ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Asteras Tripolis - Panathinaikos

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Θα δημιουργήσει σερί νικών αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός;

Το Σάββατο (20:30) το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την ομάδα της Τρίπολης για την 7η αγωνιστική της Super league. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοδοξεί να πανηγυρίσει τη 2η σερί νίκη. Παράλληλα και την πρώτη μακριά από τη Λεωφόρο, ώστε να διατηρήσει την επαφή της με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Asteras Tripolis – Panathinaikos Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την απογοητευτική εκκίνηση, άνοιξε λογαριασμό στις νίκες την περασμένη αγωνιστική επί του Απόλλωνα (0-1) με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Μπαράλες. Οι γηπεδούχοι (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αναζητούν σταθερότητα. Το γεγονός ότι σε 6 αγωνιστικές έχουν σκοράρει μόλις 2 γκολ φωτογραφίζει το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Πάντως, το «τρίποντο» με τον Απόλλωνα έδιωξε την πίεση και από το τεχνικό επιτελείο. «Επιτέλους ήρθε η νίκη. Φαινόταν από όλη την προσπάθειά μας.

Θα έπρεπε να είχε έρθει λίγο νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

‘Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα», δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς μετά τη νίκη στη Ριζούπολη.Παναθηναικος Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός μέσα στη Λεωφόρο πυροβολεί αδιάκοπα και μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι. Ωστόσο, εκτός έδρας έχει 2 ήττες από ΠΑΣ και Άρη, όμως κατάφερε να μην ηττηθεί (0-0) από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το ζητούμενο για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς είναι να πανηγυρίσουν και το πρώτο «τρίποντο» μακριά από την Αυήνα. Οι «πράσινοι» το περασμένο Σάββατο επικράτησαν 4-1 του Ιωνικού και σ’ ένα ακόμη παιχνίδι έλαμψε ο Καρλτίτος πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα και με 7 γκολ είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. «Και εγώ προσωπικά και όλη η ομάδα νομίζω ότι είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο. Νομίζω φαίνεται αυτό και με την εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο αυτή τη στιγμή ότι είμαστε όλοι ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο Καρλίτος.

Το ζευγάρι ανάμεσα σε Αστέρα και Παναθηναϊκό στην Τρίπολη έχει παράδοση στις ισοπαλίες. Την τελευταία πενταετία 3 ματς έχουν λήξει «Χ», ο Αστέρας μετράει 2 νίκες, ενώ οι «πράσινοι» έχουν να νικήσουν (5-0) από τη σεζόν 2016/17.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/23_10_2021_20_30_asteras_tripolis_panathinaikos/47-1-0-23814

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News