Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Live Streaming | Superleague 2020/21

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming | Atromitos – Panathinaikos Live Streaming

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός: Κρατάει το μηδέν, επιστρέφει στις νίκες

Με σκοπό να συνεχίσει το αήττητο σερί  7 αγώνων στο πρωτάθλημα αλλά να επιστρέψει και στις νίκες, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα (6/2-19.30).

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Οι πράσινοι θα είχαν κλείσει ιδανικά τον Ιανουάριο αν απέφευγαν την «γκέλα» με την Λαμία τη περασμένη αγωνιστική, αλλά η λογική λέει ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Η ουσία είναι το τριφύλλι να αντιδράσει άμεσα, να περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ(ΑΕΚ-Άρης) ώστε να πλησιάσει σε απόσταση βολής την 2η θέση. Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου πληρώνει 2.40.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι μέτρησε 5 νίκες και δύο λευκές ισοπαλίες τον Ιανουάριο προέρχεται από το 0-0 με την Λαμία και έχει να δεχθεί γκολ από τις 20 Δεκεμβρίου στην Τούμπα! Το σενάριο να σκοράρει μόνο ο Παναθηναϊκός στο Περιστέρι και να κρατήσει το μηδέν παθητικό έχει απόδοση 1.88.Live Streaming Παναθηναϊκός

Atromitos – Panathinaikos Ζωντανά

Ο Παναθηναϊκός έχει 35 βαθμούς και είναι στο -4 από ΠΑΟΚ, Άρη και στο -5 από την ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ (ήττα 2-3 στο Περιστέρι) στο κύπελλο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η απομάκρυνση του Νταμίρ Κάναντι. Οι Περιστεριώτες μετρούν 25 πόντους και την περασμένη αγωνιστική είχαν νικήσει για το πρωτάθλημα τον ΠΑΣ 1-0 στους Ζωσιμάδες! 

Στο κομμάτι της προϊστορίας ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι, αλλά στον πρώτο γύρο την πάτησε στο ΟΑΚΑ, όπου ο αντίπαλος τον νίκησε ουσιαστική με… μία φάση! Έτσι η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι έχει ένα ακόμη κίνητρο να μπει και να καθαρίσει το παιχνίδι. Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει τον Ατρόμητο  με προβάδισμα στο σκορ από το ημίχρονο έχει απόδοση 4.00.

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ παίζουν Live οι κορυφαίοι αγώνες

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News