Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Olympiakos – Panathinaikos Live Streaming

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming:

Και τώρα οι δύο τους!

Μπορεί η πορεία των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να μην είναι η καλύτερη, μπορεί οι αιώνιοι να εμφανιστούν στο παρκέ του ΣΕΦ με απουσίες και δίχως κόσμο στην εξέδρα, όμως το ντέρμπι που διεξάγεται για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έχει πάντα σημασία… (5/2, 21:00).

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να κάνει τη τελική αντεπίθεση για τη διεκδίκηση μίας θέσης στα πλέι οφ, βλέπει ο Ολυμπιακός το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια μετρούν 4 ήττες. Μονάχα ένα ροζ φύλλο αγώνα, αυτό με την Βιλερμπάν στην Γαλλία. Κι αυτό ήρθε στην παράταση. Αναπόφευκτα έχασαν έδαφος βαθμολογικά και μετά από 23 ματς το ρεκόρ τους στην διοργάνωση είναι στο 11-12. Η νίκη του Ολυμπιακού με προβάδισμα επί του τριφυλλιού από το ημίχρονο έχει απόδοση 1.57.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει πιθανότατα στη διάθεση του τον Σάσα Βεζένκοφ, όπως και τον Κώστα Παπανικολάου που απουσιάζει εδώ και καιρό.Live Streaming Παναθηναϊκός

Olympiakos – Panathinaikos Live Streaming

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα στην εποχή Κάτας και η πικρή αλήθεια είναι ότι βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, τη στιγμή που οι πράσινοι μετρούν 8 νίκες και οι ομάδες που είναι την 8αδα βρίσκονται στις 13 νίκες. Ασφαλώς και ο Παναθηναϊκός θέλει μια δυνατή εμφάνιση στο σπίτι του αιώνιου αντιπάλου και θα παίξει για να νικήσει. Η πιθανότητα να κάνει την έκπληξη το τριφύλλι και να φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ πληρώνει 4.05!

Από τους πράσινους ραντεβού με την ατυχία είχε ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο και θα χάσει το ματς.  

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός άλωσε το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού, ενώ στο περσινό αντίστοιχο ματς στο ΣΕΦ οι Πειραιώτες είχαν νικήσει 81-78. Αν σημειωθούν στο ντέρμπι μέχρι 154 πόντοι συνολικά (under 154.5) έχει απόδοση 2.20.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming | Links

Εδώ θα δεις το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ζωντανά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News