Ατρομητος - Παναθηναικος Live Streaming | Atromitos - Panathinaikos

Ατρομητος – Παναθηναϊκος Live Streaming

Ατρομητος – Παναθηναικος Live Streaming: Από νίκες και μάλιστα πολύ σημαντικές προέρχονται οι δύο ομάδες και τώρα θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι (19:00) και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο γι’ αμφότερες.

Atromitos – Panathinaikos Live Streaming

Οι Περιστεριώτες έχουν κάνει ένα σημαντικό ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων και ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση. Συνολικά έχουν τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, με τελευταία το 2-1 επί του Βόλου. Μάλιστα, ήταν και αρκετά αγχωτική, αφού ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Ντένιτς άνοιξε το σκορ στο 26’, αλλά στο 37’ ο Ρεγκατέν ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Εν τέλει η νίκη για τον Ατρόμητο ήρθε στο 91’ με τον Κουλούρη να δίνει και πάλι τη λύση. Ο Έλληνας επιθετικός έχει δώσει αρκετούς βαθμούς το τελευταίο διάστημα. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε πετύχει ακόμη δύο γκολ, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Το σύνολο του Κρις Κόλμαν ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση και πλέον μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα. Φυσικά, αν καταφέρει να επικρατήσει την προσεχή Κυριακή και διατηρήσει τα play out αυτά τα επίπεδα απόδοσης. Αγωνιστικά, σίγουρα εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Βασιλαντωνόπουλος. Panathinaikos Live Streaming

Ατρομητος – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη νίκη της χρονιάς, την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (3-0). Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ένωση. Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο από το επίπεδο των τριών τερμάτων.

Πάντως, η δικαίωση του Άρη από το CAS και το γεγονός ότι πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, αλλάζει τα δεδομένα για το «τριφύλλι». Είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας και μπορεί να έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στα playoffs, αλλά θα ψάξει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Θυμίζουμε ότι η εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι βασικό προαπαιτούμενο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Μακέντα και Λούντβιστ. Και οι δύο είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν ακόμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αντίθετα, ο Μαουρίτσιο θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Βιγιαφάνες έχει ανεβάσει ρυθμό. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ρισκάρουν τη συμμετοχή του. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φραν Πέρεθ.

Ατρομητος – Παναθηναικος Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ατρομητος – Παναθηναικος

Ατρομητος – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_3_2022_19_00_atromitos_panathinaikos/47-1-0-25717

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News