Ολυμπιακος - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/2)

olympiacos-panathinaikos-live-streaming

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στην 24η αγωνιστική της Super League!

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming:

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεσπόζει στην 24η αγωνιστική της Super League! Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (20:30) σ’ ένα ντέρμπι που κόβει την ανάσα.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων είναι ότι κυριολεκτικά και μεταφορικά «καίγονται». O νικητής θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο ηττημένος θα χάσει έδαφος.Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming

Τα πλάνα του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Θέλει μέσα στην «καυτή» του έδρα (σημειώθηκε sold out) να αποδείξει ότι είναι ικανός να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Ο Μίτσελ καταστρώνει πλάνο νίκης με επιθετική τακτική. Στη γραμμή κρούσης θα στηριχθεί στον Μπακαμπού. Είναι πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα με 11 γκολ. Για το ρόλο του οργανωτή προορίζεται ο Χάμες και οι Μπιελ, Κάνος στις πλευρές. Οι θέσεις των χαφ είναι κλειδωμένες από τους Εμβιλά και Χουάνγκ και η τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Πασχαλάκη θα απαρτίζεται από τους Ροντινέι, Ραμόν, Ντόι και Παπασταθόπουλο. Σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν είναι 100% έτοιμος τότε θα ξεκινήσει βασικός ο Μπα. Στο απουσιολόγιο του Μίτσελ βρίσκονται οι Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή «τρέχουν» το μεγαλύτερο αήττητο σερί 15 αναμετρήσεων στη Super League. Έχουν να ηττηθούν από τις 17 Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Μάλιστα, τα δύο τελευταία δείγματα γραφής με Παναιτωλικό (6-1) και Λαμία (0-3) ήταν εντυπωσιακά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού.

Στα τελευταία 10 ντέρμπι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός μετράει 6 νίκες (τελευταία ήταν τον Απρίλιο του 2021), ο Παναθηναϊκός μία (1-2 πέρυσι) και τρία παιχνίδια σταμάτησαν στην ισοπαλία.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Βρίσκουν ρυθμό οι πράσινοι

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογία και με νίκη θα κάνει μεγάλο άλμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2011 θα πατήσουν το τερέν του «Γ. Καραϊσκάκης» ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας. Μάλιστα, υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, το «Τριφύλλι» υπό την καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή μετράει τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 πέρυσι και 1-1 φέτος) και δύο νίκες (2-1 και 1-2 πέρυσι).

Οι «πράσινοι» στα τελευταία δύο παιχνίδια τους επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο. Τη νίκη (2-1) κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διαδέχθηκε η επικράτηση με 2-0 απέναντι στον Βόλο στη Λεωφόρο. Η έλευση του Μαντσίνι και η αγωνιστική άνοδο του Παλάσιος έχουν εκτοξεύσει τα επιθετικά νούμερα του «τριφυλλιού».Παθηναικος Live Streaming

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα στηριχθεί στο ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Οι θέσεις των Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Μαντσίνι, Παλάσιος και Μπερνάρ είναι σίγουρες και υπάρχουν δύο διλλήματα.

Το πρώτο αφορά τη θέση του βασικού σέντερ φόρ με τους Ιωαννίδης και Σπόραρ να διεκδικούν τη θέση και το δεύτερο αυτή του αριστερού μπακ με τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα.

Ο Κλάινχαϊσλερ ανέβασε ρυθμό στις τελευταίες προπονήσεις και θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Μάγκνουσον δεν βρίσκεται σε καλό βαθμό ωστόσο θα βρίσκεται στην αποστολή. Το δυσάρεστο ήταν πως την τελευταία στιγμή προέκυψε ζήτημα με τον Βέρμπιτς.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Θλάση ο Βέρμπιτς

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς να αποχωρεί από την προπόνηση και η διάγνωση να κάνει λόγο για θλάση πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι ενώ αναμένεται να επιστρέψει σε 15 περίπου μέρες.

Την ίδια στιγμή καλά είναι τα νέα για τον Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος προπονήθηκε και θα είναι κανονικά στην αποστολή. Επιπρόσθετα, στην αποστολή επιστρέφει μετά από περίπου 1,5 μήνα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής.

«Έκρηξη» Μίτσελ στην προπόνηση

Χαμός στην προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ να βάζει τις φωνές στους παίκτες του.

Ο Ισπανός ήθελε πολλά από τους παίκτες του. Ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικός, έκανε  συνεχώς παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια των ασκήσεων. Τους ζητούσε να είναι συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώνουν στιγμή, γιατί αυτό θα βγει και στον αγώνα.

Και σε κάποια στιγμή διαπίστωσε πως υπάρχει… θέμα. Και τι έκανε;  Διέκοψε την προπόνηση και ανέβασε πάρα πολύ τους τόνους, βάζοντας τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του.

«Τι κάνετε; Συγκεντρωθείτε. Εχουμε ντέρμπι μπροστά μας. Μην χαλαρώνετε. Το μυαλό σας να είναι εδώ και πουθενά αλλού. Δεν θα νικήσουμε αν δεν είμαστε στο 100%. Πάμε δυνατά» είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming: Sold-out το ντέρμπι

Τέλος τα εισιτήρια για το σαββατιάτικο (25/2, 20:30) ντέρμπι του Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι γεμάτο καθώς ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πώς όλα τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν.

Την ίδια στιγμή ήδη 2 χιλιάδες εισιτήρια έχουν κάνει… φτερά για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο των ημιτελικών του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «σφυρίχτρα» της αναμέτρησης

Ρέφερι με αμφιλεγόμενο παρελθόν (και μάλιστα πρόσφατο) στην Ελλάδα ορίστηκε στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Επιλογή της ΚΕΔ για το ντέρμπι είναι ο Ζοάο Πινέιρο, που είχε ξεσηκώσει έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ στο ματς του α’ γύρου με τους «ερυθρόλευκους» (1-2).

Τότε ο (α’ κατηγορίας) Πορτογάλος είχε συγκεντρώσει τα πυρά των Θεσσαλονικέων, επειδή κάλεσε ως VAR τον διαιτητή Τρεϊμάνις να ξαναδεί φάση που ο Λετονός είχε σφυρίξει πέναλτι σε διπλό μαρκάρισμα των Τζολάκη-Μπα στον Ολιβέιρα.

Εξαιτίας, μάλιστα, της απόφασης ν’ αναθεωρηθεί τελικά η παράβαση, ζητήθηκε από τον ΠΑΟΚ να σταλεί επιστολή από την ΕΠΟ στην πορτογαλική ομοσπονδία.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπρούνο Ζεσούς και Λουτσιάνο Μάια, 4ος θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Φάμπιο Μέλο, με AVAR τον Ανδρέα Μεϊντάνα.

Κατά τ’ άλλα, στο ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης ορίστηκε ο Τζοβάρας (με VAR τον Κουμπαράκη), στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Ευαγγέλου (με VAR τον Τσακαλίδη), ενώ για το Άρης-Ατρόμητος επιλέχθηκε ο Ζαμπάλας (με VAR τον Τσαγκαράκη).

Ολυμπιακος – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News