ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Aris - Panathinaikos

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Αρης και Παναθηναϊκός θα κονταροχτυπηθούν την Τετάρτη (20:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παιχνίδι που ξεχωρίζει για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μπορεί να είναι μόλις το 3ο ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά με γνώμονα τα όσα έχουν προηγηθεί η αναμέτρηση είναι πρόωρος τελικός και για τις δύο πλευρές.

Aris – Panathinaikos Live Streaming

Ο Άρης έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση στη σεζόν και μετά την ήττα από τον Ιωνικό στη Νεάπολη η κριτική προς τον προπονητή, Ακη Μάνζτιο και τους ποδοσφαιριστές έχει αυξηθεί. Μάλιστα, η διοίκηση αποφάσισε την επιβολή χρηματικού προστίμου σε όλους για την ήττα από τον Ιωνικό. Παράλληλα, το γεγονός ότι υπάρχει και η αφαίρεση βαθμών (-6) για την υπόθεση Λάσκοφ διατηρεί τους «κιτρινόμαυρους» στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με αρνητικό πρόσημο (-5).

«Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα, όμως πρέπει κι εσείς να αναλάβετε τις δικές σας. Δεν γίνεται πριν 10 μέρες στα φιλικά να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο κι ξαφνικά να εμφανίζουμε τέτοια εικόνα». Αυτά είπε χαρακτηριστικά ο Μάντζιος στους ποδοσφαιριστές του και πλέον περιμένει αντίδραση με τον Παναθηναϊκό.Panathinaikos Live Streaming

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε απότομα στα Ιωάννινα και ο ενθουσιασμός από τη νίκη της πρεμιέρας μετριάστηκε. Το «τριφύλλι» απέναντι στον ΠΑΣ βρέθηκε νωρίς (5’) πίσω στο σκορ από το γκολ του Γκαρντάβσκι. Στη συνέχεια δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11αδα, προκειμένου να δώσει περισσότερη επιθετική πνοή στην ομάδα του. Ο Σέρβος τεχνικός αντιμετώπισε με ψυχραιμία την πρώτη του ήττα λέγοντας: «Δεν με προβλημάτισε κάτι Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψύχραιμοι και με πιο ορθολογικές επιθέσεις».  

Το παρελθόν ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στη συμπρωτεύουσα μας προϊδεάζει για ένα ματς με λίγα γκολ που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι πέντε από τις έξι αναμετρήσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν λήξει Under 2,5 Goal. Οι «πράσινοι» από τότε που οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στη Super League μετράνε 2 νίκες με σκορ 1-0, μία βαριά ήττα με σκορ 4-0 και δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0).

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/54ZwQwYv

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News