ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming:

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Έχει πολλούς λόγους για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην έδρα του υποδεχόμενος την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (11/3, 21:00).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming

Για ακόμη ένα παιχνίδι τη τρέχουσα σεζόν ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε τη περασμένη αγωνιστική στο Μόναχο (76-71). Πιθανόν, λόγω της ξεκάθαρης ανεπάρκειας στα γκαρντ. Αυτή η οποία τονίστηκε ακόμη παραπάνω το τελευταίο διάστημα από την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς. Οι πράσινοι εκτός από τον Μάριο Χεζόνια που αναμένεται απέναντι στους Ισραηλινούς να εμφανιστεί πιο έτοιμος θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Ιωάννη Παπαπέτρου που επιστρέφει μετά από καιρό στην Ευρωλίγκα.

Όπως είναι φυσικό τα παιχνίδια που απομένουν για τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, έχουν ξεκάθαρα «πρέπει» λόγω φανέλας και αξιοπρέπειας. Ειδικά τώρα που η ομάδα του Όντετ Κάτας προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι που θα συνδυαστεί με προβάδισμα των πράσινων από το ημίχρονο πληρώνει 2.25.Live Streaming Παναθηναϊκός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Ζωντανά

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στην  αρχή της σεζόν και πολύ δύσκολα θα προλάβει την 8αδα και τα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχει ρεκόρ 13-15 και χρωστάει δύο παιχνίδια στη διοργάνωση. 

Η προϊστορία των αγώνων στο ΟΑΚΑ είναι ξεκάθαρα με τον Παναθηναϊκό απέναντι στους Ισραηλινούς. Το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι δεν είχε διεξαχθεί καθώς ήταν στο πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών που δεν έγιναν ποτέ λόγω της οριστικής διακοπής της διοργάνωσης για τον ιό.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός στις καλές και σταθερές του βραδιές έχει νικήσει πολύ καλύτερες ομάδες από την Μακάμπι και αυτό επιβάλλεται να κάνει ώστε να κλείσει όσο καλύτερα την πιο περίεργη σεζόν του στην Ευρωλίγκα. Αν το τριφύλλι σημειώσει 80 ή και παραπάνω πόντους (over 79.5) έχει απόδοση 1.84.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News