Για τουρισμό στην Κέρκυρα...

Για τουρισμό στην Κέρκυρα...

Με γκολ του Κλωναρίδη ο Παναθηναϊκός έφυγε με την ισοπαλία από την Κέρκυρα στο παιχνίδι… τουρισμός!

[ads]

Μετεξεταστέοι έμειναν οι αναπληρωματικοί του Παναθηναϊκού στο αδιάφορο βαθμολογικά σημερινό ματς με την Κέρκυρα στο ΕΑΚ όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε προβληματικός σε όλους τους τομείς και δη στο κομμάτι της δημιουργίας, με τους Αμπεϊντ, Νίνη και Λουντ να στερούνται φαντασίας και εμπνεύσεων. Ειδικά οι δύο πρώτοι προβλημάτισαν εκ νέου και πιστοποίησαν ότι διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Αν και χωρίς ελπίδες πρακτικά, η Κέρκυρα των πολλών αναπληρωματικών έδειξε ψυχή και αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Βλάχου στο 3’. Προβληματικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι «πράσινοι», κατάφεραν να φτάσουν στις καθυστερήσεις με τον Κλωναρίδη στο τελικό 1-1, ενώ σίγουρα ο Στραματσόνι θα απογοητεύτηκε από την απόδοση παικτών που πήραν θέση βασικού αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, όπως κυρίως οι Λουντ και Νίνης.

Ακόμη κι έτσι, το «τριφύλλι» τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου και προκρίθηκαν μαζί με τον Λεβαδειακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

4ος όμιλος (17/12)

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1
Παναχαϊκή-Λεβαδειακός 1-4

Βαθμολογία
Παναθηναϊκός 7
Λεβαδειακός 6
Κέρκυρα 2
Παναχαϊκή 1

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News