Μονακο - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/3)

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Πριγκιπάτο απέναντι στην Μονακό.

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming | Monaco – Panathinaikos Live Streaming:  Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Πριγκιπάτο απέναντι στην Μονακό (22:00), στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Άλλη μία δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό. Αντιμετωπίζει τη Μονακό, επιζητώντας βελτίωση, καλή εικόνα και επιστροφή στις ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έχει ξεχάσει τι εστί νίκη στην Euroleague. Μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες, τις δύο τελευταίες με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο και θέλει να κάνει ζημιά στην παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Τα προβλήματα πάντως δε λείπουν για τον Σερέλη σε αυτή τη «διαβολοβδομάδα». Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο ενόψει Μονεγάσκων, με τα ονόματα των Αγραβάνη, Γκουντάιτις, Ουόλτερς, αλλά θα έχει διαθέσιμο τον Ντέρικ Ουίλιαμς.Panathinaikos Live Streaming

Σερέλης: «Απαιτητική εβδομάδα»

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την «διαβολοβδομάδα» του Παναθηναϊκού και εστίασε σε αυτά που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ενόψει του αγώνα με τη Μονακό.

«Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού.

Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η άμυνα στους εξαιρετικούς παίκτες που έχουν σε iso καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς και ο Οκόμπο. Πρέπει γενικότερα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε όλους τους παίκτες της Μονακό και το βασικότερο να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ σε κάθε χαμένη τους επίθεση».

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Θέλει το πλεονέκτημα η Μονακό

Η Μονακό (16-10) κυνηγά το πλεονέκτημα έδρας και το καλύτερο πλασάρισμα για τα Playoffs, ενώ οι «πράσινοι» (8-18) την αξιοπρέπεια και το καλύτερο δυνατό φινάλε στην απογοητευτική ευρωπαϊκή χρονιά τους.

Η έδρα είναι δυνατό «χαρτί» για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς (10-3), με τους «πράσινους» αντίστοιχα να έχουν ξεκάθαρη αδυναμία να πάρουν νίκες εκτός ΟΑΚΑ, με δύο επιτυχίες σε 13 εξορμήσεις.Παθηναικος Live Streaming

Πονίτκα: «Δεν υπάρχει αγώνας χωρίς κίνητρο»

Ο Ματέους Πονίτκα μίλησε για την αλλαγή στη νοοτροπία του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα ματς χωρίς κίνητρο.

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Όποτε παίζουν στην έδρα τους παίζουν πολύ σκληρά με επαφές. Διαθέτουν τρεις εξαιρετικούς χειριστές της μπάλας, οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να τους υποστηρίξουν, αλλά νομίζω πως θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους Τζέιμς, Οκόμπο και Λόιντ. Πρέπει να τους περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να μοιράσουμε σωστά τη μπάλα και να παλέψουμε για την κάθε μπάλα. Εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά όλα είναι πιθανά», ανέφερε αρχικά ο Πονίτκα κατά την αναχώρηση των «πράσινων», προτού προσθέσει:

«Πάντα έχουμε κίνητρο. Είμαστε επαγγελματίες παίκτες και το κάθε παιχνίδι μετράει. Δεν έχει σημασία αν έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ ή όχι. Κάθε ματς έχει μεγάλη σημασία για εμάς καθώς μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό. Έχουμε νέο προπονητή, νέους κανόνες και πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε καλά. Κάθε παιχνίδι μπορεί να μας προετοιμάσει κατάλληλα για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να έχουμε κίνητρο, δεν διανοούμαι ότι μπορεί να υπάρξει αγώνας δίχως κίνητρο».

Τέλος, αναφορικά με τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, είπε: «Προσπαθούμε να τρέξουμε καλύτερα το γήπεδο και να καλύψουμε ο ένας τον άλλο στην άμυνα. Παρουσιάζουμε βελτίωση ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι απ’ όπου ξεκινούν όλα. Στην επίθεση τρέχουμε πολύ περισσότερο στα τελευταία ματς, προσπαθούμε να είμαστε πιο ενεργητικοί. Αλλά, όπως προανέφερα, όλα ξεκινούν από την άμυνα. Επικοινωνούμε καλύτερα, παλεύουμε ο ένας για τον άλλο και έτσι γίνεται πιο εύκολο να παίξουμε καλά».

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Το κάλεσμα της Μονακό

Η Μονακό είναι η επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην Euroleague, με τη γαλλική ομάδα να κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο της με τους Ντουέιν Μπέικον και Πάρις Λι.

Οι δύο «πράσινοι» θα επιστρέψουν στο γήπεδο της ομάδας που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν, με τη διοίκηση της Μονακό να καλεί τους φίλους του συλλόγου να δουν από κοντά τους παλιούς παίκτες των Μονεγάσκων.

Μπέικον και Πάρις Λι την περασμένη σεζόν φόρεσαν τη φανέλα της Μονακό και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της γαλλικής ομάδας μέχρι και τα πλέι οφ της Euroleague, στην παρθενική της χρονιά στη διοργάνωση.

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming: Οι «κεραυνοί» του Παππά

Για μία ακόμα φορά ο Νίκος Παππάς δεν… μάσησε τα λόγια του. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού περιέγραψε με απόλυτα γλαφυρό τρόπο την κατάσταση στο «τριφύλλι» επί θητείας Ντέγιαν Ράντονιτς, κάνοντας λόγο για απόλυτη αναρχία στα ενδότερα της ομάδας.

Παράλληλα, επεσήμανε πως ο Χρήστος Σερέλης δουλεύει σκληρά για να φέρει την ομάδα σε κατάσταση κανονικότητας, ενώ ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» θα παλέψουν για το πρωτάθλημα.

Σχετικά με την εικόνα που βγάζει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα ανέφερε: «Η εικόνα είναι αναμφισβήτητη. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας ότι έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, ένα επαγγελματικό πλάνο μια εικόνα πρωταθλητισμού. Από την απόλυτη αναρχία να μπεις σε μια κανονικότητα θέλει δρόμο. Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που ίσως να μην ταίριαζε. Ο κάθε προπονητής έχει μια πορεία και η φιλοσοφία του ίσως να μην ταίριαξε με τα Παναθηναϊκά στάνταρ».

Για το τι βλέπει στον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο: «Αυτό που βλέπω με ικανοποιεί κινούμαστε στον σωστό δρόμο. Είναι δύσκολο το έργο του. Και ο συγκεκριμένος προπονητής είναι δουλευταράς και έχει όρεξη. Η εικόνα έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε να βελτιωθεί και το αποτέλεσμα».

Για την εικόνα του στο παρκέ: «Είναι λίγο αμήχανο για μένα να μιλάς σε μένα για πάσες. Έχασα και κάποια ελεύθερα σουτ. Εγώ είμαι εδώ θέλω να βοηθήσω, θέλω να παίξω. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και θα είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

Για τον στόχο της σεζόν: «Να μην κρυβόμαστε, για να κερδίσεις το πρωτάθλημα από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, τον πολύ καλά δουλεμένο, στα χαρτιά είναι πολύ δύσκολο. Παναθηναϊκός είμαστε και την ώρα των τελικών πολλά πράγματα αλλάζουν. Γι αυτό θα ετοιμαστώ κι εγώ να δώσω αυτή την ενέργεια».

Οι «σφυρίχτρες» της αναμέτρησης

Ο Μπόρις Ρίζικ θα είναι ο crew chief στον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μονακό.

Όπως ενημέρωσε η Euroleague, οι Ρίζικ, Φερνάντο Ρότσα και Αρτούρας Σούκις θα σφυρίξουν στον αγώνα των «πράσινων» με τη Μονακό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News