Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ξάνθη Live Streaming

  • 07/05/2018 – 19:00
  • Απόστολος Νικολαΐδης (Λεωφόρος)
  • Novasports 4HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη στη Λεωφόρο για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Superleague! Το μαρτύριο όλων τελειώνει σήμερα και ο κόσμος πρέπει να στείλει μήνυμα προς τη διοίκηση και να αποθεώσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τα παιδιά του…

Το παιχνίδι με την Ξάνθη (19.00, NS 4) είναι και το τέλος του …εφιάλτη που έζησαν εφέτος οι Πράσινοι και ο στόχος του προπονητή και των παικτών του είναι να αποχαιρετήσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού με το κεφάλι ψηλά.

Οι «πράσινοι» βέβαια, που θέλουν να αποχαιρετήσουν με νίκη τον κόσμο τους, θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, έχοντας στην αποστολή αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων. Συγκεκριμένα εκτός βρίσκονται οι Μουνιέ, Ινσούα, Κουρμπέλης, αλλά είναι διαθέσιμος τελικά ο Λουντ που είχε τραυματιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις Σπύρου Μαραγκού:

«Προς το παρόν η ουσία να δοθεί ια λύση για το σωματείο, παίζουμε ένα παιχνίδι, αλλά από κει και πέρα μας αφαιρούσε τη συγκέντρωση όσα γίνονται έκτος γηπέδου. Να δοθεί και λύση για τον Βέμερ. Σε δεύτερη μοίρα έρχεται το αγωνιστικό, μέχρι τελευταία στιγμή περιμένουμε να πάρουμε κάποια χρήματα. Ο κόουτς θα περιμένει να δει ποιους παίκτες θα έχει. Να μην πάει τζάμπα ο κόπος που κάναμε, αν είχε φύγει ο Μαρίνος νωρίτερα τα πράγματα θα ήταν μαύρα για τον σύλλογο.

Σίγουρα θα το θέλαμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ ήρθε ο κόσμος, αν και δεν πήγε καλά, το προσπαθήσαμε, αλλά δεν μας βγήκε, έτσι έγινε ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε, άλλα ο κόσμος ήρθε. Θα θέλαμε να έρθουν να υποστηρίξουν τα παιδιά. Όσοι είμαστε θα κάνουμε το καλύτερο».

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

 

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/publ/super_league/super_league/6_5_2018_19_00_panathinaikos_xanthi/478-1-0-7962

Παναθηναϊκός – Ξάνθη Live Streaming

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News