Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming | Panathinaikos - AEK

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός έκλεισε με νίκη τη σεζόν περνώντας από το Περιστέρι χάρη σε δύο γκολ του Παλάσιος (2-0 τον Ατρόμητο). Τώρα πάντως έχει πολύ πιο δύσκολο έργο, αφού καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ (19:30) στην πρεμιέρα των playoffs.

Panathinaikos – AEK Live Streaming

Η Ένωση προέρχεται από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ματς στο οποίο έδειξε χαρακτήρα και πυγμή ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βέβαια, από την άλλη είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την ήττα με 3-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας πριν από δύο εβδομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκαναν το καθήκον τους στην τελευταία αγωνιστική. Μετά το άνετο 3-0 επί της ΑΕΚ, πήραν ακόμη μία νίκη στο Περιστέρι, επί του Ατρομήτου. Ο Παλάσιος οδήγησε και πάλι εκ του ασφαλούς το «τριφύλλι» πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα. Μάλιστα νωρίτερα, οι «πράσινοι» είχαν χάσει και πέναλτι με τον Αϊτόρ.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στα playoffs με απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τρίτη ΑΕΚ και τριών βαθμών από τον τέταρτο Άρη. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός στόπερ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και είχε κάποιες ενοχλήσεις. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming

Δεν αποκλείεται να μείνει τελικά εκτός αρχικού σχήματος για να πάρει ανάσες. Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Αλεξανδρόπουλου. Η ΑΕΚ ψάχνει να βρει τη χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα, αν και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης. Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό και πήραν σημαντική νίκη επί των Αρκάδων.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δούλεψε αρκετά στον τομέα της ψυχολογίας. Φρόντισε να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι είναι όλοι απαραίτητοι εν όψει των δέκα αναμετρήσεων των playoffs. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ΑΕΚ θα παραταχθεί την Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς τον Σιμάνσκι. Ο Πολωνός αμυντικός χαφ είναι τιμωρημένος κι αυτό σημαίνει ότι ο Χατζισαφί θα πάρει εκ νέου τη θέση του.

Ο Ιρανός τα πήγε αρκετά καλά δίπλα στον Σιμόες στο ματς με τον Αστέρα και θα παραμείνει στα χαφ. Δύσκολα θα είναι έτοιμος ο Σάκχοφ, ο οποίος έχασε μερικές προπονήσεις. Αντίθετα, υπολογίζονται κανονικά οι Στάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Αραούχο.

Παναθηναικος – ΑΕΚ Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – ΑΕΚ

Παναθηναικος – ΑΕΚ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_3_2022_19_30_panathinaikos_aek/47-1-0-25812

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News