Παναθηναικος - Παρτιζαν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/11)

Παναθηναικος - Παρτιζαν Live Streaming

Παναθηναικος – Παρτιζαν Live Streaming | Panathinaikos – Partizan Live Streaming: O Παναθηναϊκός υποδέχεται (21:30) την Παρτιζάν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστική της Euroleague με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Αναμφισβήτητα ο προπονητής των Σέρβων, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ιωάννη Παπαπέτρου, είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο ΟΑΚΑ. Αμφότεροι θα τεθούν αντιμέτωποι με τον «εξάστερο», στον οποίο έγραψαν την δική τους ιστορία.

Ο Ζοτς ήταν είναι και παραμείνει ο αγαπημένος της «πράσινης» εξέδρας. Από το 1999 έως το 2012 κατέκτησε 23 τρόπαια (!) στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ανάμεσα τους και πέντε ευρωπαϊκά! Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν μέχρι πέρσι αρχηγός του «τριφυλλιού» και στο διάστημα από το 2018 έως το 2022 ύψωσε στον αέρα του ΟΑΚΑ 3 Πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

Πάντως, την παράσταση από τους δυο πρώην «πράσινους», φιλοδοξεί να κλέψει εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ ο Ντουέιν Μπέικον. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα κάνει ντεμπούτο. Μάλιστα, με το «καλημέρα» θέλει να δείξει ότι ήρθε για να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ, όπως ανακοινώθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague, διάλεξε να φοράει το «24». Το οποίο είναι ένα νούμερο που επιλέγει για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα. «Ήθελα από την αρχή να γίνω μέλος του Παναθηναϊκού και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου για να πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες», τόνισε ο Μπέικον.

Παράλληλα, ο Ράντονιτς περιμένει και από τους Ουόλτερς, Γκριγκόνις και Παπαγιάννη να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Έως τώρα τα τρία αυτά σημαντικά γρανάζια της ομάδας κινούνται σε ρηχά νερά. Αγωνιστικά, οι τρεις διαδοχικές ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή στο Τελ Αβίβ (85-74) από τη Μακάμπι, έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό στο 1-4. Πλέον, το ζητούμενο είναι η επιστροφή στις νίκες για να μην χαθεί από νωρίς η επαφή με την οκτάδα. Euroleague Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο βασιλιάς επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Η Παρτιζάν μετά από οκτώ σεζόν απουσίας, επέστρεψε φέτος στην Euroleague και θα πατήσει το παρκέ του ΟΑΚΑ με δύο γνώριμα πρόσωπα. Εκτός από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος από το 1999 έως το 2012 κατέκτησε 23 τρόπαια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αντίπαλος θα τεθεί και ο μέχρι πέρσι αρχηγός του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα από το 2018 μέχρι το 2022, σηκώνοντας 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

Για την σερβική ομάδα, η παρουσία του «Ζοτς» στον πάγκο σημαίνει πολλά. Μάλιστα, το στραβό ξεκίνημα ανήκει στο παρελθόν, έπειτα από τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Ζαλγκίρις (87-76) και Βίρτους Μπολόνια (90-62), που την έφεραν στο 2-3. Μοναδικό ερωτηματικό για τον Σέρβο τεχνικό είναι η συμμετοχή του Νάναλι, που δίνεται αμφίβολος.

Το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό έχει πλούσιο παρελθόν. Ο Ζέλικο από την ημέρα που αποχώρησε από τον «εξάστερο» επέστρεψε στο ΟΑΚΑ 9 φορές, όλες με τη Φενέρμπαχτσε. Οι «πράσινοι» έχουν πανηγυρίσει 6 νίκες και μόλις 3 ήττες (όλες στο όριο).

Ο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, στην απόκτηση του Μπέικον και υποστήριξε ότι κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Ο νέος παίκτης που πήραν, ο Ντουέιν Μπέικον, θα αγωνιστεί, όμως εμείς έχουμε έχουμε προετοιμαστεί και για τους υπόλοιπους παίκτες. Η θέση τους στη βαθμολογία δεν σημαίνει κάτι. Τα περισσότερα τους παιχνίδια είναι ισορροπημένα. Είναι μία ομάδα που αξίζει κάθε σεβασμό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, εάν θέλουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο που είχαμε στα προηγούμενα».

Παναθηναικος – Παρτιζαν Live Streaming: Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Παπαπέτρου

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης της Παρτιζάν κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Euroleague. Αλλά και για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του «τριφυλλιού». Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι σπουδαίος σύλλογος και διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στο ΟΑΚΑ, γι’ αυτό θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Φυσικά όποτε πάμε σε μια έδρα από την οποία έχει εμπειρία κάποιος από μας, τη μοιράζεται με τους άλλους για να προετοιμαστούμε όλοι όσο καλύτερα γίνεται.

Για μένα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω της σχέσης που έχω με τον Παναθηναϊκό και της σχέσης της διοίκησης και των φιλάθλων μαζί μου. Ανυπομονώ γι’ αυτό το παιχνίδι».Παναθηναικος Live Streaming

«Κάθε επιστροφή είναι ξεχωριστή»

Μπορεί να έχουν περάσει δέκα χρόνια από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν ξεχνά τα 13 χρόνια και τις αμέτρητες μεγάλες στιγμές που έζησε εκεί. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Την επιστροφή του ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω στην Αθήνα. Είναι κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά πάντα είναι ξεχωριστό για μένα να βρίσκομαι στο ΟΑΚΑ και μπροστά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάζεται να γυρνάμε σε παλιές ιστορίες και σε αυτά τα 13 χρόνια. Είναι γνωστά πράγματα».

Για τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού: «Δεν σημαίνει τίποτα. Είναι μια ομάδα που σχεδόν όλα τα παιχνίδια της είναι ισορροπημένα. Ακόμη κι απέναντι στη Μονακό που έχαναν με μεγάλη διαφορά στην αρχή, κατάφεραν και γύρισαν το ματς και το έχασαν στο τέλος στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό μας.

Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και δεν έχει σημασία ότι έχει μόνο μία νίκη. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο και θα πρέπει να δώσουμε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται».

Παναθηναικος – Παρτιζαν Live Streaming: ‘Εξαλλος με το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Κολοσσό ο Ράντονιτς

Για την διαφορά εικόνας με τον Κολοσσό και τους παίκτες του μίλησε ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Στην αρχή του ματς είχαμε πολύ καλή προσέγγιση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε κοντά στους 50 πόντους και κάναμε μια καλή προσπάθεια. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αμυντικά ήμασταν σωστοί στα πρώτα λεπτά της 3ης περιόδου, αλλά μετά κάναμε πάρα πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Η επίθεσή μας ήταν τελείως διαφορετική από αυτή του α’ ημιχρόνου, όμως στο τέλος κερδίσαμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το πώς τελειώσαμε το ματς».

Για τον Ουόλτερς: «Πρώτα απ’ όλα ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό. Όμως πρέπει να περιμένουμε σήμερα-αύριο να δούμε πώς είναι και να μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ήταν ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε αλλά όπως είπα ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό».

Τον Άντριους: «Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του. Έχουμε συζητήσει θα δούμε τις επόμενες ημέρες».

Παναθηναικος – Παρτιζαν Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News