Παναθηναικος - Μπασκονια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/11)

Παναθηναικος - Μπασκονια Live Streaming

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming | Panathinaikos – Baskonia Live Streaming: Αποφασισμένος να πανηγυρίσει την πρώτη εντός έδρας νίκη είναι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια για την 7η αγωνιστική της Euroleague!

Οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί. Μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στο «σπίτι» τους απέναντι σε Ρεάλ, Μονακό και Παρτιζάν θέλουν να «χαμογελάσουν» ξανά και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση (1-5).

H ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς με δεδομένο ότι έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση, θέλει να δείξει πάνω στο παρκέ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Και παράλληλα, να διορθώσει τις ανορθογραφίες που εμφάνισε στο τελευταίο ματς με την Παρτιζάν (91-89). Έχει παρατηρηθεί ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπαίνουν στο παρκέ χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα, με αποτέλεσμα να κυνηγούν από το πρώτο δεκάλεπτο το σκορ.

Απέναντι στους Σέρβους, ο «εξάστερος» εμφάνισε κάκιστη αμυντική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα έφτασε κοντά στην ανατροπή, με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γουόλτερς (17 π.) και Μπέικον (17 π.). Αμφότεροι θα αναλάβουν εκ νέου δράση σε εκτελεστικό και δημιουργικό τομέα. Μάλιστα, άπαντες περιμένουν από τον Μπέικον ακόμα καλύτερη εμφάνιση σε σχέση με την πρεμιέρα του (4/16 σουτ).

Ο Αμερικάνος παραμονή του ματς με τους Βάσκους έδωσε το σύνθημα για τη νίκη. Διαβάστε την δήλωσή του. «Όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι και καλύτερος, ήρθα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Θέλουμε νίκες άμεσα». Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Φορμαρισμένη η Μπασκόνια, αλλά με κόντρα παράδοση

Η Μπασκόνια σε αυτές τις 6 στροφές της Euroleague είναι η ευχάριστη έκπληξη! Μάλιστα, με 4-2 πρωταγωνιστεί στην κορυφή της βαθμολογίας και παίζει ελκυστικό μπάσκετ. Ο προπονητής Χουάν Πεναρόγια έχει δημιουργήσει μια ομάδα που αποδίδει επιθετικό μπάσκετ και τρέχει ακατάπαυστα. Ειδικά όταν βρει ρυθμό μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα.

Αυτό έπραξε στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου πέτυχε 116 πόντους. Σε μια βραδιά που οι Ισπανοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Παράλληλα, οι Βάσκοι διαθέτουν την πιο παραγωγική επίθεση στη διοργάνωση.

Ηγετικό ρόλο σε εκτέλεση και δημιουργία έχει ο γκαρντ Μάρκους Χάουαρντ, ο οποίος στα 6 ματς της Euroleague έχει 19 πόντους μέσο όρο και πρωταγωνιστεί στον πίνακα των σκόρερ με ποσοστό ευστοχίας 46% στο τρίποντο. Ο Χουάν Πεναρόγια για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζει τον Ντάλτον Χομς, ο οποίος δεν μπήκε στο αεροπλάνο λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.   

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε «πράσινο» φόντο, αφού ο Παναθηναϊκός από το 2018 μετράει 4 νίκες και μόλις μια ήττα από την Μπασκόνια.

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming: Δίωξη πάλι για τους «πράσινους»

Δεν κοπάζει η κόντρα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκα. Η διαιτησία με την Παρτιζάν προκάλεσε έκρηξη Γιαννακόπουλου που καλείται σε διπλή πειθαρχική δίωξη από την Ευρωλίγκα.

Η νέα αρχή της Euroleague στην εποχή Μποντιρόγκα για τον Παναθηναϊκό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Ειδικά μετά το πρόσφατο ματς με την Παρτιζάν. Η κόντρα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ευρωλίγκα «ανάβει» ξανά! Καθώς ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία και έλεγχος για την προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι με την Παρτιζάν, αλλά και τα σχόλια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media.

Στο ματς της 6ης αγωνιστικής με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ υπήρξε μικρή διακοπή στην τέταρτη περίοδο λόγω πτώσης κάποιων αντικειμένων στο παρκέ, με την Ευρωλίγκα να εξετάζει όσα συνέβησαν. Παράλληλα, γίνεται έλεγχος και στις τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, ο οποίος στράφηκε κατά της διαιτησίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έστειλε σκληρή επιστολή στην Euroleague μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με την Παρτιζάν. Προχωρώντας και σε μέτρα για την προστασία της ομάδας.Παναθηναικος Live Streaming

Τέλος, η Euroleague ανακοίνωσε την τριάδα των διαιτητών για τον αγώνα. Όπως έγινε γνωστό, ο Νταμίρ Γιαβόρ θα είναι ο crew chief, με την τριάδα να συμπληρώνεται από τους Τόμισλαβ Χορντόφ και Αμίτ Μπαλάκ.

Κοστέλο: «Θα παίξουμε σκληρά κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ματ Κοστέλο μίλησε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της Μπασκόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:30). Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να μην έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση και να ακούμε τον προπονητή. Τις οδηγίες που μας δίνει για το πώς πρέπει να αμυνόμαστε και να κινούμε την μπάλα στην επίθεση. Πρέπει να παίξουμε σκληρά. Θα νικήσουμε αν πιστέψουμε στον εαυτό μας. Πρέπει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να κερδίσουμε εκεί».

Συνεχίζοντας ανέφερε το κλειδί για την επιτυχία της ομάδας: «Ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ. Ο Ντάριους Tόμπσον ασχολείται περισσότερο με το pick and roll, τις πάσες και το σουτ. Όταν βγαίνει ο Μάρκους Χάουαρντ σουτάρει περισσότερο. Και όλοι ξέρουμε τι περιμένουμε από αυτόν και το εκτελεί.

Για τη θέση του είπε: «Ό,τι θέλει ο προπονητής, είτε να παίζω στο 4 ή στο 5. Θέλω απλώς να παίξω μπάσκετ. Θα είμαι προετοιμασμένος για ό,τι θέλει».

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming: Ενθουσιώδης ο Μπέικον

Ο Αμερικανός άσος έφερε νέα «αύρα» στο ΟΑΚΑ. Εδωσε την απαιτούμενη ώθηση στους «πράσινους» και επιβεβαίωσε πως είναι η «βόμβα» του φετινού Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή του.

Ο Ουόλτερς επέστρεψε, υπάρχει ο Παπαγιάννης και εσύ έκανες το ντεμπούτο σου. Η επόμενη μέρα πλέον βρίσκει τον Παναθηναϊκό πιο δυνατό: «Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχουμε παίκτες όπως ο Παπαγιάννης, που ήταν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν καλά. Ο Ουόλτερς μπορεί, ο Πάρις Λι μπορεί. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε, να δουλέψουμε και θα εμφανιστούμε πολύ πολύ καλύτεροι.

Στόχος είναι να παίρνουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μονακό χάσαμε με 3 πόντους. Με την Παρτιζάν με 2 πόντους, παραμένει ήττα, αλλά είναι όσο κυνικό κι αν ακούγεται είναι ένα βήμα. Έχουμε μία βδομάδα προπόνησης και μετά έχουμε  πάλι παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις τον ρόλο του ηγέτη τόσο στο παρκέ όσο και στα αποδυτήρια: «Σίγουρα! Μίλησα στα παιδιά και τους είπα ότι εγώ θα μείνω εδώ για δύο χρόνια. Δεν είναι εύκολο να το πεις στον άλλον και να το καταλάβει κατευθείαν. Κι εγώ δεν περίμενα να παίξω με την Παρτιζάν σχεδόν 30 λεπτά, αλλά έτσι όμως τα έφερε το παιχνίδι. Τα παιδιά είναι μαζί από την προετοιμασία, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Έχουν κάπως βρεθεί μαζί. Εγώ είμαι ένα μεγάλο κομμάτι που προστέθηκε. Ο Ουόλτερς επέστρεψε από τον τραυματισμό και πλέον δουλεύουμε όλοι μαζί. Όσο περνάει ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι».

Πολύς ντόρος έγινε για τη φάση με τον Έξουμ: «Δεν το έδωσαν. Εγώ νομίζω ότι ήταν φάουλ. Για περισσότερα σχετικά με το αν ήταν κάτι παραπάνω από απλό φάουλ, θα πρέπει να δω το βίντεο. Αλλά από ότι κατάλαβα και από τις αντιδράσεις του κόσμου, ήταν φάουλ και καλό θα ήταν οι διαιτητές να παίρνουν καλύτερες αποφάσεις…».

Παναθηναικος – Μπασκονια Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News