Μπασκονια - Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/2)

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming | Baskonia – Panathinaikos Live Streaming: Μπασκόνια και Παναθηναϊκό διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην «Fernado Buesa Arena» την Παρασκευή το βράδυ (21:30). Ο «εξάστερος» στην ολοκλήρωση της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague θα ψάξει μία νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό.

O Παναθηναϊκός έχει νέα επικίνδυνη αποστολή στην έδρα των Βάσκων και καλείται να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Μπασκόνια με ρεκόρ 12-10 έχει μπει γερά στο κόλπο της οκτάδας και μέσα στην έδρα της είναι… ακαταμάχητη με ρεκόρ 9-2.

Η ήττα την Τετάρτη από την Αρμάνι στο Μιλάνο έριξε την ομάδα του Χουάν Πεναρόγια στην 6η θέση, όμως οι Ισπανοί θέλουν να αντιδράσουν για να μην μπουν σε περιπέτειες. Οι Βάσκοι παίζουν γρήγορο μπάσκετ και στο παρκέ οι Χάουαρντ, Γκιεντράιτις και Κοστέλο είναι οι παίκτες που παίρνουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στο πρόσφατο παιχνίδι στο Μιλάνο, ο Χάουαρντ πέτυχε 18 πόντους, όμως από τη γραμμή των 6.75 είχε απογοητευτικό ποσοστό με 2/10 τρίποντα. Ο Γκιεντράιτις ήταν και πάλι κορυφαίος με 18 πόντους, αλλά η Μπασκόνια στο συγκεκριμένο ματς προδόθηκε από την έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα. Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Απογοήτευσε στην Μαδρίτη

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ανταγωνιστικός με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (83-68) και το ρεκόρ 8-14 τον καθιστά αρνητικό πρωταγωνιστή στην ουρά της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» σ’ ένα ακόμα ματς μπήκαν σαν θεατές στο γήπεδο και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ. Ενδεικτικά στο ημίχρονο ήταν στο -18 με απογοητευτικά ποσοστά.

Το συγκεκριμένο λάθος επαναλαμβάνεται σε αρκετά παιχνίδια και αποτελεί «αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο. Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Πάρις Λι (17 π.) δεν έφτασε για να πέτυχει το «τριφύλλι» την ανατροπή. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς περιμένει θετική αντίδραση από τους παίκτες του και να μπουν στο παρκέ με το μαχαίρι στα δόντια.

Μόνο έτσι οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους θέλει επί ισπανικού εδάφους να μετρούν 14 διαδοχικές ήττες. Τελευταία επικράτηση του Παναθηναϊκού στην Ισπανία χρονολογείται τον Φεβρουάριο του 2019 επί της Γκραν Κανάρια (89-99).

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Στάθηκε στα λάθη ο Ράντονιτς

Πάντως, ο Μαυροβούνιος τεχνικός στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και όχι στην παράδοση μετά το ματς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

«Η εκκίνηση ήταν κακή για εμάς, η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλύτερα. Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα κι επίθεση. Το σκορ ξέφυγε από το πρώτο ημίχρονο με μεγάλη διαφορά. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά για να είσαι ανταγωνιστικός απέναντι στη Ρεάλ χρειάζεται να είσαι καλός και στα 40 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα με την Μπασκόνια και να μπούμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Πάρις Λι αναφέρθηκε στο κακό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και παραδέχτηκε πως δεν μπορεί να βρει εξήγηση για τον τρόπο με τον οποίο το «τριφύλλι» ξεκινάει τα παιχνίδια του. Διαβάστε όσα είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι αρχίσαμε νωθρά και πάλι. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα συνέχεια. Είχαμε πει ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά από τα πρώτα λεπτά. Εγώ σκέφτομαι πως μπορώ να κερδίσω απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία.

Δεν βρίσκω εξήγηση γιατί μπαίνουμε στο παρκέ τόσο νωθροί. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις γι αυτό. Πάντα βάζουμε τον εαυτό μας σε μια τρύπα και δεν δίνουμε κάποια ευκαιρία από την αρχή.

Βγήκαμε και παίξαμε με περισσότερο πάθος. Πρέπει να παίζουμε πιο σκληρά. Παίξαμε σκληρά επιστρέψαμε στο παιχνίδι αλλά μετά τα σουτ δεν μπήκαν. Δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο φινάλε».Παναθηναικος Live Streaming

Διαβασμένος ο Πεναρόγια ενόψει Παναθηναϊκού

Προσεκτική στην άμυνα θα πρέπει να είναι η Μπασκόνια στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (3/2, 21:30), όπως δήλωσε ο Τζοάν Πενιαρόγια. Ο οποίος τόνισε πως περιμένει την αντίδραση των «πράσινων» μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε τι είπε.

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται από ένα δύσκολο παιχνίδι στη Μαδρίτη, όπου η Ρεάλ ήταν ανώτερη από την αρχή και έτσι θα θέλει να αντιδράσει. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει τη δυνατότητα να παίξει καλό μπάσκετ. Στο τελευταίο τους εντός έδρας ματς κόντρα στη Ζαλγκίρις ήταν πίσω με 15-16 πόντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο νίκησαν με… 40 πόντους. Έχουν παίκτες που μπορούν να σου κάνουν ζημιά στο ατομικό παιχνίδι. Είναι πολύ καλοί στο “ένας με έναν”».

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming: Βγήκε το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Η ΕΟΚ έκανε γνωστό το πρόγραμμα του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το Σάββατο (18/2) στις 19:15 εκτός απροόπτου το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στα ημιτελικά. Την ίδια ώρα την Κυριακή (19/2) και ο τελικός.

Προημιτελικοί 16/2
15.45 Πανιώνιος-ΑΕΚ (1)
19.15 Περιστέρι-ΠΑΟΚ (2)

17/2
15.45 Ολυμπιακός-Άρης (3)
19.15 Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου (4)

Ημιτελικοί
18/2 15.45 Νικητής 1-Νικητής 2 (5)
18/2 19.15 Νικητής 3-Νικητής 4 (6)

Τελικός
19/2 19.15 Νικητής 5-Νικητής 6

Η Euroleague έκανε γνωστές τις διαιτητικές τριάδες που θα παίξουν στα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού την Παρασκευή (3/2). Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η διοργανώτρια αρχή, την «μάχη» των Πειραιωτών με την Αναντολού Εφές (3/2, 21:00) στο ΣΕΦ θα σφυρίξουν οι Μπόρις Ρίζικ, Μιγκέλ Άνχελ Πέρες και Μίλαν Νέντοβιτς.

Από την άλλη, στην αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στη Βιτόρια με την Μπασκόνια (3/2, 21:30) θα παίξουν οι Ματέι Μπολτάουζερ, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Τόμας Τραβίτσκι.

Η πρώτη συνέντευξη του… πράσινου Ματς Τόμας

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Ματ Τόμας, έσταξε… μέλι για τους «πράσινους», τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει το «τριφύλλι» και αναφέρθηκε στο σουτ του, ως γνωστόν είναι εξαιρετικό. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ.

Την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού: «Είμαι απλά ενθουσιασμένος. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου και να αγωνιστώ σε ένα κορυφαίου επιπέδου κλαμπ της Ευρώπης όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με πλούσια ιστορία και εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να αρπάξω από τα μαλλιά αυτή την εξαιρετική ευκαιρία που μου δίνεται, να παίξω στην Ευρωλίγκα και να ζήσω σε αυτή την υπέροχη πόλη που λέγεται Αθήνα».

Για την νέα του ομάδα: «Απόλαυσα την παρουσία μου στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Άκουσα και έμαθα πολλά για τον Παναθηναϊκό. Παρακολούθησα πολλούς αγώνες, είδα σε βίντεο τους σπουδαίους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα top level club και πραγματικά ανυπομονώ να φορέσω την πράσινη φανέλα».

Τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: «Είναι απίστευτοι. Είναι γνωστοί σε όλον τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και να ζήσω αυτή την εμπειρία».

Μπασκονια – Παναθηναϊκος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News