ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος!

Να ξεκινήσει με το δεξί τη διαδικασία των πλέι οφ θέλει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται στην Τρίπολη από τον Αστέρα για την 1η αγωνιστική (21/3, 15:00).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος έκλεισε. Mε τον Παναθηναϊκό να δείχνει σημάδια ζωής μετά από έναν κακό μήνα και επικρατεί του ΠΑΟΚ 2-1 στην Λεωφόρο. Πλέον οι πράσινοι μπαίνουν στο σημαντικότερο κομμάτι της σεζόν. Φυσικά όσον αφορά το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο και την επιστροφή στην κανονικότητα.

Οι πράσινοι είναι στην 5η θέση με 45 βαθμούς. Θέλουν τη νίκη στην Αρκαδία για να μπουν δυνατά στην διαδικασία και να καλύψουν και άλλο από το χαμένο έδαφος, καθώς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν μεταξύ τους και ο Άρης παίζει στην έδρα του Ολυμπιακού και δεδομένα θα προκύψουν βαθμολογικές απώλειες… Η νίκη του Παναθηναϊκού έχει απόδοση 2.60. Live Streaming Παναθηναϊκός

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Ζωντανά

Οι πράσινοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του πολύτιμου Μαουρίσιο και ο Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να βρει λύση στην μεσαία γραμμή. Το θετικό είναι ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε κόντρα στον ΠΑΟΚ τη καλύτερη του εμφάνιση, ενώ κι ο Μακέντα επέστρεψε στην ενδεκάδα με γκολ. Το «διπλό» του τριφυλλιού με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο πληρώνει με 4.50!

Ο Παναθηναϊκός έχει και ένα επιπλέον κίνητρο που είναι η νίκη στο γήπεδο του Αστέρα, καθώς μετά από δύο «διπλά» το 2017 σε 4 επισκέψεις μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ο Αστέρας έκλεισε την κανονική περίοδο με μία ισοπαλία στο Περιστέρι (1-1 με τον Ατρόμητο) και μία ήττα (0-1 στην Τρίπολη από τον ΠΑΣ Γιάννενα). Αν σημειωθούν τρία ή και περισσότερα γκολ (over 2.5 γκολ) στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έχει απόδοση 2.50!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

https://pastebin.com/Gy6F2ULv

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News