Απολλων Σμυρνης - Παναθηναικος Live Streaming | Apollon - Panathinaikos

Απολλων Σμυρνης - Παναθηναικος Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming: Απόλλων και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν το ξίφη τους την Τετάρτη (18:30), στη Ριζούπολη στο εξ’ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και η αναμέτρηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Apollon – Panathinaikos Live Streaming

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 21 παιχνίδια (1-7-13). Και προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, όμως βελτίωσε την αμυντική της εικόνα. Βέβαια, επιθετικά παρέμεινε υπερβολικά άστοχη και φλύαρη.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής της Τζανλούκα Φέστα να εμφανιστεί ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Οι γηπεδούχοι είναι το αουτσάιντερ απέναντι στον Παναθηναϊκό και «καίγονται» για πόντους σωτηρίας ώστε να βγουν από το αδιέξοδο.

«Προσπαθήσαμε και τα κάναμε όλα. Είχαμε ευκαιρίες, βγάλαμε σέντρες, είχαμε δύο δοκάρια, χρειαζόμασταν τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν 12 ματς ακόμα, υπάρχουν πολλοί βαθμοί ακόμα που μπορούμε να πάρουμε και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε όσους περισσότερους γίνεται στα υπόλοιπα παιχνίδια», τόνισε ο προπονητής του Απόλλωνα, Τζανλούκα Φέστα.Panathinaikos Live Streaming

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στις νίκες με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Ιωαννίδη. Ο νεαρός στράικερ σκόραρε και τα δύο γκολ στην επικράτηση απέναντι στη Λαμία (2-0). Με το «τρίποντο» το «τριφύλλι» έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών και πλέον φιλοδοξεί να δημιουργήσει σερί επιτυχιών για να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος σταδιακά παίρνει χρόνο συμμετοχής. Ο Γκατσίνοβιτς έχει προσαρμοστεί στα δεδομένο της νέας του ομάδας και προσφέρει ολοένα και περισσότερα. Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Αϊτόρ που ξεπέρασε την κάκωση στην γάμπα, ενώ εκτός έμειναν οι Μαουρίσιο, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Μακέντα, Λούντκβιστ (τραυματίες) και ο τιμωρημένος Σάρλια.

Στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με σκορ 4-0, ενώ στις τελευταίες τρεις επισκέψεις του στη Ριζούπολη μετράει δύο νίκες (0-1, 1-3) και μια ισοπαλία (0-0).

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Στοιχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος

Απολλων Σμυρνης – Παναθηναικος Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/16_2_2022_18_30_apollon_smyrnis_panathinaikos/47-1-0-25407

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News