Παναθηναικος – Παναιτωλικος Live Streaming | Panathinaikos - Panetolikos

Παναθηναικος – Παναιτωλικος Live Streaming

Παναθηναικος – Παναιτωλικος Live Streaming

Παναθηναικος – Παναιτωλικος Live Streaming

O Παναθηναϊκός με τον τίτλο του φαβορί υποδέχεται τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League (19:30).

Το «τριφύλλι» φιλοδοξεί να δημιουργήσει σερί νικών για να πλησιάσει την πεντάδα. Ο Παναιτωλικός ψάχνει βαθμούς σωτηρίας, αφού είναι εκ των πρωταγωνιστών στην ουρά της βαθμολογίας.

Panathinaikos – Panetolikos Live Streaming

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη αγωνιστική κέρδισε, 3-1 με ανατροπή τη Λαμία. Έτσι πανηγύρισε για πρώτη φορά μακριά από τη Λεωφόρο σε επίπεδο πρωταθλήματος, όμως έχασε τον πρώτο σκόρερ Καρλίτος. Αυτό σημαίνει ότι επιθετικά ο Φεντερίκο Μακέντα θα ξεκινήσει μετά από αρκετό καιρό στην κορυφή της επίθεσης, ενώ αρκετές πιθανότητες για την 11αδα έχει και ο Βιγιαφάνες, ο οποίος δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό.

«Επικρατήσαμε σ’ ένα παιχνίδια που δεν ήταν εύκολο. Η Λαμία έπαιξε αμυντικά και αποφασίσαμε να επιτεθούμε με συγκεκριμένο τρόπο. Οι Παλάσιος, Μαουρίτσιο που ήρθαν από τον πάγκο μας έδωσαν ώθηση και τελικά νικήσαμε δίκαια», υποστήριξε ο Γιοβάνοβιτς μετά το διπλό επί της Λαμίας. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Παναιτωλικος Live Streaming

Στον Παναιτωλικό αναγνωρίζουν ότι η αποστολή τους στο Λεκανοπέδιο δεν θα είναι εύκολη. Ο προπονητής της ομάδα του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου, θα συναντήσει αρκετά γνώριμα πρόσωπα στη Λεωφόρο, αφού από το 2013-15 ήταν στον πάγκο του «τριφυλλιού», κατακτώντας ένα Κύπελλο.

Ο Παναιτωλικός την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες (1-0 τον Απόλλων) μετά από 5 διαδοχικές ήττες και πήρε βαθμολογική «ανάσα».

«Από εδώ και στο εξής με την επανένταξη και των τραυματιών θα δείξουμε το πρόσωπο που θέλουμε. Με τον Απόλλωνα είχαμε τον έλεγχο, χρειάστηκε και η τύχη, την είχαμε, αλλά δεν πας μπροστά χωρίς αυτή. Είναι θετικό ότι σταματήσαμε ένα αρνητικό σερί», υποστήριξε ο Γιάννης Αναστασίου.

Η παράδοση είναι εντυπωσιακά υπέρ του Παναθηναϊκού. Από τη σεζόν 2011/12 οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 9 φορές. Οι «πράσινοι» μέσα στην έδρα τους μετράνε 8 νίκες και μόλις μια ισοπαλία. Το μοναδικό «Χ» το απέσπασε ο Παναιτωλικός το 2018 με σκορ 0-0.

Παναθηναικος – Παναιτωλικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Παναιτωλικος

Παναθηναικος – Παναιτωλικος Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/28_11_2021_19_30_panathinaikos_panaitolikos/47-1-0-24322

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News