Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 22/04/2018 – 19:00
  • Νέα Σμύρνη
  • Novasports 5 HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 28η αγωνιστική της Superleague! Οι «πράσινοι» έχουν στόχο να συνεχίσουν να μάχονται κόντρα σε εντός κι εκτός εχθρούς και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας…

Ούτε να ονειρεύονται Ευρώπη δεν μπορούν στον Παναθηναϊκό, αφού το -3 λόγω των οφειλών προς τον Βέμερ έχει μετρήσει κανονικά. Σε περίπτωση που δεν διακανονιστεί άμεσα το χρέος για κάθε αγωνιστική που περνάει θα αφαιρούνται επιπλέον 3 βαθμοί από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Παράλληλα, καραδοκούν κι άλλες αντίστοιχες υποθέσεις που μπορούν να στείλουν το «τριφύλλι» στη Β’ Εθνική, ξεχωριστά από την αδειοδότηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός έρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με σκορ 1-0. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση, με τους 3 βαθμούς να έρχονται από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιέ. Παρότι δεν κυνηγάει ουσιαστικά κάτι, με τον Ουζουνίδη στον πάγκο ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να… χαρίσει κάστανα!

Δηλώσεις Σπύρου Μαραγκού:

«Κάθε βδομάδα βγαίνει κάποιο πρόβλημα. Θα έχουμε πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε εβδομάδα χωρίς πρόβλημα! Θέλουμε να διεκδικήσουμε τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει ενδιαφέρον αγωνιστικό, να κρίνεται κάτι. Ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα με σταθερότητα. Αν μπορέσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πάρουμε το καλύτερο δυνατό».

Προϊστορία

Αρνητική είναι η παράδοση του Τριφυλλιού στα τελευταία παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη. Μετράει 0-4-2 στα πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος και πλέι οφ. Και οι 4 αυτές ισοπαλίες έχουν λήξει με σκορ 1-1.

Αποστολή

Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Μολίνς, Λουτσιάνο.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 19:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 5HD

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://firstrowonly.eu/watch/646676/1/watch-panionios-vs-panathinaikos.html

http://www.sportingvideo3.com/20180421/vv5adb9b1dcac3a0.91103829-1958580.html

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός Live Streaming

 

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version