Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Panathinaikos - Zalgiris

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (21:00) στο ΟΑΚΑ τη Ζαλγκίρις, σε εξ’ αναβολής ματς της 18ης αγωνιστικής της Euroleague. Μοναδικός στόχος να συνεχίσει στον δρόμο της βελτίωσης που παρουσιάζει στα τελευταία του παιχνίδια.

Panathinaikos – Zalgiris Live Streaming

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στο 7-17 στη 16η θέση της βαθμολογίας. Και μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (79-73) απέναντι στον Ερυθρό Αστέρας είδε αρκετούς νεαρούς παίκτες να μοιράζουν υποσχέσεις. Ο λόγος για τους Καββαδά, Χουγκάζ που έπαιξαν μεγάλο διάστημα κι έδειξαν ικανοί να προσφέρουν λύσεις στον Πρίφτη, σε μια στιγμή που ο Έλληνας κόουτς αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Είναι γνωστό ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν ελπίδες για τη οκτάδα, εκτός ακραίων σεναρίων. Γι’ αυτό τον λόγο, διακαής τους πόθος στη συνέχεια της διοργάνωσης είναι οι νεαροί παίκτες να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Καββαδάς στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Και με εντυπωσιακή εμφάνιση κάτω από τα δύο καλάθια ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ικανοποιητική ήταν και η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Χουγκάζ στην με 2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

«Πραγματοποιήσαμε μια μικρή υπέρβαση. Και καταφέραμε, παρά τις απουσίες να νικήσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Ο Καββαδάς ήταν αποτελεσματικός, ο Χουγκάζ έδειξε πνευματική ετοιμότητα. Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο της εξέλιξης μέσα από τα παιχνίδια», τόνισε ο Πρίφτης μετά την επικράτηση με τον Ερυθρό Αστέρα.Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – ΖαλγκιριςιLive Streaming

Πλέον το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Ζαλγκίρις είναι να πανηγυρίσει την 3η σερί νίκη και να απομακρυνθεί από την ουρά της βαθμολογίας. Ο Παπαγιάννης θα απουσιάσει, αφού έχει ενταχθεί στην Εθνική ομάδα, ενώ εκτός είναι και οι Γιόβιτς, Παπαπέτρου.

Οι Λιθουανοί την φετινή σεζόν με 5-19 έχουν απογοητευτική εικόνα και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς προέρχεται επίσης από δύο σερί νίκες και μάλιστα την περασμένη βδομάδα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης δεχόμενη μόλις 47 πόντους, στην μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 76-69 στο Κάουνας, ενώ πέρυσι στο ΟΑΚΑ η Ζαλγκίρις είχε πάρει το ροζ φύλλο αγώνα (69-81). Γενικότερα, οι Λιθουανοί αριθμούν τρεις συνεχόμενες νίκες εις βάρος του «τριφυλλιού» (ανεξαρτήτως έδρας), κρατώντας το κάτω από τους 70 πόντους σε δύο περιπτώσεις.

Παναθηναικος – Ζαλγκίρις Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Ζαλγκιρις

Παναθηναικος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/1_3_2022_21_00_panathinaikos_zalgiris_kaunas/486-1-0-25632

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News