Μπαρτσελονα - Παναθηναικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/12)

Μπαρτσελονα - Παναθηναικος Live Streaming

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming | Barcelona – Panathinaikos Live Streaming: Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει ο Παναθηναϊκός με την Μπαρτσελόνα στο «Palau Blaugrana» (21:30), για την 14η στροφή της Euroleague!

Ο «εξάστερος» μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Βαλένθια (94-91), φιλοδοξεί στο κλείσιμο της «διαβολοβδομάδας» να σπάσει την αρνητική παράδοση που τον κυνηγάει επί ισπανικού εδάφους. Με απώτερο σκοπό να παραμείνει με αξιώσεις στο κυνήγι της οκτάδας.

Πιο συγκεκριμένα, επί ισπανικού εδάφους οι «πράσινοι», με το νέο φορμάτ της Euroleague (2016/17), μετρούν 24 ήττες σε 27 αγώνες κόντρα σε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια και Βαλένθια. Τελευταία φορά που «χαμογέλασαν» στην Ιβηρική Χερσόνησο ήταν στις 28 Φεβρουαρίου του 2019 επί της Γκραν Κανάρια (99-80) με προπονητή τον Ρικ Πιτίνο.

Η ήττα από τη Βαλένθια στην παράταση μοιάζει με πισωγύρισμα, αφού το σερί των 4 νικών σταμάτησε άδοξα. Έτσι, ο «εξάστερος» με 6 νίκες και 7 ήττες έπεσε στη 10η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, μια νίκη επί της Μπαρτσελόνα αναμφισβήτητα θα επαναφέρει τα χαμόγελα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη διοργάνωση.Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Δυσαρεστημένος ο Ντέγιαν Ράντονιτς

Απέναντι στη Βαλένθια, οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς κυνήγησαν, αλλά δεν πέτυχαν την ανατροπή. Οι Μπέικον και Γουίλιαμς με 22 και 21 πόντους αντίστοιχα έφεραν τα πάνω κάτω και έστειλαν το ματς στην παράταση. Εκεί, ο Παναθηναϊκός προδόθηκε από τους ψηλούς του και κάποια άστοχα σουτ.

Οι Παπαγιάννης και Γκουντάιτις έμειναν σε ρηχά νερά και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με μόλις 8 πόντους και 4 ριμπάουντ. Αμφότεροι δεν έχουν δέσει και αυτός είναι και λόγος που η διοίκηση αναζητεί ενίσχυση στη θέση 5! Ο Ράντονιτς έκανε δικαίως λόγο για μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

«Μπορώ να πω ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο τελευταίο λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου και στην αρχή του δεύτερου κάναμε πολλά λάθη. Στα τελευταία επτά λεπτά της κανονικής διάρκειας παίξαμε πολύ καλύτερα αμυντικά και είχαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε στο τελευταίο σουτ.

Στην παράταση επίσης χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη σε κάποιες λεπτομέρειες. Ένα άστοχο σουτ ή ένα χαμένο ριμπάουντ δεν μας το επέτρεψαν. Μας περιμένει δύσκολη παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, η οποία ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε».

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming: Σε καλό μομέντουμ η Μπάρσα

Η Μπαρτσελόνα με 9-4 πρωταγωνιστεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και την Τετάρτη πανηγύρισε σπουδαία νίκη στο σπίτι της Μονακό (69-63). Οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο και ο Νίκολα Μίροτιτς με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν χάρμα ήδεσθε. Ο σταρ της «Μπάρτσα» έδειξε ότι έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον τραυματισμό, ανεβάζοντας διαρκώς την απόδοσή του.

Στα αξιοσημείωτα, είναι οι εντός έδρας επιδόσεις τους! Οι Καταλανοί σε 7 αναμετρήσεις φέτος στο «Palau Blaugrana», μετρούν μονάχα 2 ήττες, από Ολυμπιακό στην αρχή της χρονιάς και από τη Βιλερμπάν στο τελευταίο χρονικά ματς. Όσον αφορά την ιστορία των αγώνων ανάμεσα στις δυο πλευρές, είναι υπέρ των Καταλανών. Ο Παναθηναϊκός αγνοεί τη νίκη στη Βαρκελώνη από τον Απρίλιο του 2013 (65-66), έκτοτε μετράει 11 διαδοχικές ήττες!Παναθηναικος Live Streaming

Βόβορας: «Μας κόστισαν τα ριμπάουντ»

Στα χαμένα ριμπάουντ σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας, μιλώντας για τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βαλένθια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο άμεσος συνεργάτης του Ντέγιαν Ράντονιτς στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Η Βαλένθια είναι ομάδα που αλλάζει τα σχήματα με Κλαβέρ και Ντούμππλιεβιτς. Έβαλε πίεση στο ριμπάουντ και έπρεπε να παίξουμε με αλλαγές. Τα ριμπάουντ είναι που κρίνουν το παιχνίδι και αυτό μας κόστισε με την Βαλένθια. Είναι σημαντικό πως παίζουμε στην Ισπανία και έχουμε μια έξτρα μέρα. Όλες οι ομάδες παίζουν με αυτό το ρυθμό και πολλοί παίκτες παίζουν πολλά λεπτά. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για παιχνίδι με μεγάλη ένταση.

Είχαμε τεράστια ευκαιρία να κερδίσουμε στην κανονική διάρκεια. Στην παράταση ένα ριμπάουντ, μια κατοχή έκρινε το παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες, είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά αυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να κοιτάξουμε γρήγορα την επόμενη μέρα και το πολύ δύσκολο ματς με την Μπαρτσελόνα».

Για την κατάσταση του Γκριγκόνις: «Ο Μάριους κάνει βήματα, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Θεωρούμε πως τις επόμενες μέρες θα φανεί ακριβώς το χρονικό διάστημα. Πιστεύω πως η επιστροφή του είναι πιο κοντά».

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming: Απογοητευμένος ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός γύρισε το παιχνίδι απέναντι στην Βαλένθια, όμως δεν κατάφερε να το κερδίσει στην παράταση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Όταν κρίνεται στην παράταση πάντα υπάρχει κούραση. Βρεθήκαμε σε μια τρύπα, προσπαθήσαμε να βγούμε από αυτή, ήμασταν πίσω με 15 πόντους. Γυρίσαμε το παιχνίδι, πήγαμε στην παράταση, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν αρχίσαμε καλά στην παράταση.

2-3 επιθέσεις μας τις σταμάτησαν, εμείς δεν καταφέραμε να σταματήσουμε κάποιες σημαντικές επιθέσεις τους και κάπως έτσι κύλησε το παιχνίδι. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος στο παιχνίδι. Ο κόσμος έδωσε επιπλέον πάθος και ενέργεια. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την Παρασκευή και ελπίζουμε να είναι μαζί μας ξανά».

Οι διαιτητές στη Βαρκελώνη και το «φλερτ» με Αντετοκούνμπο

Η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Όπως έγινε γνωστό, οι Ματέι Μπολτάουζερ, Όλεγκς Λάτισεβς και Τζοσέφ Μπισάνγκ θα σφυρίξουν στον αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η Φενέρ ήταν κοντά στον Κώστα Αντετοκούνμπο παρέχοντας εγγυημένα λεπτά συμμετοχής, όμως ο Παναθηναϊκός ψάχνεται για την περίπτωση του. Το ελληνικό διαβατήριο, η αθλητικότητα και το παιχνίδι πάνω στο στεφάνι του Κώστα Αντετοκούνμπο έχουν βάλει σε έντονες σκέψεις τον Παναθηναϊκό. Χωρίς πάντως μέχρι τώρα να έχει κάνει κάτι περισσότερο από το ενδιαφέρον που εκδήλωσε σήμερα.

Η υπόθεση είναι ανοιχτή με τη Φενέρ να έχει σαφές προβάδισμα από χθες καθώς κατέθεσε και καλή οικονομική πρόταση, αλλά έχει και ένα επιπλέον αβαντάζ. Τον εγγυημένο χρόνο συμμετοχής που παρέχει λόγω των τραυματισμών.

Δεδομένης της απουσίας του Μότλεϊ, ο Κώστας Αντετοκούνμπο μπορεί να πάρει μίνιμουμ 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ εξυπακούεται πως στον Παναθηναϊκό δεν παρέχεται τέτοιου είδους εγγύηση. Ωστόσο το πλάνο του Παναθηναϊκού είναι δεδομένα περισσότερο μακροπρόθεσμο και εγγυημένο για την εξέλιξη του αθλητή.

Μπαρτσελονα – Παναθηναικος Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News