Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Live Streaming | Armani Milano - Panathinaikos

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Live Streaming

Η νέα διαβολοβδομάδα της Euroleague υπόσχεται συγκλονιστικά παιχνίδια και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αρμάνι και Παναθηναϊκό στο Μιλάνο μαγνητίζει τους φιλάθλους (21:30).

Milano – Panathinaikos Live Streaming

Αναμφισβήτητα η αποστολή του «τριφυλλιού» είναι δύσκολη κόντρα σε μια ομάδα που φέτος στοχεύει στο Final 4 και διαθέτει πανάκριβο ρόστερ. Η Αρμάνι πρωταγωνιστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, ούσα 4η με σερί 9-5. Την περασμένη βδομάδα επέστρεψες στις νίκες με διπλό μέσα στην έδρα της Μονακό (65-71).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ήττες και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα φανεί αν η ιταλική ομάδα ξεπέρασε οριστικά την αγωνιστική κρίση. Ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει τον τραυματία Μήτογλου, κάτι που σημαίνει ότι ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Ωστόσο, οι «πράσινοι» θα βρουν απέναντί τους, έναν ακόμα πρώην, τον Μπεν Μπεντίλ. Ο Αμερικανός αποκτήθηκε από το Μιλάνο για να δώσει λύσεις στη θέση «4».

Η ιταλική ομάδα στην έδρα της είναι πανίσχυρη και φέτος μετράει 6 νίκες σε 7 παιχνίδια. Τη μοναδική ήττα την έκανε από τον Ολυμπιακό, σ’ ένα παιχνίδι που τα «ατού» της κλειδώθηκαν από τη σκληρή άμυνα των «ερυθρολεύκων». Panathinaikos Live Streaming

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός (17ος) παραμένει χωρίς νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ (0-8) και αναζητεί ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Το συνολικό ρεκόρ για τους «πράσινους» είναι στο 4-10. Μάλιστα, ούτε στο Μιλάνο θα έχουν στη διάθεσή τους τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του.

Το «τριφύλλι» την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 82-67 της Άλμπα Βερολίνου. O Ντάριλ Μέικον πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με 20 πόντους και 11 ασίστ. Σε απόδοση ακολούθησαν οι Παπαγιάννης (14π. 10 ρ.), Κασελάκης (17 π.) και Σαντ Ρος (16π.).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να σταθεροποιήσουμε αυτή την απόδοση. Kάθε φορά να κάνουμε ένα βήμα προς τα μπροστά, για να βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και στα επόμενα παιχνίδια. Ο Μέικον διαθέτει ταλέντο και στην τελική πάσα».

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος

Αρμανι Μιλανο – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News