ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΕΦΕΣ Live Streaming | Panathinaikos - Efes

Παναθηναϊκος - Εφες Live streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές, στο ΟΑΚΑ (27/10, 21:00) για την 6η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να ξεκινήσει πορεία ανάκαμψης.

Panathinaikos – Efes Live Streaming

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στο 1-4. Tη μοναδική νίκη την έχει πανηγυρίσει κόντρα στη Φενέρμπαχτε στο μόνο παιχνίδι που έχει παίξει μέχρι τώρα εντός έδρας. Οι «πράσινοι», μετά τις τρεις σερί εκτός έδρας ήττες από Μπασκόνια, Ρεάλ και Μακάμπι, επιστρέφουν στο «σπίτι». Aναμένεται να πάρουν ενέργεια από το κοινό τους.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη την περασμένη αγωνιστική στην Euroleague επιχείρησαν την ανατροπή με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Όμως τελικά ηττήθηκαν (77-73) και ουσιαστικά πλήρωσαν την αστοχία του πρώτου ημιχρόνου.

Την Κυριακή στην Basket League ο Παναθηναϊκός επανεμφάνισε το καλό του πρόσωπο. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαγιάννη νίκησε 62-77 στο Περιστέρι. Ο Έλληνας σέντερ ήταν κυρίαρχος μέσα στις δύο ρακέτες. Στο «τριφύλλι» ευελπιστούν ο «Big Papa» να έχει ανάλογη συνέχεια και απέναντι στην Εφές.

«Όταν παίζουμε σοβαρή άμυνα, διευκολύνουμε και την επίθεσή μας. Σε κάθε ματς αν δεν έχεις έρθει με διάθεση να παίξεις άμυνα, τότε είσαι χαμένος. Γενικά δεν έχουμε ξεκινήσει όσο καλά θα θέλαμε. Στην Euroleague έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Εφές και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποια εκτός έδρας νίκη», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος απέναντι στους Τούρκους θα χρησιμοποιήσει περισσότερο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Γιόγκι Φερέλ. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming

Η Εφές σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε στο ελάχιστο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αφού μετράει 4 ήττες και μόλις μια νίκη. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ακόμα δεν έχει ανεβάσει στροφές και αυτό φάνηκε και την περασμένη βδομάδα όταν λύγισε την Ούνικς Καζάν στις λεπτομέρειες (71-68) κι άνοιξε λογαριασμό στις νίκες.

Οι Τούρκοι αναμένεται να στερηθούν τις υπηρεσίες του περυσινού MVP της Euroleague, Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος είναι τραυματίας, όμως η Εφές διαθέτει πανάκριβο ρόστερ για να καλύψει την παραπάνω απουσία.

Το πιο πρόσφατα παιχνίδι των δύο ομάδων έγινε στις 19/9 και ο Παναθηναϊκός επικράτησε 80-74 στον τελικό του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΕΦΕΣ Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/27_10_2021_21_00_panathinaikos_anadolu_efes/486-1-0-23888

Δείτε τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News