Παναθηναικος - Γουοτφορντ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (7/7)

Παναθηναικος - Γουοτφορντ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (7/7)

Παναθηναικος – Γουοτφορντ | Panathinaikos Live Streaming: Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία συνεχίζεται και οι «πράσινοι» πλέον αρχίζουν και τα φιλικά τους παιχνίδια. Κανονικά το πρώτο θα ήταν την περασμένη Πέμπτη με την Κιτσμπούχελ, αλλά εν τέλει ματαιώθηκε.

Ο λόγος ήταν οι κάκιστες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή. Κατ’ επέκταση κρίθηκε σκόπιμο να μη γίνει τελικά το ματς, έτσι ώστε να μη ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό.

Έτσι, το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους θα είναι την Κυριακή (10/07, 14:30) με την Γουότφορντ. Αυτή θα είναι η πρώτη ευκαιρία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τσεκάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, μετά το έντονο πρόγραμμα των τελευταίων ημερών. Παράλληλα θα δει και τα τέσσερα νέα πρόσωπα των «πρασίνων». Ο λόγος για τους Γιούρι Λοντίγκιν, Κρίστιαν Γκάνεα και Άνταμ Τσέριν. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Λοντίγκιν και Τσέριν. Ωστόσο δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για τον Ρουμάνο αμυντικό. Ο Γκάνεα τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης.

Ευτυχώς για τον ίδιο όμως, οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Έχει υποστεί μία κάκωση στο μετατάρσιο, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Ήδη την επομένη του τραυματισμού του ήταν πολύ καλύτερα. Ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του και παράλληλα μία ενδεχόμενη υποτροπή.Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Παναθηναικος – Γουοτφορντ Live Streaming: Ισλανδός βράχος στην άμυνα

Εκεί που υπήρχε η εντύπωση, ότι ο στόπερ που θα έρθει θα είναι ο Ισπανός Μιγκέλ, η ομάδα έκανε την οικονομική υπέρβαση και έφερε τον Μάγκνουσον. Ο αρχηγός της Εθνικής Ισλανδίας, έχει όλο το πακέτο, για να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Βέλεθ και να κάνει ένα πολύ καλό δίδυμο με τον Σένκεφελντ.

Σε λάμψη, σε προσωπικότητα, σε παραστάσεις, σε εμπειρία δεν μπαίνει σε σύγκριση ούτε με τον Βέλεθ, ούτε φυσικά με τον Μιγκέλ, που ήταν υποψήφιος να έρθει. Υπερέχει και από τους δύο. Ο μόνος ενδοιασμός, που υπήρχε από την αρχή, που είχε πέσει το όνομά του στο τραπέζι είχε να κάνει με την επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα. Ξεπεράστηκαν όλες οι αμφιβολίες, όμως, αφού ο Μάγκνουσον έκανε και πάλι παιχνίδια και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με την Εθνική, όπου έπαιξε τρία 90λεπτα μέσα σε 15 ημέρες τον Ιούνιο.

Ο Ισλανδός δίνει ύψος στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αφού είναι 1.90 και υπερέχει ψηλά, αλλά παράλληλα έχει καλή τεχνική. Σε σημείο, που έχει παίξει αρκετές φορές αριστερό μπακ , ενώ αναλαμβάνει κάποιες φορές και απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Με τον Γιοβάνοβιτς να απαιτεί από τα στόπερ του να αρχίζουν το χτίσιμο παιχνιδιού ο Ισλανδός ταιριάζει και έχει μία μεγάλη ηρεμία, όταν παίρνει την μπάλα στα πόδια του ακόμα και κάτω από πίεση. Με το αριστερό του πόδι σημαδεύει με επιτυχία την αντίθετη πλευρά, αλλά αν χρειαστεί περνάει με επιτυχία την μπάλα και στον άξονα.

Η ταχύτητά του είναι νορμάλ, ενώ το ύψος του τον κάνει επικίνδυνο και στα επιθετικά στημένα και αντίστοιχα βοηθάει πολύ και στα αμυντικά στημένα.  Με λίγα λόγια ο Παναθηναϊκός απέκτησε έναν ολοκληρωμένο αμυντικό για αντικαταστάτη του Βέλεθ και έκανε αυτό, που έπρεπε να κάνει. Εφερε έναν αναγνωρισμένο αμυντικό και όχι ένα στοίχημα. Απλά η επιλογή του Ισλανδού βράχου, που πέρασε από τις Ακαδημίες της Γιουβέντους έπαιξε στην Αγγλία με την Μπρίστολ Σίτι και τα τελευταία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ, δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός ανεβαίνει επίπεδοlive streaming

Δοκιμές οι «πράσινοι», έτοιμη η Γουότφορντ

Ο Σέρβος θέλει να τσεκάρει κάποια πρώτα σχήματα που έχει στο μυαλό του. Είναι δεδομένο ότι το ευρύτερο πλάνο δε θα διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, όμως υπάρχουν και κάποιες αλλαγές. Κι αυτό γιατί απουσιάζουν βασικά στελέχη σε σχέση με πέρυσι, αφού αποχώρησαν οι Βέλεθ, Βιγιαφάνες, Γκατσίνοβιτς, αλλά και οι Χατζηγιοβάνης και Βιτάλ.

Όσον αφορά τη Γουότφορντ, βρίσκεται και αυτή στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας σεζόν στην Championship. Μάλιστα στο πρώτο φιλικό με την Κέιμπριτζ (ομάδα της League One) ηττήθηκε με 3-1. Επιπλέον έχει και σημαντικές απουσίες στην προετοιμασία, καθώς απουσιάζουν οι Ισμάιλα Σαρ, Εμάνουελ Ντένις, Ντάνι Ρόουζ και Άνταμ Μασίνα.

Παναθηναικος – Γουοτφορντ Live Streaming: Στην Τουρκία για συζητήσεις με Ανκαραγκουτσού ο Μακέντα

Από το πρωί ο Μακέντα αναχώρησε από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, με τελικό προορισμό την Άγκυρα. Θα απουσιάσει δικαιολογημένα λοιπόν απ’ την απογευματινή προπόνηση, όμως αυτό είναι το λιγότερο. Οι Τούρκοι έχουν εκδηλώσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και δόθηκε η σχετική άδεια στον Ιταλό. Η μεταγραφή προφανώς και δεν έχει «κλείσει», καθώς απομένουν αρκετά στάδια ακόμη. Με πρώτο να συμφωνήσει ο παίκτης με τους Τούρκους.

Προφανώς το ταξίδι του στην Άγκυρα έχει σκοπό πέρα απ’ τις λεπτομέρειες μιας πιθανής συμφωνίας, να δει από κοντά το μέρος όπου υπάρχει πιθανότητα να ζει και να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια. Κι αν ικανοποιηθεί, να προχωρήσει εν συνεχεία το θέμα στο τελικό στάδιο μιας πιθανής συμφωνίας. Ο Παναθηναϊκός είναι προφανές πως αν ικανοποιηθεί απ’ τους Τούρκους, θα δώσει το «ΟΚ» για τη μεταγραφή του Κίκο στην Αγκαραγκουτσού, ομάδα στην οποία θυμίζουμε θα αγωνίζεται και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης από την ερχόμενη σεζόν.

Στην Cosmote όλα τα φιλικά επί αυστριακού εδάφους

Ήταν γνωστό και τώρα έγινε και επίσημο, καθώς οριστικά από την COSMOTE TV θα μεταδοθούν τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, με τη συνδρομητική πλατφόρμα να ανακοινώνει το πρόγραμμα.

Το πρώτο φιλικό κόντρα στην Κίτσμπουελ αναβλήθηκε λόγω των δυσμαινών καιρικών συνθηκών, το δεύτερο με τη Γουότφορντ την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 14:30, το τρίτο με την Αλ Ντουχάιλ στις 14 Ιουλίου στις 19:00 και το τέταρτο και τελευταίο κόντρα στη Λεβερκούζεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουλίου στις 18:00.

Κυριακή 10 Ιουλίου: Γουότφορντ-Παναθηναϊκός 14:30
Πέμπτη 14 Ιουλίου: Αλ Ντουχάιλ-Παναθηναϊκός 19:00
Κυριακή 17 Ιουλίου: Λεβερκούζεν-Παναθηναϊκός 18:00

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση:
Ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV ξεκινάει ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Στην ατζέντα του «τριφυλλιού» για τον μήνα Ιούλιο περιλαμβάνονται 4 φιλικά ματς, τα οποία οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στα κανάλια COSMOTE SPORT, μαζί με το πλούσιο ρεπορτάζ της έμπειρης δημοσιογραφικής ομάδας της COSMOTE TV.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα βρεθούν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι δυνατές αναμετρήσεις με Γουότφορντ (Κυριακή 10/7), Αλ Ντουχάιλ (Πέμπτη 14/7) και Λεβερκούζεν (Κυριακή 17/7).

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να αντιμετωπίσει τον Βόλο ΝΠΣ, σε μία αναμέτρηση που έχει προγραμματιστεί για τις 24/7.

Παναθηναικος – Γουοτφορντ Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/10_7_2022_14_30_watford_panathinaikos/47-1-0-26608

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News