ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Panathinaikos - Fenerbahce

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Euroleague! Αυτό μας υπόσχονται Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» μετά από καιρό θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους. Επιθυμούν στο ΟΑΚΑ (7/10, 21:00) απέναντι τους Τούρκους να επουλώσουν τις πληγές τους και παράλληλα να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην Euroleague.

Panathinaikos – Fenerbahce Live Streaming

Για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη η εκκίνηση της σεζόν ήταν απογοητευτική. Πλέον το ζητούμενο είναι οι παίκτες να βρουν ρυθμό και να δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους. Αρχικά το αρνητικό αποτέλεσμα (75-63) με την Μονακό για την 1η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και στη συνέχεια η ήττα σοκ από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη εκτόξευσαν τον προβληματισμό στα ύψη.

Οι δυο εμβληματικοί αρχηγοί της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης και Φραγκίσκος Αλβέρτης ζήτησαν στήριξη από τους φιλάθλους κι έδωσαν το σύνθημα.

«Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια γροθιά, ομάδα και κόσμος. Μέσα στην έδρα μας μπορούμε να νικήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο», δήλωσε ο Αλβέρτης, ενώ ο Διαμαντίδης συμπλήρωσε: «Προέχει να είμαστε ενωμένοι, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Όπως ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια». Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

Η Φενέρ διαθέτει και φέτος μεγάλο μπάτζετ, όμως βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αφού το καλοκαίρι άλλαξε προπονητή. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος τη σεζόν 2015/16 βρέθηκε και στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο Σέρβος προπονητής στην 1η αγωνιστική της Euroleague είδε την ομάδα του να δυσκολεύεται και τελικά να επικρατεί μέσα στην Κωνσταντινούπολη του Ερυθρού Αστέρα με 61-57. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν οι Πιερ και Ντε Κολό που στο φινάλε της αναμέτρησης έδωσαν λύσεις.

Στην Αθήνα η Φενέρ, ακόμα κι όταν είχε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της, αντιμετώπιζε αρκετές δυσκολίες. Στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στο ΟΑΚΑ από τη σεζόν 2017/18 μετράει τρεις ήττες και μόλις μια νίκη.

Ωστόσο, κανείς δεν έχει ξεχάσει την «μονομαχία» ανάμεσα στις δύο ομάδες τη σεζόν 2016/17. Τότε η Φενέρμπαχτσέ με δύο νίκες στο ΟΑΚΑ και μια στην Πόλη προκρίθηκε στο Final 4 της διοργάνωσης και στη συνέχεια αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News