ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Live Streaming | Panathinaikos - NK Lokomotiva

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Live Streaming:

Παναθηναικός – Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ: Φιλικό τεστ στην Καλλιθέα!

Μία φιλική αναμέτρηση συμπερασμάτων δίνει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Παρασκευής. Αντιμετωπίζει την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Καλλιθέα (6/6 – 21.00). Υπενθυμίζεται ότι το ματς αυτό μπήκε για να αναπληρώσει το ακυρωθέν φιλικό με την Μπασακσεχίρ.

Panathinaikos – NK Lokomotiva Live Streaming

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους μετά την επιστροφή από την Ολλανδία δίνει ο Παναθηναϊκός. Σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών κι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την ετοιμότητα των παικτών του. Τεστ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο.

Ο Σέρβος τεχνικός του τριφυλλιού έχει κατασταλάξει στους παίκτες που υπολογίζει. Πλέον η ομάδα μπαίνει στην διαδικασία του μονταρίσματος μέσα από τα παιχνίδια. Οι πράσινοι έχουν δώσει τεράστιο βάρος της φετινής προετοιμασίας στο κομμάτι της τακτικής . Περιμένουν αυτό σιγά σιγά να αρχίσει να βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Θα βοηθήσει ώστε οταν  προστεθούν στο παζλ και οι επόμενες μεταγραφικές προσθήκες το τριφύλλι να αλλάξει  επίπεδο προς το καλύτερο.  Απαραίτητο αυτό!Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Φιλικό

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχει τεθεί αντιμέτωπη με ελληνικές ομάδες κι άλλες φορές στο παρελθόν. Αξίζει να σημειωθεί πως στο περσινό πρωτάθλημα Κροατίας κατέλαβε την 8η θέση.

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί ότι λόγω των τελευταίων εργασιών στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας  ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας. Θα έχει  τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote tv.

Τα επόμενα φιλικά των πράσινων είναι με ΑΠΟΕΛ και Μίλαν, στις 10 και 14 Αυγούστου, αντίστοιχα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live όλα τα φιλικά!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News