ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Panathinaikos - Volos

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming:

«Μονόδρομος» είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό! Ματς απέναντι στον Βόλο στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League.

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στη Λεωφόρο με μοναδικό στόχο να γιατρέψει τις πληγές που άνοιξαν οι δύο διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ΠΑΣ και Αρη. Αντιθέτως, ο Βόλος θα παίξει με άγνοια κινδύνου για να συνεχίσει την καταπληκτική του πορεία.

Panathinaikos – Volos Live Streaming

Οι «πράσινοι» την Τετάρτη δεν κατάφεραν να «χαμογελάσουν» με αντίπαλο τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η 2η σερί ήττα αύξησε τον προβληματισμό. Ο Γιοβάνοβιτς είδε τους Ιωαννίδη και Βιτάλ να πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ωστόσο, για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να σκοράρει.

«Είναι πρόβλημα όταν χάνεις δύο σερί παιχνίδια, είμαστε ομάδα που προσπαθεί αρκετά στον αγωνιστικό χώρο και είναι σίγουρο πως με τον χρόνο και τους παίκτες που ήρθαν θα γίνουμε καλύτεροι. Μας πληγώνουν πολύ αυτές οι δύο συνεχόμενες ήττες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Βόλος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι τρεις νίκες στην εκκίνηση με Λαμία, Απόλλωνα και την Πέμπτη με τον Ατρόμητο (3-0) αποδεικνύουν ότι η ομάδα του Αμπασκάλ λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. Oι Βολιώτες βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως κρατάνε χαμηλούς τόνους και αναγνωρίζουν ότι απέναντι στους «πράσινους» θα έχουν δύσκολη αποστολή.Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

«Στην έδρα του Παναθηναϊκού τίποτα δεν είναι εύκολο, ωστόσο η ομάδα έχει δείξει τις ικανότητές της και είμαστε μια ομάδα με σεμνότητα.. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να παρουσιαζόμαστε ολοένα και πιο βελτιωμένοι. Το σημαντικό στοιχείο είναι η πίστη των ποδοσφαιριστών στις ικανότητές τους», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Βόλου, Γκιγέρμο Αμπασκάλ.   

Φτωχό είναι το παρελθόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βόλο. Πέρυσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1) στις καθυστερήσεις και απέφυγαν την ήττα, ενώ την σεζόν 2019/20 το «τριφύλλι» επικράτησε εύκολα 4-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Μακέντα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/s8XVLtG1

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News