Παναθηναικος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (21/5)

Παναθηναικος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ | Panathinaikos – PAOK Live Streaming: Μετά την αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League, η προσοχή όλων στρέφεται στον τελικό του Κυπέλλου. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο μεγάλο ραντεβού το Σάββατο και θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του τροπαίου. Σέντρα στον μεγάλο τελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στις 20:00.

Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ήταν το 2014. Τότε ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 4-1. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς αντεπιτέθηκαν στην πορεία. Από τα προηγούμενα πέντε χρόνια, έχουν βρεθεί σε τέσσερις τελικούς, από τους οποίους μάλιστα μετρούν ισάριθμες κατακτήσεις. Τρεις με αντίπαλο την ΑΕΚ και μία με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, που διατηρεί εν όψει της αναμέτρησης. Η χρονιά είχε μία εξαιρετική πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά εντός των συνόρων δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ουσιαστικά η ομάδα έμεινε από νωρίς αρκετά πίσω στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Έτσι το Κύπελλο έγινε και πάλι πρωταρχικός στόχος για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός από τον Γιάννη Μιχαηλίδη, όπως ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας το απόγευμα της Πέμπτης.Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Θα κριθεί στο γκολ»

Την δική του οπτική γωνία για τον τελικό Κυπέλλου κατέθεσε ο Άγγελος Αναστασιάδης: «Το να βγεις στην Ευρώπη και να είσαι δεύτερος για τα δεδομένα και το μπάτζετ του ΠΑΟΚ δεν είναι καλύτερο. Αν πάρει το κύπελλο θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια αλλά έκανε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και στο Κύπελλο απέκλεισε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δικαιούται να έχει περισσότερες προσδοκίες για έναν αντίπαλο που απέκλεισε τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Μακάρι να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα».

Για τον τελικό που ήταν προπονητής: «Τότε τα πράγματα ήταν χειρότερα. Ήταν ντέρμπι και στην Τούμπα. Αν δεν κερδίζουμε το κύπελλο, πρέπει να εξαφανιστούμε από την πόλη αυτό είχα πει τα παιδιά. Ο Παναθηναικός παίζει στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλη πορεία τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Είναι φαβορί αλλά παίζει στην έδρα του Παναθηναϊκού.Χθες ήταν μια καλή προπόνηση. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο βάρος ενώ ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να ξεκουράσει παίκτες. Γίνεται πιο δύσκολο το ματς του Σαββάτου για τον ΠΑΟΚ».

Αν παίζει ρόλο η ψυχολογία: «Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται φουριόζος για το παιχνίδι και από τους φιλάθλους που διψούν. Υπάρχει πείνα και δίψα μεγάλη για ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ένα στόχο και ένα πρεστίζ. Πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν του αυτό ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός πήρε την 4η θέση και πανηγυρίζει σημαίνει ότι ο πήχης έχει πέσει χαμηλά. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος πολύ περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και διψάει για αυτόν τον στόχο. Εάν ο ΠΑΟΚ περιμένει να είναι εύκολο, θα κάνει μεγάλο λάθος».live streaming

Παναθηναϊκός φτιαγμένος για κούπα

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του, θέλει πανηγυρίσει για πρώτη φορά κατάκτηση τίτλου έπειτα από το 2014. Και τότε ύψωσε στον αέρα του ΟΑΚΑ το Κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟΚ. Φέτος, έχει γίνει μία εξαιρετική προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο, που ειδικά το τελευταίο τρίμηνο έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του. Η βασική επιδίωξη ήταν η έξοδος στην Ευρώπη, κάτι το οποίο επιτεύχθηκε μέσω του πρωταθλήματος. Πλέον, οι «πράσινοι» ψάχνουν κι ένα τρόπαιο για να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν.

Στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων, για τα playoffs, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές του Παναθηναϊκού και πήρε εύκολη νίκη με 2-0. Αυτή μάλιστα ήταν η τρίτη της σεζόν, έναντι μίας που έχουν οι «πράσινοι». Ενόψει του τελικού, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Φεντερίκο Μακέντα, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες στην Τούμπα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Έτοιμος για ανανέωση ο Χουάνκαρ

Αν και παραδέχεται πως του λείπει η Ισπανία, ο Χουάνκαρ δήλωσε σε συνέντευξή του στη Marca πως είναι σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του και πως νιώθει χαρούμενος στο «τριφύλλι».: «Φυσικά και μου λείπει η Ισπανία, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι αλήθεια ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Φυσικά, θα δώσω το καλύτερο που μπορώ μέχρι το τέλος της σεζόν».

Την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και την πρόκληση του τελικού Κυπέλλου είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια γνωστή ομάδα στην Ευρώπη και καταφέραμε να επαναφέρουμε το όραμα και την ελπίδα με την επιστροφή μας στην Ευρώπη και τώρα έχουμε και τον τελικό Κυπέλλου. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Προετοιμάζομαι για τον τελικό Κυπέλλου, που όπως γίνεται τις περισσότερες φορές, δεν έχει φαβορί. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνει ένας όμορφος αγώνας».

Σχετικά με την ποδοσφαιρική τρέλα που υπάρχει στην Ελλάδα ανέφερε: «Στην Ελλάδα η αλήθεια είναι ότι ζουν το ποδόσφαιρο πιο έντονα. Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα στον τελικό Κυπέλλου, γιατί στην Ελλάδα ξεφεύγουν τα πράγματα ορισμένες φορές. Οι φίλαθλοι σε βλέπουν στο δρόμο και σου ζητούν να πάρεις τη νίκη».

Για την θέση που αγωνίζεται είπε: «Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό μπακ, μια θέση που έχω από τότε που έπαιζα στην Μπετις, όταν έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι απέναντι στη Σεβίλλη. Θυμάμαι ότι έκανα ένα πολύ καλό ματς τότε και έτσι καθιερώθηκα σε αυτή τη θέση».

Κάλεσμα από την Θύρα 13, ανανέωσε ο Γιοβάνοβιτς

Κάλεσμα στον κόσμο που θα δει από κοντά τον τελικό έκανε η Θύρα 13. Οι οργανωμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού κάλεσαν τον κόσμο λίγες ώρες νωρίτερα στον κεντρικό σύνδεσμο, προκειμένου να ξεκινήσει όλος ο κόσμος της ομάδας μαζί προς το ΟΑΚΑ. Παράλληλα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε και σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2024, καθώς σε συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο συμφωνήθηκε η διετής επέκταση της συνεργασίας τους (μαζί με το επιτελείο του).  

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου. Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του».

Παναθηναικος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Όλοι οι μεγάλοι αγώνες με ένα κλικ ζωντανά

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/21_5_2022_20_00_panathinaikos_paok/47-1-0-26511

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News