντι στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.Panathinaikos Live Streaming

Θέλει μεγαλύτερη προσήλωση ο Σερέλης

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και στάθηκε στα κομμάτια που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός.

«Αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40 λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου. Σίγουρα, κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα. Γι’ αυτό θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς αμυντικά και επιθετικά για να μπορούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Οι αυτοματισμοί αφορούν και τα δύο κομμάτια. Αμυντικά, όπως προανέφερα, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Στην επίθεση προφανώς χρειάζονται καλύτερες συνεργασίες ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού», προτού προσθέσει:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, θα έλεγα, προσπαθούμε να περάσουμε στους παίκτες ότι δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Δεν μπορούμε να μην έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Εφές. Και οι δύο ομάδες θα είμαστε κουρασμένες. Έχουν στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ αλλά και εμείς μη νομίζετε ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βασικός στόχος όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια σκληράδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη».

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Όπως στο Βελιγράδι οι πράσινοι

Ο Ερυθρός Αστέρας του πρώην «πράσινου» ηγέτη και αγαπημένου της εξέδρας, Νεμάνια Νέντοβιτς προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Εφές (94-75) που αναπτέρωσε τις ελπίδες για είσοδο στην οκτάδα (12-15).

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ζητούμενο είναι το γόητρο και η βελτίωση.

Η νίκη του πρώτου γύρου στο Βελιγράδι (75-77) είναι μία εκ των μόλις δύο που έχουν φέτος οι «πράσινοι» εκτός ΟΑΚΑ και αυτή που τους επέτρεψε να πάρουν κεφάλι στην παράδοση των αναμετρήσεων με τους Σέρβους (9-8).

Επί ελληνικού εδάφους το επιμέρους σκορ είναι 6-2 για το «τριφύλλι» που έχει ηττηθεί το 2016 (63-74) και το 2021 (82-86). Πέρυσι επικράτησε (79-73) με κορυφαίο τον νυν «ερυθρόλευκο» Νέντοβιτς (25π.).Παθηναικος Live Streaming

Καλαϊτζάκης: «Δίνουμε το 100%»

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού, λίγο πριν το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (10/3, 21:00).

«Είναι μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Στο Μονακό δώσαμε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι. Κρατάμε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Σε άμυνα και επίθεση κάναμε όσα μας είχε πει ο κόουτς. Στο τέλος της τρίτης και στην τέταρτη περίοδο είχαμε πάλι ένα μπλακ άουτ. Ελπίζω να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα που θέλει μόνο νίκες και παίζει με το μαχαίρι στα δόντια. Θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, ελπίζω να είμαστε ξεκούραστοι. Να δώσουμε το 100% και να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας», ανέφερε αρχικά ο Καλαϊτζάκης, προτού προσθέσει για τις απουσίες των «πράσινων»:

«Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Έχουμε τρεις σημαντικούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Πρέπει να είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς σε κάθε συνθήκη. Παίζουμε με small ball  στα τελευταία ματς στην Ευρωλίγκα. Πρέπει όταν χάνουμε έναν παίκτη οι υπόλοιποι να κάνουν το step up και να δίνουν ό,τι μπορούν. Αλήθεια σας λέω πως ο καθένας προσπαθεί να δώσει το 100%. Στην προπόνηση γίνεται σκληρή δουλειά, υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Θέλουμε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τέλος, για την πρόκληση στην άμυνα κορυφαίων γκαρντ, σημείωσε: «Μου αρέσει να μαρκάρω τους καλύτερους παίκτες του αντιπάλου. Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στο αμυντικό κομμάτι. Μου αρέσει να παίρνω τις ευθύνες, να είμαι μπροστά τους. Σίγουρα είναι πιο δύσκολο απέναντι σε κοντύτερους παίκτες αλλά όπως είπα και πριν πιστεύω στον εαυτό μου και δίνω το 100».

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming: Θέλει νίκες ο Τόμας

Ο Ματ Τόμας εξήγησε τι ήταν αυτό που δεν λειτούργησε για τον Παναθηναϊκό και ήρθε η ήττα από την Μονακό και έθεσε ως στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες.

Ο άσος του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της NOVA: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτό ήταν ένα θέμα που είχα παρατηρήσει από τότε που ήρθα πως δεν παίζαμε σταθερά στα 40 λεπτά. Αν θες να κερδίσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις για 40 λεπτά για να κερδίσεις.

Έχουμε ένα ταλαντούχο ρόστερ, έχουμε κάποιους τραυματισμούς. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Κανείς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Πρέπει να αρχίσουμε να κερδίζουμε.

Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι επιθετικός, να βρω τα σημεία μου και να παίρνω καλά σουτ. Προσπαθώ να συνηθίσω τους συμπαίκτες μου. Είμαι εδώ έναν μήνα και μέσα στο πρώτο 10ήμερο είχαμε αλλαγή προπονητή. Σιγά σιγά βρίσκω τα πατήματά μου.

Περιμένουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας την Παρασκευή, αυτή είναι η ομορφιά. Θέλουμε να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν παίρνουμε την ήττα χαλαρά».

Οι «σφυρίχτρες» της αναμέτρησης

Η Euroleague ενημέρωσε σχετικά με την τριάδα των διαιτητών στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (10/3, 21:00).

Ειδικότερα, οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Εμίν Μογκούλκοτς και Τζόσεφ Μπισάνγκ θα αποτελέσουν την τριάδα των διαιτητών για τον αυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκος – Ερυθρος Αστερας Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News