Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming | Lamia – Panathinaikos

Λαμια - Παναθηναικος Live Streaming

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (22/11, 18:00), η 10η αγωνιστική της Super League. Το ματς στο «Πανθεσσαλικό» αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το «τριφύλλι» ψάχνει τον τρόπο να βάλει τέλος στην έλλειψη θετικών αποτελεσμάτων και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη (0-1-3). Η Λαμία (0-2-2) αναζητεί το πρώτο «τρίποντο» ως γηπεδούχος.

Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου συμπλήρωσε τρία σερί ματς αήττητο (2 ισοπαλίες, 1 νίκη). Την περασμένη αγωνιστική πανηγύρισε σπουδαία νίκη μέσα στην Τρίπολη επί του Αστέρα. Η Λαμία τη βδομάδα που μας πέρασε ταλαιπωρήθηκε από κρούσματα κορονοϊού. Επίσης, θυμίζουμε ότι λόγω της άσχημης αγωνιστικής κατάστασης στον χλοοτάπητα του ΔΑΚ Λαμίας θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο «Πανθεσσαλικό».

Lamia – Panathinaikos Live Streaming

Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου αναμένεται να παίξει κλειστά, προκειμένου να απενεργοποιήσει τα ατού του αντιπάλου. Και παράλληλα να εκμεταλλευτεί με αντεπιθέσεις τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων.

Οι «πράσινοι» συμπλήρωσαν τρία σερί ματς χωρίς νίκη (2 ήττες, 1 ισοπαλία). Πλέον, το ζητούμενο μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, διότι έχουν πέσει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια της διακοπής δούλεψε σε αρκετούς τομείς. Ο Σέρβος τεχνικός ευελπιστεί ότι οι παίκτες του δεν θα επανεμφανίσουν την επιθετική αστοχία, στα φετινά ματς μακριά από τη Λεωφόρο. Πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις ένα γκολ κι έχει δεχθεί τέσσερα. Panathinaikos Live Streaming

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming

Γι’ αυτό το λόγο, ο έμπειρος τεχνικός σχεδιάζει πλάνο με τους Χατζηγιοβάνη, Βιτάλ, Παλάσιος και Καρλίτος στη γραμμή κρούσης.

Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού», είναι ότι ο Ρούμπεν Πέρεθ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα ξεκινήσει βασικός. Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Κουρμπέλης.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ισορροπημένη. Με γηπεδούχο τη Λαμία την τελευταία 4ετία, ο Παναθηναϊκός μετράει μια νίκη (2-0 πέρυσι), μια ήττα (1-0 τη σεζόν 18/19) και δύο ισοπαλίες με σκορ (1-1 σεζόν 17/18 και 19/20).

Λαμια – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λαμια – Παναθηναικος

Λαμια – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News