ΠΑΟΚ - Ατρόμητος LIVE STREAMING

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος LIVE STREAMING

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος LIVE STREAMING: Πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θέλει να έρθει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τον Ατρόμητο στην κατάμεστη Τούμπα. Έξτρα λύσεις για Λουτσέσκου.

Άλλον έναν «τελικό», όπως τον χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, έχουν στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και θέλει να πετύχει την 21η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας ουσιαστικά άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου μετά από 34 χρόνια (17:15, Novasports 2).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάστηκε να καταστρώσει τα πλάνα του, γνωρίζοντας πως δεν υπολογίζει τους Ελ Καντουρί, Πέλκα και τον τιμωρημένο Ζαμπά.

Σημαντικό, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι ο Λημνιός τέθηκε τελικά στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος τον προορίζει και για βασικό στο ματς.

Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Ολιβέιρα και ο Μαουρίτσιο, με τους Ενρίκε και Λημνιό στα πλάγια. Ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή ο Άκπομ.

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη θα σημάνει την έλευση σημαντικών εξελίξεων στον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρίσκεται εντός της ημέρας ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να παραμείνει για τρεις-τέσσερις ημέρες στη συμπρωτεύουσα, όπου θα έχει μία σειρά από επαφές με στενούς συνεργάτες και άλλα μέλη της διοίκησης.

Μάλιστα, μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι και εκείνο της επέκτασης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα, αφού αναμένεται και η έλευση του μάνατζέρ του.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται σήμερα να βρεθεί στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας και στη συνέχεια θα τη συνοδεύσει μέχρι την Τούμπα για τον Ατρόμητο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Καλώς ή κακώς, ακόμη το θέμα του εκκρεμεί. Μπορεί όλες οι πληροφορίες, τις όποιες έγκαιρα έχουμε καταγράψει στο sportdog, να θέλουν τον Φερνάντο Βαρέλα και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζουν μαζί, αλλά τυπική “σφραγίδα” σε αυτήν την συμφωνία δεν έχει μπει ακόμη.

Οπως φαίνεται όμως, διανύουμε μάλλον τις… τελευταίες ημέρες της αναμονής. Είχαμε πει, από τον Ιανουάριο, πως το πιθανότερο σε αυτήν τη διαπράγματευση θα ήταν ο Δικέφαλος να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του κορυφαίου κεντρικού αμυντικού του ελληνικού πρωταθλήματος με την… κατάκτηση του τίτλου.

Και εφόσον ολοταχώς πλέον οδεύουμε προς τα εκεί, με τους “ασπρόμαυρους” να μετρούν αντίστροφα παχνίδι το παιχνίδι, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και το “δέσιμο” του 32χρονου στόπερ στην Τούμπα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το timing. Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται (πιθανότατα σήμερα) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι εδώ στο επερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο (όπως συνηθίζει άλλωστε), επίσης όμως, αναμένεται στη συμπρωτεύουσα και ο μάνατζερ του Βαρέλα, ο οποίος φρόντισε να… προεξοφλήσει συνάντηση του με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Και εκεί λογικά, θα επισημοποιηθεί η (λεκτική) συμφωνία που υπάρχει μεταξύ του ίδιου του Σαββίδη και του παίκτη, ύστερα από συνάντηση τους πριν περίπου δύο μήνες, όταν και ξεκαθαρίστηκε στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό τόσο η θέληση της ΠΑΕ να τον κρατήσει στο ρόστερ του όσο και να καμφθούν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί από τη διαφορά (και κυρίως τους λόγους που τη δημιούργησαν) στο οικονομικό.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το paok atromitos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News