Παναθηναικος - Αστερας Τριπολης Live Streaming | Panathinaikos - Asteras

Παναθηναικος - Αστερας Τριπολης Live Streaming

Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στo «Απόστολος Νικολαΐδης», στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Panathinaikos – Asteras Live Streaming

Η αναμέτρηση αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 15:00 αντί για τις 19:30 που ήταν προγραμματισμένη. Αιτία για την αλλαγή αποτέλεσαν οι ζημιές που προκάλεσε η σφοδρή χιονόπτωση στο στέγαστρο του γηπέδου.

Το «τριφύλλι», μετά το διπλό επί του Ιωνικού (1-0) βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. Πλέον, καλοβλέπει και την 3η θέση, αφού το -6 από την ΑΕΚ δεν κρίνεται απαγορευτικό. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη Νίκαια μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως κατάφερε να πανηγυρίσει τη 2η φετινή εκτός έδρας νίκη με το καταπληκτικό γκολ του Αϊτόρ.

Μεσοβδόμαδα οι προπονήσεις στο Κορωπί έγιναν υπό δύσκολες συνθήκες λόγω του παγετού, όμως το πλεονέκτημα για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι το απόλυτο αφεντικό στην έδρα του (7-2-1). Μάλιστα, έχει μαζέψει τους 23 βαθμούς από τους 30 και στα τελευταία πέντε ματς στη Λεωφόρο δεν έχει δεχθεί γκολ, μετρώντας τέσσερις νίκες με σκορ 2-0 κι ένα 0-0 με τον Ολυμπιακό.Panathinaikos Live Streaming

Panathinaikos – Asteras Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και οι τρεις σερί νίκες -όλες με σκορ 1-0- αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Οι φιλοξενούμενοι (6οι με 26 βαθμούς) θα στήσουν αρκετές παγίδες στους «πράσινους». Με στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να μπουν γερά στο κόλπο της πεντάδας.

«Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, όμως κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάμε εκεί για να τους βάλουμε όσο πιο δύσκολα γίνεται», τόνισε ο Ισπανός μέσος του Αστέρα, Βαλιέντε.

Το story των αναμετρήσεων προϊδεάζει για ένα συγκλονιστικό ματς. Ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει τον Αστέρα από τον Δεκέμβριο του 2019, αφού πέρυσι και τα δυο ματς στη Λεωφόρο σταμάτησαν στην ισοπαλία (0-0, 2-2). Φέτος, στον πρώτο γύρο, οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-1 στην Τρίπολη και συμπλήρωσαν συνολικά 6 σερί ματς αήττητοι με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης

Παναθηναικος – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/29_1_2022_15_00_panathinaikos_asteras_tripolis/47-1-0-25154

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News