Παναθηναικος - Ουνιξ Καζαν Live Streaming | Panathinaikos - Unics Kazan

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ Live Streaming

Παναθηναικος – Ουνιξ Καζαν Live Streaming

Παναθηναικος – Ουνιξ Καζαν Live Streaming

Αναζητεί αντίδραση ο Παναθηναϊκός μέσα στο ΟΑΚΑ. Ματς με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.

To «τριφύλλι» πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα. Η ήττα με κάτω τα χέρια (81-48) από τον Ερυθρό Αστέρα έφερε αμφισβήτηση σε παίκτες, προπονητή. Οδήγησε την ομάδα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (2 νίκες, 6 ήττες).

Panathinaikos – Unics Kazan Live Streaming

Η συντριβή στο Βελιγράδι συνιστά την πιο βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην ιστορία του στην EuroLeague. Πλέον οι «πράσινοι» θέλουν να επανεμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο και να απαντήσουν με νίκη μπροστά στο κοινό τους.

«Ήταν ντροπιαστικός ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Δεν έφταιξε η απουσία του Νέντοβιτς». Αυτό τόνισε ο Πρίφτης μετά το στραπάτσο από τον Ερυθρό Αστέρα.

Πάντως, η διοίκηση με πρωτεργάτες τους Αλβέρτη, Διαμαντίδη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλληνα προπονητή και τα πρώτα θετικά σημάδια ήρθαν την περασμένη Κυριακή στην Πυλαία. Εκεί ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 64-81 για την 6η αγωνιστική της Basket League και ο Πρίφτης στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες θύμισαν και πάλι ομάδα παίζοντας με ενέργεια και πάθος σε όλο το ματς. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Ουνιξ Καζαν Live Streaming

Στην αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης σταρ, ο οποίος αγαπήθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά το καλοκαίρι προς έκπληξη αρκετών αποχώρησε θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Μένει να δούμε τον τρόπο που αντιδράσει τόσο ο ίδιος, όσο και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, αφού μετά το «πικρό αντίο» είχε πει ότι «δεν θα αγωνιστών ποτέ κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Η Ούνιξ στην Euroleague (3 νίκες, 5 ήττες) υπό τις οδηγίες του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη σε τρία παιχνίδια. Την περασμένη αγωνιστική πάλεψε με την Βιλερμπάν, αλλά δεν κατάφερε να «χαμογελάσει» και στο τέλος λύγισε με σκορ 85-82. Στο συγκεκριμένο ματς ο Χεζόνια πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση με 27 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Παναθηναικος – Ουνιξ Καζαν Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Ουνιξ Καζαν

Παναθηναικος – Ουνιξ Καζαν Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/11_11_2021_21_00_panathinaikos_unics_kazan/486-1-0-24070

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News