ΜΟΝΑΚΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Monaco - Panathinaikos

Μονακο – Παναθηναϊκος Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 ξεκινάει από το Μονακό (30/09, 20:00). Εκεί οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θέλουν μόνο τη νίκη που θα τους δώσει την απαραίτητη ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι «πράσινοι», λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Super Cup όπου έδωσε συνέχεια σε ένα μυθικό σερί 27 χρόνων με τουλάχιστον ένα τίτλο, θα διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Το ψάχνουν κόντρα σε έναν ιδιατέρως φιλόδοξο αντίπαλο.

Monaco – Panathinaikos Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. Κάτι που σημαίνει πως ο Δημήτρης Πρίφτης θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν οι Κέντρικ Πέρι, Ντάριλ Μέικον, Οκάρο Γουάιτ και Τζεχάιβ Φλόιντ, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στον κομβικό ρόλο τους.

Από εκεί και πέρα, για ακόμα μία σεζόν το «τριφύλλι» θα στηριχτεί στους Ιωάννη Παπαπέτρου, Νεμάνια Νέντοβιτς και Γιώργο Παπαγιάννη. Αυτοί μαζί με τους συμπαίκτες τους έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν μία σαφώς καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρυσι.

Το καλοκαίρι υπηρξαν και μεταγραφικές απώλειες για το «τριφύλλι». Αφού ο Μήτογλου μετακόμισε στην Αρμάνι και ο Χεζόνια στην Ούνιξ Καζάν. Panathinaikos Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Το εμπόδιο της Μονακό πάντως κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να θεωρηθεί. Το σύνολο του Ζβέζνταν Μίτροβιτς περιλαμβάνει παίκτες που συνδυάζουν αθλητικά στοιχεία, εμπειρία και άφθονο ταλέντο. Αιχμή του δόρατος αποτελεί φυσικά ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος επιστρέφει στην Ευρωλίγκα και αναμένεται να προκαλέσει τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» στον Παναθηναϊκό αλλά και σε κάθε αντίπαλη άμυνα.

Παρά τη δύσκολη αποστολή, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού υπάρχει αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Τζέρεμι Έβανς ο οποίος επιστρέφει την αποστολή για να προσθέσει βάθος στο ροτέισον και να δώσει τη δυνατότητα για περισσότερα ψηλά σχήματα πάνω στο παρκέ.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η Ευρωλίγκα έχει ορίσει τους διαιτητές Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Σεμπάστιεν Κλίβαζ.

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

Εδώ παίζουν Live όλα τα μεγάλα ματς!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News