ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Panathinaikos - Ionikos

«Ένα μόνο σου ζητώ» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming:

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Super League μετά την καθιερωμένη διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Το Σάββατο (20:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική. Ματς με στόχο να αποφύγει τις παγίδες που θα στήσει η ομάδα της Νίκαιας και παράλληλα να κάνει το 3/3 μέσα στη Λεωφόρο.

Panathinaikos – Ionikos Live Streaming

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πήρε τον πρώτο της βαθμό εκτός έδρας. Πλέον σκέφτεται το «τρίποντο» για να διατηρήσει την επαφή της με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» μέσα στο Καραϊσκάκη παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι. Κατάφεραν με εξαιρετική αμυντική λειτουργία να απενεργοποιήσουν τα ατού του Ολυμπιακού. Κορυφαίος στο Φάληρο ήταν ο Ιταλός τερματοφύλακας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έκανε ιδανικό ντεμπούτο και δύσκολα πλέον θα βγει από την 11αδα.

«Σίγουρα το αποτέλεσμα επί του Ολυμπιακού μας αφήνει ικανοποίηση. Είναι θετικό διότι αρκετοί παίκτες ανταποκρίθηκαν σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι. Από αυτό το ματς μπορούμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό στόπερ, Φραν Βέλεθ.

Επίσης, στις τελευταίες προπονήσεις ανέβασαν ρυθμό οι Ιωαννίδης, Κώτσιρας, ενώ αρκετά βήματα προσαρμογής έχει κάνει ο Παλάσιος. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και για την επιστροφή του Σένκεφελντ, όμως τόσο ο Ολλανδός στόπερ, όσο και ο Κουρμπέλης δεν είναι ακόμα έτοιμοι να αγωνιστούν.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Ιωνικός σε πέντε αγωνιστικές μετράει 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες). Στο τελευταίο του παιχνίδι ηττήθηκε 1-2 από τη Λαμία. Το γεγονός ότι ο μέσος Ντάλσιο δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 20’ χάλασε τις ισορροπίες πάνω στο χορτάρι κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Λαμία. O προπονητής Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Κάνιας.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από το 2007, τότε που ο Ιωνικός αποχαιρέτησε τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Τη σεζόν 2006/07 η ομάδα της Νίκαιας νίκησε 2-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού και σταμάτησε ένα σερί 8 σερί ηττών.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Links

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/16_10_2021_20_30_panathinaikos_ionikos/47-1-0-23719

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News