ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια: Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις…

Με ζητούμενο την επιστροφή στις νίκες ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (30/3, 21:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming

Να αλλάξει τη ψυχολογία του επιστρέφοντας στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός. Ειδικά από τη στιγμή που προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Οι πράσινοι έχασαν απροσδόκητα από την Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Βέβαια, απολύτως φυσιολογικά από τη φορμαρισμένη Εφές στην Πόλη και κάπως έτσι η εντυπωσιακή νίκη – εμφάνιση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ξεχαστεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον ρεκόρ 10-19 και είναι υποχρεωμένος να παίξει για την ιστορία και την αξιοπρέπεια στα πέντε συνολικά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τους Βάσκους, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, ανεξάρτητα αν ο αντίπαλος «καίγεται» για τους βαθμούς. Σε περίπτωση που το τριφύλλι επικρατήσει της Μπασκόνια έχει απόδοση 2.50.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Ζωντανά

Οι Βάσκοι έρχονται με φόρα στο ΟΑΚΑ, τη στιγμή που κάνουν την μεγάλη αντεπίθεση να προλάβουν την 8αδα. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετρά τρεις σερί νίκες, εντός έδρας με Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου και εκτός επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Πλέον βρίσκονται στην 9η θέση με 17 νίκες και 14 ήττες.

Η Μπασκόνια στηρίζεται πολύ στο επιθετικό της παιχνίδι και στις τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας σημειώνει συνήθως πάνω από 80 πόντους! Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι αν ο Παναθηναϊκός θέλει να επικρατήσει των Ισπανών που έρχονται με καλή ψυχολογία, θα πρέπει να τους κάνει να τον… νιώσουν με την δυνατή άμυνα. Αν στο παιχνίδι σημειωθούν συνολικά μέχρι 153 πόντοι(under 153.5) πληρώνει στοιχηματικά στο 2.15.

Ο Παναθηναϊκός μετρά ισάριθμες νίκες στις 4 τελευταίες επισκέψεις της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Βάσκοι απέδρασαν με τη νίκη από την Αθήνα για τελευταία φορά το 2016.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News