ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στη Τούμπα να εμφανιστεί κανονικός…

Να διατηρήσει ζωντανές τις μειωμένες πια ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει ως στόχο ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, όπου θέλει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ (25/4, 19:30).

PAOK – Panathinaikos Live Streaming

Να αλλάξει μυαλά και να παίξει σαν κανονικός Παναθηναϊκός  είναι το βασικό ζητούμενο για το τριφύλλι. Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν τραγική και δεν συνάδει με το DNA του συλλόγου, που δεν έχει παίξει ολόκληρο ημίχρονο στην περιοχή του στο Άμστερνταμ, την Βαρκελώνη, την Μαδρίτη και το Όλντ Τράφορντ…

Αν πρέπει να κρατήσει κάτι ο Παναθηναϊκός από το 1-1 στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ αυτό είναι το πρώτο ημίχρονο, όπου είχε καλή εικόνα, ήταν πιο επικίνδυνος από την αντίπαλο του και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε μία από τις δύο κλασικές ευκαιρίες του.

Αυτό πρέπει να κάνει στην Τούμπα, όπου ελπίζει ότι η επιστροφή των Σένκεφελντ στην άμυνα και Μαουρίσιο στην μεσαία γραμμή θα του δώσουν ηρεμία να κρατήσει την μπάλα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ πληρώνει στο εξωπραγματικό 7.40. Panathinaikos Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

«Με πίεση το έζησα το ντέρμπι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε την μπάλα. Οι αντίπαλοι πήραν πολλά ρίσκα. Κοιτάξτε τώρα αμφιταλαντεύομαι. Λένε πως όταν φέρνεις ισοπαλία εκτός έδρας είναι θετικό. Εγώ θα πω ότι σημερινό αποτέλεσμα είναι αδύναμο για τις δύο ομάδες», δήλωσε ο Μπόλονι μετά την ΑΕΚ.

Το κακό για το τριφύλλι είναι ότι βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε μια περίοδο που φορμαρίστηκε και μετρά δύο σερί νίκες με Ολυμπιακό και ΑΕΚ χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ.

Συνυπολογίζοντας ότι η ΑΕΚ που είναι στον +5 από τον Παναθηναϊκό παίζει στο Καραϊσκάκη την ίδια μέρα, θα είναι καλό για την ομάδα του Μπόλονι αν δεν μπορεί να κερδίσει, τουλάχιστον να πάρει τον έναν βαθμό. Αυτή η πιθανότητα της ισοπαλίας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός προσφέρεται στο 3.85.

Στο παιχνίδι των πλέι οφ στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός έκανε τη μοναδική του νίκη ως τώρα στην διαδικασία με το εμφατικό 3-0.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/K1DF5W31

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News