Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Live Streaming

  • 15/04/2018 – 17:15
  • Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης
  • Novasports 2 HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο για την 27η αγωνιστική της Superleague! Οι «πράσινοι» έχουν στόχο τη νίκη, για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους…

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Superleague. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει και πάλι τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του με 3 πόντους λιγότερους, από την υπόθεση του Γενς Βέμερ. Ο Γερμανός μπακ δικαιώθηκε και η ποινή επιβλήθηκε στο τριφύλλι. Στο τελευταίο ματς που έπαιξε, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε με… κάτω τα χέρια στο αθηναϊκό ντέρμπι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-0.

Κανείς, όμως, δεν ασχολείται πλέον με τα αγωνιστικά. Αυτό που καίει άμεσα τους ανθρώπους της ομάδας είναι η να εξασφαλιστεί η άδεια και να μην υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός στη Football League. Γενικότερα, η κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι «Τέσσερα ματς έμειναν, τελειώνει το μαρτύριο»!

Δηλώσεις Μαρίνου Ουζουνίδη:

«Προσπαθούν τα παιδιά το μυαλό δεν μπορεί να συγκεντρωθεί μόνο στο παιχνίδι, εμείς με τα προβλήματα που έχουμε δεν ,όσο μπορούνε  είναι συγκεντρωμένοι, εμείς το ίδιο λέμε την Κυριακή έχουμε παιχνίδι ασχοληθείτε με αυτό και μετά κοιτάξτε τα υπόλοιπα προβλήματα, δεν έχουμε πετύχει κάτι μέσα στη χρονιά με όλα αυτά τα προβλήματα, θέλουμε να έχουμε μια εικόνα που να αντιπροσωπεύει την εικόνα του Παναθηναϊκού».

Προϊστορία

Υπέρ του Παναθηναϊκού είναι η παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον Ατρόμητο. Μετράει 8 νίκες σε 13 ματς, με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να είναι 5 ισοπαλίες και 2 διπλά του Ατρομήτου. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Αποστολή

Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβετσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Εμμανουηλίδης, Μυστακίδης, Λουτσιάνο και Αποστολάκης.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Κυριακής!

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

http://firstrowonly.eu/watch/644879/1/watch-panathinaikos-athens-vs-atromitos-fc.html

http://firstrowonly.eu/watch/644879/2/watch-panathinaikos-athens-vs-atromitos-fc.html

http://firstrowonly.eu/watch/644879/3/watch-panathinaikos-athens-vs-atromitos-fc.html

http://www.sportingvideo3.com/20180414/vv5ad261daf0e446.90263537-1953099.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News