ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Panathinaikos - Paok

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (7/11, 19:30) ξεχωρίζει στην 9η αγωνιστική της Super League. 

Το συγκεκριμένο ματς παραδοσιακά μας προσφέρει πλούσιες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Panathinaikos – Paok Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός με 11 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι καίγεται για επιστροφή στις νίκες. Η ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη και η «γκέλα» (0-0) με τον ΟΦΗ στην Αθήνα απομάκρυνε τους «πράσινους» από την κορυφή της βαθμολογίας (-9). Πλέον, το ζητούμενο για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς είναι να πανηγυρίσουν μια νίκη σ’ ένα ντέρμπι. Αυτό προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και παράλληλα να ζεστάνουν τους φιλάθλους τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Με τον ΟΦΗ δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό για εμάς. Δεν ήμασταν πιεστικοί, ούτε καλοί όσον αφορά την κατοχή της μπάλας και δημιουργίας μιας επίθεσης. Ότι κάναμε ήταν περισσότερο σπασμωδικές προσπάθειες και δεν είχαμε ροή. Κόντρα στον ΠΑΟΚ πρέπει να διορθώσουμε πολλά, όμως είναι ένα άλλο παιχνίδι», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -4 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και μέσα στη Λεωφόρο καλείται να αποδείξει αν μπορεί να συνδυάσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσει με πρωταγωνιστικό ρόλο και στο πρωτάθλημα. Ο Δικέφαλος του Βορρά την Πέμπτη φιλοξένησε και ηττήθηκε (1-2) από την Κοπεγχάγη στο Conference League και αναμένεται να είναι πιο κουρασμένος στη Λεωφόρο.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Λουτσέσκου σίγουρα θα κληθεί να διαχειριστεί σωστά τους παίκτες του, καθώς στο ντέρμπι θα χρειαστεί ενέργεια.

«Δεν αξίζαμε να χάσουμε από την Κοπεγχάγη, διότι παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, διότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του δίχως να υπολογίζει στους Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, Ολιβέιρα.

H προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ μέσα στη Λεωφόρο μας προϊδεάζει ότι και φέτος οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Την περασμένη σεζόν το «τριφύλλι» πανηγύρισε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς (3-0, 2-1), ενώ τη σεζόν 19/20 οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 και στη συνέχεια οι δύο ομάδες κόλλησαν στο 0-0.

Τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Αθήνα ήταν τον Μάρτιο του 2019 με σκορ 0-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/7_11_2021_19_30_panathinaikos_paok/47-1-0-24046

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News