ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Olympiacos - Panathinaikos

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Ήρθε η ώρα για το πρώτο ελληνικό clasico της σεζόν! Το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο κλέβει την παράσταση/ Αγώνας για την 5η αγωνιστική της Super League.

Η ήττα σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι «απαγορεύεται» για «ερυθρόλευκους» και «πράσινους». Παράλληλα, η δίψα των ποδοσφαιριστών για νίκη μας προϊδεάζει για ένα ακόμα παιχνίδι με αμέτρητες συγκινήσεις.

Olympiacos – Panathinaikos Live Streaming

Ο Ολυμπιακός, μετά από 4 αγωνιστικές, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητος (3-1-0). Φιλοδοξεί απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό να εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων του στα ύψη. Παράλληλα θέλει να αποδείξει ότι είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.    

Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή θα κληθούν να νικήσουν και την κούραση. Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη ξόδεψαν αρκετά αποθέματα ενέργειας με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στο ματς για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Στον Παναθηναϊκό οι δύο ήττες στο πρωτάθλημα από ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη (με σκορ 1-0) ξεχάστηκαν. Αυτό αφού το «τριφύλλι» πέταξε φλόγες (5-1) την περασμένη Κυριακή με τον Βόλο στη Λεωφόρο παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν Καρλιτος με δύο γκολ. Σημειώνεται ότι υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασαν και οι Ιωαννίδης, Βιτάλ. Ο Ισπανός επιθετικός του «τριφυλλιού» με 4 γκολ συνολικά οδηγεί και τον πίνακα των σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.Panathinaikos Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Οι «πράσινοι» φέτος ακόμα δεν έχουν σκοράρει μακριά από την έδρα τους, όμως απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν μεγάλο κίνητρο και θέλουν να αποδείξουν ότι φέτος είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενόψει του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα στην άμυνα, αφού ο Βέλεθ τραυματίστηκε, ενώ εκτός παραμένουν και οι Κουρμπέλης, Σένκεφελντ.

Στο Φάληρο τα ντέρμπι των αιωνίων συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες, όμως τα τελευταία δυο χρόνια ο Ολυμπιακός μετράει 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!  Από τη σεζόν 2018/19 μέχρι το 2013 τρία ντέρμπι σταμάτησαν στην ισοπαλία με σκορ 1-1, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια νίκη με σκορ 3-0 και ηττήθηκε τρεις φορές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News