ΑΛΜΠΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Euroleague 2020/21

ΑΛΜΠΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Alba – Panathinaikos Live Streaming

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:

Άλμπα Βερολίνου – Παναθηναϊκός: Να συνεχίσει… από εκεί που σταμάτησε!

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη δράση της Ευρωλίγκας στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής (26/2, 21:00).

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Τη μοναδική φορά που κατάφερε ο Παναθηναϊκός να βάλει δύο νίκες στη σειρά τον χτύπησε ο Covid 19! Οι πράσινοι προέρχονται από αποχή 20 ημερών. Όμως για καλή τους τύχη στο διάστημα αυτό συνέπεσε η διακοπή της Ευρωλίγκας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν μόνο το παιχνίδι στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ.

Η ομάδα του Όντετ Κάτας έχει βάλει τα πράγματα σε μια σειρά τελευταία. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι τέσσερις νίκες και οι δύο ήττες, που ήρθαν όμως στην Μαδρίτη από την Ρεάλ και στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε.

Στη τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ(88-77) και αν συνυπολογίσουμε την εύκολη επικράτηση επί της Βαλένθια στο ΟΑΚΑ, πηγαίνει στη Γερμανία για τη 3η συνεχόμενη νίκη. Αν τα καταφέρει το τριφύλλι δίνει στοιχηματικά το αξιοσέβαστο 2.25.Live Streaming Παναθηναϊκός

Alba – Panathinaikos Live Streaming

Βέβαια, για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ερωτηματικό η αγωνιστική του κατάσταση, ενώ δεν θα έχει στο Βερολίνο τους Νέντοβιτς και Κασελάκη.

Η Άλμπα Βερολίνου πριν τη διακοπή της Ευρωλίγκας μετρούσε 4 σερί ήττες στη διοργάνωση  και δεν βρισκόταν στη καλύτερη κατάσταση. Βαθμολογικά βρίσκεται κάτω από τον Παναθηναϊκό, δεν χρωστάει κανένα ματς και έχει ρεκόρ 8-17.  Η νίκη της Άλμπα Βερολίνου  έχει απόδοση 1.67.

Στη προϊστορία των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα που δεν τη λες και μεγάλη… παίζουν πολλά «διπλά»! Ο Παναθηναϊκός έχει αγωνιστεί τρεις φορές στη Γερμανία και κέρδισε σε όλες. Ακόμη και σε έναν φιλικό που έπαιξε τον περασμένο στο Βερολίνο Σεπτέμβριο νίκησε και σε αυτό στη παράταση…

Αν το παιχνίδι έχει συνολικά μέχρι 160 πόντους (under 160.5) δίνει απόδοση 2.20.

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Άλμπα – Παναθηναϊκός

ΑΛΜΠΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το Άλμπα – Παναθηναϊκός ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News