ΕΦΕΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΕΦΕΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Εφές – Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στην Πόλη!

Στην Κωνσταντινούπολη και την έδρα της φορμαρισμένης Εφές φιλοξενείται ο  Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 31ης  αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (25/3, 19:30).

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Στα σκουπίδια πέταξαν οι πράσινοι το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την απρόσμενη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή τη φορά το έργο τους είναι τρομερά δύσκολο. Αυτό καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Αταμάν. Αυτή που το τελευταίο δίμηνο θυμίζει τη περσινή καταπληκτική της πορεία.

Ο Παναθηναϊκός από τη δική του πλευρά έπεσε σε ρεκόρ 10-18 και πηγαίνει στο «Σινάν Ερντέν» για να πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Άλλωστε η ομάδα του Όντετ Κάτας είναι ξεκάθαρο ότι παίζει καλύτερο μπάσκετ όταν αντιμετωπίζει ομάδες πρώτης ταχύτητας… Το σενάριο νίκης του Παναθηναϊκού έχει απόδοση 8.30!

Οι πράσινοι μετά την ήττα από τους Σέρβους (82-86) στο ΟΑΚΑ επικράτησαν 68-74 στο Περιστέρι. Με τον τρόπο αυτόν διατηρήθηκαν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Απόντας και από το παιχνίδι με τους Τούρκους θα είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά πλέον μετράει αντίστροφα.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ζωντανά

Η Εφες από τη δική της πλευρά μοιάζει να έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της μετά το κακό ξεκίνημα. Συγκεκριμένα η τουρκική ομάδα προέρχεται από την ήττα στον πόντο από την Μπάγερν, ωστόσο, πριν από αυτόν τον αγώνα είχε 8 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα! Αν στο παιχνίδι στην Κωνσταντινουπολη σημειωθούν συνολικά πάνω από 160 πόντοι (over 160.5) προσφέρει 2.06.

Στη πρόσφατη προϊστορία, ο Παναθηναϊκός νίκησε τελευταία φορά την Εφες στην Τουρκία  το 2017 με σκορ 81-82, ενώ έκτοτε μετρά δύο ήττες. Στο ματς του πρώτου γύρου οι πράσινοι έχασαν οριακά (77-80) το ματς στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο προπονητής της Εφες Εργκιν Αταμάν τιμωρήθηκε  με 1 αγωνιστική εκτός πάγκων για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στο Μόναχο. Κάτι που σημαίνει ότι κόντρα στο τριφύλλι δεν θα κοουτσάρει αυτός την ομάδα αλλά κάποιος εκ των συνεργατών του.

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΕΦΕΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News